euridike To už jsem víc nakloněná věřit tomu, co někde psali Visáči, že krizový štáby říděj ty největší pankáči, páč takovejhle chaos a anarchii aby pohledal ![]()
Koronavirus
Tak dalo by se to očekávat, že jo ![]()
Již se těším, až otevřou koupaliště. Ten kdo do tý vody vleze (za účelem plavání), je u mě hrdina.
barbucha spíš sebevrah ![]()
barbucha a, b i c. A ještě k tomu za d/ zakleknou.
barbucha Provozovatele zavřou na ten záchod.
Kde to můžem podepsat?
barbucha jenom jestli se to jeste muze..
domenica Naprostý souhlas![]()
To máš recht
Ten kdo umí číst bude brzo dost podezřelej. Natož psát!! Ne nadarmo se školy hned tak neotevřou.
Již se těším, až otevřou koupaliště. Ten kdo do tý vody vleze (za účelem plavání), je u mě hrdina.
Já už o jednom vím. Zrovna minulý týden bezprostředně po tom, co vláda zveřejnila ten slavnej uvolňovací plán, jsem potkala jednoho našeho klienta, který je shodou okolností taky taxikář s úplně stejnými rizikovými faktory jako ten z VFN, co dostal remdesivir, (obezita, kouří) a ptal se mě úplně vážně, jestli v červnu v rámci našich sportovišť otevřeme městské koupaliště, aby si mohl přijít zaplavat
.
domenica To je borec! Až bude potřeba, přidá se nás určitě hodně.
A budete mít otevřený WC? ![]()
![]()
Eště k tomu Šimůnkovi... ono je právě nejhorší ne snad to, že jsou (zatím) ty hranice zavřený... ale ta drzost kreatur, který se tvářej jako že nám to můžou povolit - nebo zakázat.
A co se těch koupališť týče... nedávno jsem zahlídla na motolským rybníku jak se tam pár lidí opaluje - postávali na hrázi, otáčejíce se za sluncem co příslovečná slunečnice ![]()
V pátek to už vypilovali k dokonalosti: postávali rovněž, jen s tím rozdílem, že už neměli nejen roušky, ale ani plavky! ![]()
barbucha nejhorší je na tom přesvědčení mas, že je to tak správně, protože bezpečí je nade vše.
a přesvědčení mas, že v době nouze zákony neplatí (cituji).
a přesvědčení mas, že cizina se stala nebezpečným územím, před kterým je třeba naši krásnou republiku bránit...kde jsem to jen...
barbucha aneb je fuk, co chce nebo nechce zeman a jeho parta. jestli má pocit, že může nařizovat.
pokud bude ale přesvědčená půlka národa, že jsme v naší krásné zemi v bezpečí, jsme tam, kde jsme už kdysi byli...v...ehm no víš kde.
wendulka
Vím já
?
Ale vím, jak to tam vypadá, když WC otevřený jsou a i to je mnohdy výživné, takže bez nich
...
My momentálně ještě neotevřeli ani blbý letní cvičiště coby venkovní sportoviště, jelikož dle nejednoznačných právních názorů na městě, pod které spadáme, na současná vládní nařízení bychom prý neměli jak zabránit návštěvníkům ve shromažďování a dodržování hygieny
.
Naše posilovna, to bude taky ještě sranda.
O letních táborech se bude rozhodovat až v půlce května.![]()
a přesvědčení mas, že v době nouze zákony neplatí (cituji).
To je přesvědčení lůzy!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY