viktorka_od splavu trosku jsi to pretocila, ale to je jedno.
Koronavirus
A666 a ostatní, nestíham ani zmieňovať - strašne moc díky za podporu a držanie palcov pri návrate!
Ten článok na novinkách z dnešku je pomerne presný, čo je výnimočné (až na to, že použili ilustračnú fotku z roku raz dva, argentínskym vrtuľníkom sme našťastie tento rok neleteli
), občas teda sa divím, ako sú schopní niektorí novinári informácie prekrútiť. Ale keby niekoho zaujímali informácie a fotky priamo "od zdroja", tak facebook.com/polar.sci.muni.cz/ (kto zapátra, aj fotiek sa dočká)
A už jsi definitivně profláklá
ne vážně, odhlédnemeli od koronaviru, tohle musí být zážitek ![]()
Catherinne
Neboj, tam se ti nacpou podobné jako já-co zapomněly a teď si zoufají!
eM a viš že jo? Někdy od ledna. Byla jsem prozíravá ![]()
Catherinne jojo ruším termín, volám si zítra o novy ![]()
Catherinne já to všechno plošně přesouvám o ty dva týdny dřív. Gumovaci pero je nejlepší. Ale už mi z toho praská hlava. A doufám, že nebudeme posouvat ještě jednou...
To jsou veci... ![]()
Vláda od pátku ruší zákaz volného pohybu osob. Lidé se zároveň budou moci ve volném prostoru pohybovat ve skupinách deseti osob, a ne maximálně dvou, jak platilo dosud. Na tiskové konferenci po jednání vlády to dnes řekl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Podle něj umožňuje uvolnění restrikcí dobrá epidemiologická situace ohledně rozšíření koronaviru.
- Stejně tak od pátku budou lidé moci opět cestovat do zahraničí. Týká se to i dovolených. Při návratu do vlasti se lidé budou muset prokázat negativním testem na koronavirus, nebo budou muset jít do dvoutýdenní karantény.
Krehutka no vono fakt nemá asi význam se těma opatřeníma jakkoliv vzrušovat, když se to mění ze dne na den
Krehutka no ale toto ![]()
Potrefenáhusa tak toto se změnilo hlavne v návaznosti na ten dnešní rozsudek.
Tady je skvělý komentar
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/komentar-drsna-odplata-pravniho-statu-102009
A nezapomneli přes všechna ta fitka, nakupaky a kina na deti ze ZS a SS![]()
Karlicka ba ne nezaoomneli, píši, že zatim nic nebudou menit. Ale dockej času. Jakmile se lidi rozeběhnou zpět makat, tak aktuální stav bude neudržitelný.
Hlavně Plaga to měl vymyšleno úplně jinak, takže vidím nadejize to zas vyndají že šuflíku.
Karlicka Klid, zitra jedna vlada zase, takze budou dalsi novinky.... Davkujou to postupne.
Tak já si myslím, že ono po tom dnešním soudním rozhodnutí vládě nic moc jiného nezbývalo.
Zrovna tak to urychlení otevření maloobchodu a služeb a že budou muset požádat sněmovnu o prodloužení nouzového stavu do 25. května.
Čekání na testování

(Foto: Michal Čížek)
domenica no tak výjimečný stav. Kdo se nebojí vejít do davu, kde si tak půlka lidí myslí, že to určitě měla, je vážně statečný. ![]()
Můžete mi řít, v čem se to cestování do zahraničí uvolnilo? Že nepotřebují pádné důvody? A který debil vymyslel, že negativní test budou muset prokazovat už na hranicích? To je přesně řešení typu aby se vlk nažral a koza zůstala celá (jeďte si klidně do zahraničí, ale alespoň si to tam zpříjemněte sháněním a zacálováním koronavirového testu
).
domenica Odstupy a žádné skupinové akce...tady se to podařilo výborně.
Tak snad se potvrdilo, že to v tom chumlu nikdo neměl.
continuity Emerald snad a snad jim taky dojde, ze kdyz vse poběží, tak mnohem vic lidi posle deti do skol....a organizace ve stavu, ktery nastinili bude tezko proveditelna (skupiny po 15 atp.)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY