Jiná Realita nevim, jestli jsem podle tebe skupina luza, pravnik nejsem docela urcite, ale myslim, ze za urcitych okolnosti muze byt urcite rozhodnuti nadrazeno zakonu?
Koronavirus
Podle prezidenta Miloše Zemana bere na sebe soud rozhodnutím veškerou odpovědnost za jeho následky. „Soud na sebe bere veškerou odpovědnost za dopady svého rozhodnutí. Ať už jde o dopady na životy a zdraví obyvatel, tak na hospodářství celé republiky,“ reagoval na rozhodnutí soudu podle mluvčího Jiřího Ovčáčka prezident. Zeman přijatá opatření proti pandemii opakovaně podpořil.
![]()
to je debil
eM JJ, už to čtu na ČTK, jak se tam lidi dohadují, kdo přebíhá a komu je 60
Tak teda musím říct, že Olomouc to teda vyřešila super!!
Wanda von Dunajew A taky zrovna čtu na čtk aktuální novinky o vaší výpravě :-( no je mi to líto teda....a vzpomněla jsem si, že jsem o vás četla v National Geographic už někdy v únoru? A myslím, že jsi tam byla na fotce
ted jsi me donutila gogolovat, takze jsem uz nasla proc tam jeli, odkud a co tam delali
jen je smutne, ze treba z clanku o odjezdu na ctk by clovek vubec netusil, ze tam nejaka zenska byla ![]()
jsi fakt husta ![]()
slniecko je fakt, ze tahle maska je trochu lepsi nez ty skladane, delala jsem oba typy. Jeste bych chtela zkusit usit tu se svislym svem, taky vypada, ze ma vic prostoru pred pusou.
A666 Můžeš dát odkaz, prosím? Jsem to nenašla. Děkuji.
A666 To je fakt, ale to máš těžký, zase kolikrát člověka naštve, když zdůrazní "jo hele a jede tam taky nějaká ženská" jako by to mělo být něco unikátního...
nonemy to jsou proste ovcacek se zemanem v kostce...![]()
A666 Můžeš dát odkaz, prosím? Jsem to nenašla. Děkuji.
Tohle je ten navrat:
tady je ten, dke bys nepoznala, ze tam byla Wanda (ci jina zena):
tady je co tam mimojine testovali:
Snad se Wanda von Dunajew nebude zlobit za prime odkazy, ale uz je stejne proflakla ![]()
A666 To je fakt, ale to máš těžký, zase kolikrát člověka naštve, když zdůrazní "jo hele a jede tam taky nějaká ženská" jako by to mělo být něco unikátního...
![]()
jo, to je samozrejme pravda, jen me prekvapilo, ze se ani nemihla na fotce, nic....
A666 Děkuji, jsem zvědavá ![]()
Což zároveň znamená, že vláda bude za této situace potřebovat po sněmovně nouzový stav prodloužit. Hamáček se přece jen dočká.
Rozhodnutí jsem nečetla, ale na seznamzprávy je k tomu komentář:
Ministr vnitra se ovšem může mýlit. Soudní rozhodnutí se dá vykládat i opačně. Neboli pokud by nebyl vyhlášen nouzový stav, tak by opatření ministerstva zdravotnictví prošlo. „Pokud tedy vyhlášením nouzového stavu vláda deklarovala, že běžné právní prostředky nestačí na zvládnutí nastalé krizové situace, bylo pak na místě aplikovat mimořádná krizová opatření, jejichž přijetí je předvídáno krizovým zákonem a jež umožňují vládě zásadním způsobem omezit základní práva a svobody obyvatel. Opačný výklad by bezdůvodně koncentroval moc do rukou jednoho správního orgánu, čímž by potencionálně mohl být narušen princip fungování právního a demokratického státu, včetně dělby moci ve státě,“ píše mluvčí soudu Markéta Pucci v prohlášení.
Podle prezidenta Miloše Zemana bere na sebe soud rozhodnutím veškerou odpovědnost za jeho následky. „Soud na sebe bere veškerou odpovědnost za dopady svého rozhodnutí. Ať už jde o dopady na životy a zdraví obyvatel, tak na hospodářství celé republiky,“ reagoval na rozhodnutí soudu podle mluvčího Jiřího Ovčáčka prezident. Zeman přijatá opatření proti pandemii opakovaně podpořil.
Ano, je.
A úplně nejvíc největší legrace je, jak Ovčáček skřehotá o "nikým nevolených soudcích"... pročež mu laskaví diskutéři promptně připomněli, kdo že ty soudce jmenoval? ![]()
https://twitter.com/PREZIDENTmluvci/status/1253269173238669315
Mimochodem, tam je svět ještě v pořádku, na rozdíl od diskusí na Novinkách a jiných Haló novinách.
Garfie super clanek!
barbucha Je tohle vůbec možný?? ![]()
Garfie Děkuji
barbucha Nikým nevolení soudci
Jasně, jsem se zmýlila, ne debil, ale dva debilové.
A to já jsem tým, se přiznávám, který s restriktivními opatřeními vesměs souhlasí a myslím si, že to zvládli dobře. Sice se spoustou přešlapů, ale oproti jiným státům křivku sploštili a to bylo podle mě to nejdůležitější. Míru kritiky vnímám jako až přehnanou. Ale samozřejmě nesmí to být protizákonné a je dobře, že jim neprojde cokoliv, že stojí naproti opozice/naštvaný lid/právníci... a trochu to zkorigují.
Ale vyjádření těchto dvou jsou vždycky ![]()
Neradujte se předčasně ![]()
„Budeme hledat takové řešení, abychom vyhověli soudu, a současně jsme zachovali opatření, která jsou z epidemiologického hlediska klíčová pro zamezení šíření epidemie, a nadále jsme pokračovali v jejich postupném uvolňování dle nastíněného plánu,“ uvedl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO).
barbucha Ale ty komentáře jsou fakt super
Pane mluvčí (to je snad poprvé, ale zcela jistě naposledy, co vás takto oslovuji). Soudci byli jmenováni zákonným aktem. Nevládnou, jen dbají na dodržování zákonů. Na hradě jste na to už asi zapomněli, ale zkuste se, v rámci sebevzdělávání podívat, jak lze změnit ústavní zákon.
edit: jsem chtěla vložit i obrázek a nějak mi to nejde
nika Já už jsem se "svou" paní domácí mluvila. Byla moc ráda, že jsem se ozvala. Oni tam na pobřeží jsou úplně stejně v pr.eli jak my. Bojí, že nepřežijí sezónu. Jestli budou závislí jen na Chorvatech, tak to nedají. Tam nic jinýho než turizmus není. Peníze za loňský rok už vrazili do nutných oprav a přežití zimních měsíců.
Taď navíc mají také zákaz cestování, majitelé sami bydlí ve Splitu, na penzión se přesunují tak v březnu a letos se tam zatím nedostali. Takže jarní práce stojí, nejistota veliká.
Jestli to nějak půjde, budou majitelé rádi za každého návštěvníka. A jako barbucha si myslím, že je jim jedno, jestli Čech, Němec nebo Ital, ceny jsou pro všechny stejné.
A možná Čech lepší, je rád, že je konečně u MOŘE! a nějaký drobný pihy na kráse ho nerozhodí.
Takže jsme si pěkně popovídaly česko německo anglicko chorvatsky
a paní mi dojemně děkovala, že zachovávám přízeň a když to tedy nebude letos, tak snad další rok, když to všechno ve zdraví přežijeme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY