Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline nika
685 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 08:24

A666 jasně, že se cestování neuvolnilo.za takových podmínek nikdo ,kdo nutne nemusí, do zahraničí nepojede. Ale přece jsme všichni chtěli mít pocit,že nejsme zavření,ne?

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 08:29

nika ??? - jde predevsim o narovnani pravniho stavu. 

Offline nika
685 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 08:41

Liesel ano.a taky byly tady stížnosti, jak je nepříjemný pocit, že jsme tady zavření. A666 psala, že se cestování moc neuvolnilo s temi podmínkami, ale teď už tady nejsme zavření, to je přece bezva, ne?????????

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 08:50

Sweet Potato v Praze? Ale budiž, je to možné, ale přístupem, kdo dřív přijde, ten dřív mele, se statisticky reprezentativní vzorek neziska. Pokud je sociální skupina důležitá, tak je ještě cesta počkat, kdo se mi zaregistruje a dotestovat pak na aktivni oslovení ty, co do poolu potřebuji. 

Rozhodně není nutné předvádět tohle. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 08:51

RoSa wendulka presouvam sem z radostneho vlakna ty kozni problemy v souvislosti s covidem. Hledala jsem v zahranicnich mediich, opravdu se o tom pise. Bud vyrazky,  modriny nebo lezy, pripadne se mluvi o covid toes, kdy otecou a zmeni barvu palce. 

To syn nemel, mel opravdu klasicky ekzem, ktery mival jako hodne maly. I na stejnem miste. Spis bych rekla, ze souvisi s nejakou imunitni reakci behem te nemoci, kterou bychom u nej vubec nerozeznali nebyt testu. 

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 08:56

Jinak Trump, ten vzdy rozsviti můj den

Možná by ho mohli vozit v cirkusovem voze jako medvěda, vybírali by poplatek a on by vykládal tyto moudra

Po zjištění amerických odborníků o slábnutí koronaviru v teplém a vlhkém prostředí začal Donald Trump polemizovat o tom, zda by bylo možné tělo nakaženého „ozářit velmi silným světlem“. Poznamenal také, že by se mělo zjišťovat, zda by injekce dezinfekce mohla virus zlikvidovat. „Pak tu vidím, že to za minutu zabije dezinfekce. Je tady způsob, jak bychom to mohli nějak vstříknout dovnitř? Skoro jako čištění. Protože se to dostává do plic a napáchá to tam hrozné škody… Takže by bylo zajímavé se tím zabývat,“ poznamenal prezident. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 09:03

continuity tak prece je tu ta ozonova dira, kterou planeta vyrobila, aby lidstvo zachranila tim, ze slunce spali koronavirus (diskuze idnes)

Online Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 09:05

continuity Rozhodně by to měl vyzkoušet.

Offline RoSa
10226 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 09:06

continuity on je to takovej Ferda Mravenec, i medicínu zvládá

Lékaři ale varovali, že Trumpova idea může mít fatální následky. „Vstřik jakéhokoli čisticího prostředku do těla je nezodpovědný a nebezpečný. Tuto metodu běžně používají lidé, kteří se chtějí zabít,“ varoval pneumolog Vin Gupta.

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 09:07
Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 09:20

Lamicka Za poslední dva roky, když jsem nachlazená, a já moc nemocná nejsem, spíš mám jen trochu bolení v krku a rýmu, tak se mi udělá ekzém vždy na jednom stejném místě, takové divné fleky. Obvoďák si s tím nevěděl rady, říkal, že to ještě neviděl, ale že si myslí, že to je reakce imunitního systému. Po vyléčení to samo zmizí.

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 09:23

Lamicka 

Aha. Tak to potom asi fakt nějaká ta imunitní reakce.

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 09:33
Reakce na Jennyfor:

A vůbec, kde je Bruce Willis?

​Viděla jsem ho v proužkovaném pyžamku zalezlého doma s Demi, ani ne se současnou ženou.

Offline Potrefenáhusa
39005 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 09:56

To uvolnění cestování nás zřejmě pobídlo k tomu, abysme si u snídaně vyprávěli svoje nejhorší zažívací cestovatelský zážitky, zatím vedou améby v Peru....

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 10:04

nika 

Já třeba nemám problém zůstat 14 dní doma, kdybych někam vyjela. Za mě dobrý. Když budu chtít, můžu jet a pak budu fungovat, jako teď už asi měsíc nebo kolik.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 10:07

Potrefenáhusa fujfujfujfujfuj!!!

Jeden můj kamarád chytil v Indii břišní tyfus a jel zpátky do ČR vlakem (tak to měl naplánováno a navíc na koupi letenky už neměl peníze). Říkal, že přežil jen díky tomu, že celou cestu poctivě kouřil hašiš. Tady v ČR pak dostal atb a nějak ho přeléčili, tak byl v pořádku a bez následků. Ale bylo mu moc líto, že si neužil tu zpáteční cestu po zemi, tenkrát to ještě nebylo tak nebezpečné.

Offline Potrefenáhusa
39005 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 10:10

bram Ty indický průjmy jsou strasný, taky jsem zrovna dávala k dobru příhodu kamarádky, kde figurovala cesta z letiště domu a park na Floře ještě před výstavbou obchoďaku....

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 10:14

Potrefenáhusa to si dovedu představit, ale raději si to nepřestavuju :)) Jo, já jsem strávila půlnoc 31.12.2000 na indické pláži za obřím šutrem, ostatní vítali nový rok, já jsem nevítala.  

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 10:16

Ale k tématu.. nevíte náhodou někdo, jestli bude nějaký výstup z toho včerejšího testování? Docela by mě zajímalo, co zjistili :)

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 10:16

Jsem ráda, že se to uvolňuje, protože sedět doma, podle mě, už k ničemu není. Ale není to až hodně rychle? Jsem zvědavá, co přijde. K těm "kritizovaným" nervům - jsem na tom pořád stejně, pořád se obávám, jak se s tím matka a dcera vyrovnají, protože nevěřím, že to někdo domů nepřinese. A pořád nevím, jak vymyslet v jednom domě nějakou izolaci, buď pro zdravé nebo pro nemocné. Takže pro mě osobně se nic nezměnilo ...