Liesel no mě přijde ta aktuální situace u nás lepsi. Tady se můžeš rozhodnout, jestli dítě necháš očkovat nebo ne. V UK ti ho nenaockuji.
nonemy s tím očkováním seniorů velmi souhlasim.
continuity A proč teda zrovna v UK děti neočkují? Aby to nedopadlo jak s Astrou. Víš co, člověk jako laik fakt neví a u dítěte musí zvažovat o to víc. Ono totiž spousta lidí volá po očkování dětí jenom kvůli kolektivní imunitě a ne kvůli jejich (dětí) ochraně. Já si myslím, že kvůli kolektivní imunitě by měli především hledat a přesvědčovat ty hodně staré. A děti přednostně očkovat ty rizikové (nemocné, s poruchou imunity a tak). A Thonovi názory mi přijdou košér, především co se týká imunity po prodělání, určitě tomu jako imunolog rozumí víc, než epidemiolog, tak proč by to neřekl (navíc se ho ptali).
![]()
continuity no ze to "nekteri slabsi duchem" nepochopi, to bys mohla rovnou shodit ze stolu 99 % mediciny![]()
viktorka_od splavu díky. Riviéra byla taky na seznamu cílů ???? uvidíme. Chceme hlavně do VIDA, tam to asi bez testů nepůjde, tak se jim stejně nevyhneme.
continuity ano jsem ráda, že se můžu rozhodnout![]()
Tak dnes už zase vše jinak. Po tom, co lidi začali hromadně volat na hygienu a stěžovat si, ta řekla, že samotesty na místě jsou přípustné i bez testovací stanice. Takže všechna koupaliště dnes upravovala podmínky pro vstup zase. Jako to je fakt Kocourkov tohle
.
Ale kvůli dětem jsem ráda. To mi přišlo na hlavu honit je kvůli koupání do odběrového místa
wendulka
díky moc za informaci

Nemám duši? Že by uletěla dírou po vpichu?
Horká teologická linka na slniecko!
Dadoo OOOooo, to je ale úlovek
je toto vůbec možné?
Mha upsala jsi dusi pfizeru?
No já si říkala, proč chtěli informovaný souhlas podepsat krví ... ![]()
olte že?
Jako dovedu pochopit obavy z nějakých antoimunitnich nemoci nebo podobně. Ale tohle?![]()
Mha tssss....a prečo si myslíš, že sa to tie sestričky snažia pre istotu rýchlo zalepiť? .
Aj keď márne, nemôže sa do teba zmestiť aj duša aj vakcína....aj keď, keď sa do niekoho zmestí aj duša aj fazuľovica....vie sa, čo z neho nakoniec unikne
?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.