![]()
Koronavirus
Testovací místo těsně před osmou ráno.
Akce nad sto lidi jsou tímto zřejmě znovu povoleny ![]()

Já jsem si včera psala s kamarádem z Francie, pry plány jsou stejně chaotický jako u nás, všichni si z toho dělají akorát srandu. Co mi psal o školách, tak to mi přišlo fakt trochu jako vtip: Zatim je navrh otevrit skoly 11.5. Ale... ten prvni tyden pujdou nejvetsi deti v materskych skolkach + 1. a 5. tridy, dalsi tyden, 18.5. se pridaji 6. a 9. tridy, a treti tyden 25.5, pujdou vsichni. A ve tridach bude maximalne 15 deti... No z toho bych byla minimálně zmatená ![]()
A jestli jsou špatně všechny scénáře, na které přišli, tak to prostě fakt nechci a nepotrebuji vědět.
Strkání hlavy do písku ale taky ještě ničemu nepomohlo ![]()
Já na jednu stranu uznávám, že tohle je holt novinka (ve smyslu neznalosti chování toho moru) a tak kapku nejistoty odborníkům klidně povolím... ale na stranu druhou je vidět (velmi dobře i tady na parfumánii, kde se stále zvyšuje výskyt uzlíčků nervů
), co je na tom všem nejškodlivější - ani ne tak nákaza sama, jako nedostatek nějaký vize nebo koncepce.
Nemůžem jen přežívat ze dne na den, nejsme červi...
Já musím říct, že mě fakt vyhovuje, že Angela a spol. v tom nešape jak v ho..... jako Babiš a spol. prostě zavedou opatření na 14 dní, víš, že před koncem se sejdou a zhodnotí co a jak a hotovo ![]()
Úplně mi tak stačí ta nejistota z těch českých tanečků.......
Wanda von Dunajew tyjo, slysela jsem o vas v radiu a prislo mi to neuveritelne. Drzim palce, at se dostanete domu!
K tomu strachu - byli byste radsi, kdyby se jelo podle Trumpa ve stylu My to zvladneme, klid, bude to dobry, odejde to jak to prislo, za par tydnu bude po vsem... a vsichni vi, ze to tak neni a nebude? Tak co, no, i nekdo, kdo je "nahore", projevil strach, obavy. Navic to vysvetloval jako strach, ze nevyjdou predpoklady rustu nakazy, ze to bude horsi. Myslim, ze ten, kdo ma pristup k realnym datum, kdo sleduje vyvoj a na zaklade toho dela nejake predikce, muze mit ten strach opravnene. Jen to holt nekde rekl nahlas. Neni to nas tatinek, ktery nam ma rikat, ze pod posteli neni bubak, a my nejsme male deti.
continuity No počkej, večer mi syn (asi na něj ta izolace nějak dopadla, protože se chodí pořád mazlit a v noci chce spát s námi) vysvětloval, že pokud by se podařilo koronavirus vymýtit, byla by to teprve třetí nemoc, po pravých neštovicích a tuším mor skotu....
Jako je mu čerstvých 8, ale já mu věřím, většinou má takové věci ověřené ![]()
Wanda von Dunajew Ty bláho! Držím pěsti, ať to všechno dobře dopadne. Já vím o několika lidech (vzájemně se neznají), co uvízli v Japonsku, někteří z nich kontaktovali ambasádu a prý byli zaskočení, že je vůbec nenapadlo, že by se někdo z Japonska chtěl vracet
a že je mohli napojit na ten velký repatriační let z Austrálie, ale už se to nestihlo domluvit.
Wanda von Dunajew drzim palce, at jste co nejdriv zpet!
Me pobavilo, jak Hamacek po Velikonocich hystericky skakal dva metry vysoko, ze lidi se chovali jako z retezu utrzeny a ze proste za 10 dnu uvidime tu apokalypsu, kterou zpusobili, uz se klepal na to, jak nam utahne srouby... a ted na tiskovce statistiku jasne vyplynulo, ze to furt klesa a velikonocni uvolneni na to nemelo vubec vliv. Cim dal vic se ukazuje, jak je cinska chripka nafouknuta bublina.
moora
výborný!!
razorblade četla jsem, že s jásáním by bylo přece jen dobře počkat až do víkendu, protože až tehdy uplyne období projevu nemoci+ doby na testy. osobně si tedy taky myslím, že se nestane nic, ale než začnu škodolibá, je lepší to mít fakt 100% :))
razorblade podle me je nafoukla bublina i to utrzeni ze retezu. To by musel cely narod zahodit rousky a objimat se a otirat si o sebe nosy.
moora opraski bozi!! ![]()
Kokoska ja si taky nemyslim, ze vyjeti na cyklostezku nebo pivo v parku, je utrzeni ze retezu. Ale Hamacek to tak podaval. Ono se mu dost zalibilo vladnuti a omezovani a lidi, kteri vyrazili za hezkyho pocasi ven, ho podrazdili, tak zacal strasit...
Drzim palce, ats e brzy dostanete domu ![]()
to strašení jim jde výtečně, v tomhle dokážou být zajedno... jedním okem jsem rano viděla titulek, že nakažených může být i tisíc denně... autorem je nepřekvapivě Prymula... tak asi tak
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY