Lahsiu otázku by si nemala?
Obsluha na benzínke to víta, pretože sa nemusi starať o wc. Čo viac si priať.
Lahsiu otázku by si nemala?
Obsluha na benzínke to víta, pretože sa nemusi starať o wc. Čo viac si priať.
letfenixa Asi aby se tam lidi nescházeli
.
brrr Těžko říct, každopádně jsem zvědavá, co se dozvíme.
Kdyz pan prezident memuze do Ciny a za Putinem na oslavy, tak narod taky muze sedet doma na zadeli ne?

Sweet Potato abychom stihli nakoupit dárky ![]()
Kokoska za Putinem se chystá v září na odložené oslavy 75.vyroci konce války. To není za rok.
obchody budou prý muset prodávat oblečení bez zkoušení. omfg.
boty taky?
a jaký to má smysl, když si to člověk vyzkouší doma, a pak to půjde stejně vrátit do obchodu?
oh wait, v tom případě budou muset přikázat, že všechno vrácené oblečení musí jít rovnou do spalovny...
![]()

Všimla jsem si, že mnozí ocenili, že si konečně budou moci nechat vyrobit brnění a nabrousit meč...![]()
Já jsem si to myslela, že když do doby otevření obchodních center epidemiologové nechtějí posilovnám dovolit otevření šaten, že by obchodům s oblečením povolili zkušební kabinky.
Jiná Realita Ministr Vojtěch to vidí tak, že oblečení si nebudeš moci zkusit, boty ano... //Teď se nám všem budou hodit ty "vychytávky", že správnou velikost kalhot poznáme podle toho, že si jejich pas obtočíme kolem krku...
//
wendulka U zkoušení oblečení je prý hlavní problém ten, že dochází k otěru oblečení o tělo, obličej, což je problém, když si to oblečení nekoupíš a následně si ho zkouší někdo jiný.
euridike Zatímco doma si ho o tělo neotřeš?![]()
Všimla jsem si, že mnozí ocenili, že si konečně budou moci nechat vyrobit brnění a nabrousit meč...
noo a misto ostrihani u kadernice si muzes nechat udelat paruku, to je vyhodny!
Sweet Potato treba to bude bez moznosti vratit![]()
euridike no a kdyz si to vyzkousim doma a donesu zpět, tak tam ten oter a pripadna nakaza nehrozi? nebo se počítá s tim, že to nebude bezprostredne a tím pádem riziko nákazy bude menší nebo se to fakt vyhodí?
euridike
(brnění i kalhoty kolem krku)
takhle ovšem ty kola ekonomiky neroztočíme... takže, když si to vyzkouším doma a následně donesu vrátit do krámu, tak virus cajk? a co kdyby to teda v krámě po vyzkoušení šoupli do nějaký přechodový komory adekvátní cestě domů a zpět, to by nešlo?
nebo se počítá s tim, že to nebude bezprostredne a tím pádem riziko nákazy bude menší nebo se to fakt vyhodí?
Jo, řekla bych, že přesně to asi naši epidemiologové předpokládají.
Ta pravděpodobnost, že si zkusíš něco, co 5 minut před tebou zkoušel někdo jiný, je ale tak minimální a že se zrovna tímhle způsobem nakazíš, by se podle mě rovnalo zázraku.
AprilTwelve Tak asi to vydezinfikují, ne? Ale celý je to na hlavu, to nepopírám a bůhví, jak to nakonec stejně bude.
moora AprilTwelve Sweet Potato No mně to s tím zkoušením oblečení taky smysl nedává, já jen reprodukovala vyjádření ministra Vojtěcha, popravdě - já už se v tomhle ohledu o hledání nějaké logiky a smyslu ani nepokouším, to je marný / a nebo je to mimo moje rozlišovací schopnosti, taky možnost/...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.