Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 12:10

razorblade a u pokladen značky 2 m už jsou asi taky jen pro ozdobu. Skoro pokaždé, když vykládám na pás, někdo se na mě zezadu nalepí a ještě ani nemám všechno vyložené, už tam cpou to svoje. Stojím schválně na konci pásu a oni na mě najíždějí vozíkem, že jako mám před sebou dost místa a měla bych se hnout asi.

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 12:13

slniecko Prosim pekne, kde jsi na to narazila? Nemuzu nic takoveho najit, posli odkaz prosim..

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 12:25

Kokoska Tohle mi vadilo i pred koronou. Vlastne dodrzovani rozestupu bych ponechala na vzdy, protoze ja obecne nemam rada cizi lidi ve sve dvoumetrove bubline

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 12:27
Reakce na nika:

barbucha my vždycky voláme na jaře té rodine, co k ní dvacet let do Chorvatska jezdíme. Oni jsou k nám velmi srdeční, hlavně paní. Ale teď jsem říkala,  že volat nebudeme. Chorvati nás tam moc nechtějí, je u nás víc nakažených a už jsem četla, že největší zájem je o Němce, protože jsou majetnější. Nechci být nějak zklamaná z případné reakce a pokazit si hezké vzpomínky.

​Tohle je úplně na hlavu, promiň. Zklamaná bude akorát ta paní, že vám po dvaceti letech ani nestojí za to, abyste jí zavolali, že vám to je líto, že letos nemůžete, a že doufáte, že jsou v pořádku.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 12:32

Takze od leta pry rousky mozna jen "pri ruce".

A co se tedy zmeni na strane viru a jeho nebezpecnosti v kapence na rousce od soucasneho stavu,kdy se jich nesmime dotykat,mame je brat jako postrikane morem,maji se balit do spesl obalu,tak pak nejlip vydesifikovat a pak teprve vyhodit,pripadne doma okamzite namocit.....a najednou je budeme jen tak lazo plazo ruzne pohazovat,posouvat....

Chudaci lidi,kteri ted opravdu i desinfikuji pytle s odpadem,budou asi dost zmateni.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 12:35

Kokoska ja myslim,  ze tam prave maji chodit lidi co nemeli a nemaji priznaky. To ze tam pujdou ti co prodeli respiracni onemocneni a vyuziji prilezitost,  nepochybuju.

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 12:40
Reakce na Kokoska:

Stojím schválně na konci pásu a oni na mě najíždějí vozíkem, že jako mám před sebou dost místa a měla bych se hnout asi.

​To se mi taky stávalo ještě před koronou. Ale dostala jsem na to dobrej tip: když na mě takhle začnou najíždět, tak jim zadkem do toho vozíku mocně drcnu.

A fakt že to funguje, že se burani milostivě omluví a udělají aspoň ten krok dozadu.

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 12:43

soud zrušil opatření omezující volný pohyb a maloobchod

Teď to komentují na ČT24. Myslím, že se to dalo čekat a že bychom si měli připravit peněženky, těch žalob se asi nedoplatíme.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 12:47

zelene.oko ta diskuse...v dobe pandemie jsou pravnici jen obtizny hmyz...ano,luza si skutecne mysli,ze v dobe nouze neni treba,aby platily zakony.bohuzel je te luzy nejak hodne.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 12:47

nika 

Nedělej si z toho větší peklo, než to je. Paní do Chorvatska bych právě zavolala o to víc, že se letos třeba neuvidíte. Podle mě tě ráda uslyší.

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 12:50

ice asi jsem to blbe pochopila

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 12:52
Reakce na A666:

Já musím říct, že mě fakt vyhovuje, že Angela a spol. v tom nešape jak v ho..... jako Babiš a spol. prostě zavedou opatření na 14 dní, víš, že před koncem se sejdou a zhodnotí co a jak a hotovo

Úplně mi tak stačí ta nejistota z těch českých tanečků.......

​ja jsem za angelu fakt hodne rada a vubec za zpusob, jakym se v nemecku dela politicka komunikace.

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 12:59
Reakce na Jiná Realita:

zelene.oko ta diskuse...v dobe pandemie jsou pravnici jen obtizny hmyz...ano,luza si skutecne mysli,ze v dobe nouze neni treba,aby platily zakony.bohuzel je te luzy nejak hodne.

Uz ty komentare na novinkach (a podobne) necti, pak z toho mas ty katastroficky scenare.. ta diskuze se da cist jen jako guilty pleasure

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 12:59

Jiná Realita já diskuzi nečtu a nemyslím, že diskutující na novinkách odráží nastavení naší společnosti, neberu je jako většinový názor. Spíš se obávám důsledků, které tenhle přešlap přinese, ale dalo se čekat, že tohle přijde, každý soudný člověk vidí, že naše vláda je neschopná.

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 12:59

zelene.oko howgh

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 13:01

zelene.oko blby je,ze to nebude vlada,kdo bude platit nasledky :(

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 13:04

Lilly_Ku no nevim,diskuze na novinkach vyjadruje nazory tech,kteri pak voli ty,kteri nam ted vladnou-protoze bohuzel nikoli ctenari vznesenych listu rozhoduji o smerovani naroda,ale ctenari blesku a novinek,a to ne ti,kteri tam chodi na guilty pleasure.z tohoto pohledu to pro me neni nic k zabave,nedela mi to dobre.kdyz vidimdo jejich hlav.

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 13:11

nika když jsi nedávno byla tak upřímná k Jiné Realitě, tak teď budu upřímná já k tobě: u většiny tvých příspěvků mám problém pochopit, co je vlastně obsahem sdělení, a teď ten příspěvek o nezavolání spřátelené rodině v Chorvatsku mi potvrdil, že tvé myšlenkové pochody vůbec nedokážu pochopit.

Offline slniecko admin
19636 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 13:12

Kokoska hm...a na viac vrstiev? Niekde som kedysi dávno čítala, že v Indii pomohlo, keďnejaká organizácia prišla na to, že6x preložené sárí prefiltruje vodu od cholery. Ale zas, to je úplne iný mikrób,no...

Prípadne spodná vrstva pri pleti hodváb, vrchná bavlna ...

Pavlena https://www.sashe.sk/DuckFace

Vyzerajú srandovne, ale možno by to mohlo pomôcť...

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 13:13

Jiná Realita

Ja nevim kdo je vznesenej a kdo luza, protoze takhle lidi neposuzuju, co ale vim celkem jiste je, ze diskutujici na novinkavch nejsou reprezentativni vzorek niceho krome sebe samych, je to naprosto specificka skupina.