Kokoska vy se do toho Vietnamu nakonec budete těšit
Koronavirus
A666 jasně, že se cestování neuvolnilo.za takových podmínek nikdo ,kdo nutne nemusí, do zahraničí nepojede. Ale přece jsme všichni chtěli mít pocit,že nejsme zavření,ne?
Jenomže za těhle podmínek ven nevyjede ani ten, kdo nutně fakt potřebuje, protože shánět test v zahraničí pro člověka tam nemajícího pobyt prostě není sranda (ono tady to taky nefunguje, že jako přijdeš a řekneš chci test a dostaneš ho) a bude to nejspíše dost stát (a pojišťovna to neproplatí). 14-ti denní karanténu si taky nemůžou všichni dovolit (naši ne, musí se starat o seniory). Jo, uvolnilo se to, teď můžou vycestovat ti, kteří chtějí odejít z republiky navždy, to je pokrok, ale pro mě ( a třeba i barbuchu a další) se prostě nezměnilo vůbec nic ![]()
BTW v mezičase to už zase upravili, prý by stačil 4 dny starý test, tj. při kratším pobytu v klidu můžeš se nechat otestovat v ČR před odjezdem, takže vypovídací hodnota a reálnost opatření je zase absolutně nulová ![]()
tyhle tanečky jsou hlavně absurdní, moji rodiče klidně můžou jet na Olomoucko nebo Domažlick, kde je v ČR největší výskyt nakažených na počet obyvatel, ale nemůžou přijet na návštěvu k nám, kde je ten počet dokonce nižší než v jejich vlastním bydlišti ![]()
A666 tak, že si to člověk zaplatí o tom žádná, ale to já osobně nepovažuji za velký problém, hlavně s tou historii, kdy se to sem dovlekli výletníci že zahraničí a dost masivně. Než zeby tady zas existoval nějaký divný seznam vyvolených nerizikovych zemi, to je snad lepší tohle. Taky je to i o té protistraně, jaká bude mít pravidla.
hele, jako představa, že tady naklušeš do odbrového centra a řekneš, že chceš test notabene pro cizince, co je tu jen na návštěvě a nemá absolutně žádné příznaky, je dost absurdní. Jo, obecně se tu dostaneš k testu snáz pokud ho potřebuješ (moje Fyzioterapeutka byla otestovaná skoro hend když byla nemocná, naprosto bez problémů), ale na prostou žádost to taky nefunguje ![]()
Sweet Potato v Praze? Ale budiž, je to možné, ale přístupem, kdo dřív přijde, ten dřív mele, se statisticky reprezentativní vzorek neziska. Pokud je sociální skupina důležitá, tak je ještě cesta počkat, kdo se mi zaregistruje a dotestovat pak na aktivni oslovení ty, co do poolu potřebuji.
Rozhodně není nutné předvádět tohle.
Já na to, jak k tomu přistoupili, zírán s otevřenou pusou.......
A666 Já jsem to pochopila, že ty sem nemusíš přijet s tím testem. Přjdeš zpět domů do ČR a rozhodneš se...test, karanténa.
Renusatko musíš , Hamáček to upřesnil. A tak četly jste, co říkal dnes Babiš. Jo a buďte happy ????
A666 Já jsem to pochopila, že ty sem nemusíš přijet s tím testem. Přjdeš zpět domů do ČR a rozhodneš se...test, karanténa.
No, ony jsou ty informace fakt zmatené, ale prvotní bylo fakt že buď se prokážeš testem přímo na hranicích anebo rovnou karanténa. Pak se řešilo, zda můžeš test absolvovat i v ČR a prý jo, ale o ukončení karantény rozhoduje lékař, takže při negativním testu stejně můžeš být v karanténě. jenže primárně se testují lidé s příznaky, takže je otázka, zda by tě otestovali. No a teď pišli s tím,ž e test může být až 4 dny starý, takže to už je bez vypovídající hodnoty ![]()
Ono teda když se nad tím zamyslíš, tak testoání vlastně nemá smysl, protože pokud ho uděláš těsně před přejezdem hranic, tak může být ještě brzy. Pokud v delším intervalu předtím, tak jsi zase mohla nakazit v mezičase ![]()
Renusatko musíš , Hamáček to upřesnil. A tak četly jste, co říkal dnes Babiš. Jo a buďte happy ????
Já jsem happy, že žiju ve státě, kde se nemění vše každých 24 hodin
jen škoda, že se nedá úplně od Babišovin odstřihnout, no ![]()
Zda se ze Cina rozjizdi dalsi vlnu, ono se to vsechno jeste muze uplne zmenit, reknou ze s ohledem na zahranicni nebezpeci a bude vymalovano ![]()
A666 souhlasim s tebou,ze nechat se otestovat v nemecku kvuli ceskym manyrum nebude jen tak.
Meho muze v zacatcich neotestovali ani na prani zamestnavatele a muz se vratil z Italie.
A666 Tak je fakt, že se mě to netýká, jednak teda kam potřebuju cestovat mě nepustí a jednak máme ty testy v práci, takže předpokládám, že po případném návratu pěkně naběhneme hned do práce
.
Já si omylem pustila tiskovku a tam zas jede zloděj Kalousek. ![]()
Babiš mluví spatra, Prchal asi omdlévá ![]()
No já to asi musím vypnout. Ten kňoural se nedá poslouchat. ![]()
Jennyfor Babis je dneska na facku
ale bohuzel to, jak zvani o Kalouskovi, mu u jeho fanousku neuskodi, naopak...
Jiná Realita tak hlavně k vám do fabriky nemusej ty slovenský pendleři lítat těma zamořenejma letadlama - to je přece super, ne? mysli pozitivně!
Touché! ![]()
![]()
razorblade No ale ta jejich dikce, on, i ty dvě baby....: "já jsem toho tolik udělal/a a voni, ta vošklivá opozice a senát a hlavně ten, co ukradnul těch 60 nebo kolik miliónů, tak voni mi to celý zničili. Voni nechtěj, aby ste se měli dobře, mohli ste dělat daně z vobýváku a ještě se mi/nám smějou."
To je tak hrozný, tahle parta, to je utrpení, panebožetytovidíš, přece nemůže bejt v tomhle státě tolik hlupáků, nemůže....uááá
Tak jsem ještě vlezla masochisticky do diskuse na Novinkách a rozesmály mne citace z dnešního projevu. Třeba:
Cituji Andreje Babiše: " Vláda udělala maximum a má výsledek. Zachránili jsme tisíce mrtvých".
Jennyfor Se podívej na Trumpa a budeš ještě ráda
Ne že bych se tedy zastávala Babiše, ale z Trumpovi rady ohledně léčby desinfekcí jsem šla vážně do kolen, to prostě nevymyslíš ![]()
Já si omylem pustila tiskovku a tam zas jede zloděj Kalousek.
Hrdinko. Nebo masochistko?
Včerejší odezdikezdi akce je podle mne pomsta za ten rozsudek. Prásk do toho a pak, až vyskočí čísla, budou říkat vidíte, vidíte, a my to s vámi mysleli tak dobře
Sweet Potato Depa, depa, to na dotazy novinářů 3x popřel, to voni už to měli dávno takhle připravený, to s tím soudem nemá nic společnýho, prostě zase se nám něco nelíbí, chtěli jsme rozvolňovat, tak rozvolňujou....
Doufám, že z toho jeho kníkání zas udělá někdo přepis, ať se přeživší můžou v budoucnu zasmát jako my onehdá u kůlu v plotě....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY