No mně tohle konkrétní protiepidemiologické opatření taky přijde značně přitažené za vlasy po tom, co už od mnoha odborníků z celého světa jasně zaznělo, že co se týče nakažlivosti, koronavirus fakt není mor.
Koronavirus
euridike já už se vůbec nesnažím to chápat, jen pozoruju, žasnu a občas se bavím.
já jsem se teda naivně domnívala, že věci vracený do eshopu někdo někde dezinfikuje, než to pošlou někomu jinýmu
(teda krom Zootu svýho času - ten na ty nechutný hadry tenkrát asi taky dojel...)
Mam pocit, ze tahle podivna opatreni jako zahradky bez wc, fitka bez saten a prodej odevu bez zkouseni slouzi predevsim k tomu, aby se na to lidi vybodli a necourali se jim tam.
moora slo by ledacos, ale to konstatovani ze takhle by ridil svet skolak, kdyby dostal tu moznost je opravdu trefne
viktorka_od splavu skolak by otevrel McDonalda ![]()
Kokoska ten je otevreny:-) (okynka, drive-in, damejidlo), maji vetsi kseft nez obvykle![]()
euridike Zkoušet kalhoty kolem krku?! No a co když u toho kejchneš? Nic takového!
Aranel Dobrá, tak si prostě už budu všechno kupovat jen oversize a s gumou v pase, abych to nemusela ani zkoušet, to je asi ta nejschůdnější, nejbezpečnější a nejhygieničtější varianta...
//Ale běda Vojtěchovi, jestli mi to nebude slušet!//
Mam pocit, ze tahle podivna opatreni jako zahradky bez wc, fitka bez saten a prodej odevu bez zkouseni slouzi predevsim k tomu, aby se na to lidi vybodli a necourali se jim tam.
existuje ještě poněkud temnější vysvětlení - taková opatření umožní, aby se obchody otevřely, protože vláda už ani teoreticky nedá nic jako pomoc (protože otevřené přece být mohly, ne) - tudíž vláda ušetří, a současně je to další hřebíček do rakve podnikání, ve kterém babiš nemá želízka v ohni.
no je to celé takové řešení jako chytrá horákyně... otevřeno neotevřeno a cílem asi je, aby tam lidi moc nechodili, ale zároveň, aby bylo možný říct, že otevřeno je tak co bychom chtěli... a aby nemuseli vyplácet tu podporu
euridike Už jen tepláky a šatový zástěry.
Aranel Přesně tak - a nějaký ten influencer by z toho jistě mohl udělat nový trend, to máš hned...![]()
Jiná Realita Já je z temnejch úmyslů nepodezírám, to by znamenalo, že maj plán, a tomu se mi nechce věřit.
euridike Koupíš prostě větší číslo a doma upravíš. Kdo se neroztrénoval na rouškách, zajde k švadleně, která aspoň bude mít zakázku. Roztáčíme kola kapitalismu a vracíme řemeslo lidem. Kde jako vidíš nesystémovost a nelogičnost? ![]()
Jiná Realita ja to vidim stejne
No když mi to takhle vysvětlíš, tak to dává smysl – ale není to na jejich poměry až příliš rafinované uvažování?! Ovšem díky mně v tomhle ohledu tedy kolesa ekonomiky neroztočí, já a šicí stroj po babičce si poradíme! ![]()
Jiná Realita Já je z temnejch úmyslů nepodezírám, to by znamenalo, že maj plán, a tomu se mi nechce věřit.
Viď? Mně taky ne...
Mě by zajímalo, co se stane, když provozovatel přese všechno přece jen WC otevře (a bude se starat o jeho čistotu). Zavřou a)WC, b)celej podnik, nebo c)provozovatele?
barbucha a, b i c je správně
pardon... nejapny žert, ale já už si fakt nemůžu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY