Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 18:09

Tak jsem si už dala panáka železa a úplně cejtím, jak nevím, co s náhlým přívalem energie.

Místo, abych dodělala tu koupelnu, sleduju tu šaškárnu on line.

Třeba tady:

Lidé nebudou smět v obchodech zkoušet oblečení

Zákazníci v prodejnách, které se budou moci po nucené pauze znovu v pondělí otevřít, nebudou smět zkoušet oblečení nebo prohlížet knihy. 

takže popadnout a utíkat k pokladně. Copak hadry, ty posoudím přiložením k obvodu krku, ale o čem je ta knížka, to zjistím až doma.

A ještě je boží:

Návštěvníci zoologických a botanických zahrad si budou moci vstupenky zakoupit jen on-line, aby se zamezilo shlukování lidí na místě. Počet návštěvníků nesmí přesáhnout 150 lidí na jeden hektar.

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 18:27

Jennyfor jak prilozenim ke krku, jak smrdlat hadry po sobe!  Vezmes rukama v rukavicich do trech prstu, predpazis a jdes k pokladne!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 19:30

nemate nekdo odkaz na tu dnesni tiskovku? neco jsem o ni posbirala a vypada to na legendu, zkusila bych se na ni podivat, snad to preziju :)

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 19:41
Offline RoSa
10226 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 20:24
Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 20:38

https://prazsky.denik.cz/zpravy_region/testovani-covid19-protilatka-koronavirus-krev-odber.html

Mám pocit, že citovaná seniorka vůbec nepochopila, co je riziková skupina

„Je špatně, že nám nesdělili dříve, že na nás nevyjde řada a neposlali nás domů hned,“ sdělila naštvaně odcházející starší žena. „Chtěla bych dokázat, že i rizikové skupiny jsou zdravé a mít pocit jistoty pro sebe,“ dodala další neotestovaná seniorka.

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 21:10
Reakce na Jennyfor:

razorblade No ale ta jejich dikce, on, i ty dvě baby....: "já jsem toho tolik udělal/a a voni, ta vošklivá opozice a senát a hlavně ten, co ukradnul těch 60 nebo kolik miliónů, tak voni mi to celý zničili. Voni nechtěj, aby ste se měli dobře, mohli ste dělat daně z vobýváku a ještě se mi/nám smějou."

To je tak hrozný, tahle parta, to je utrpení, panebožetytovidíš, přece nemůže bejt v tomhle státě tolik hlupáků, nemůže....uááá

​taky jsem to sledovala a žalostné to bylo. Uchechtávající se Maláčová a Vojtěch, všichni ublížení, arogantní a k čemu to sklouzlo ke konci ...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 21:36

Jennyfor to je vtipny... u nas v tesku v oddeleni obleceni kabinky porad fungujou :D

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 21:38

Jinaaaac... barbucha koukala jsem, ze od cervna Norwegian zase prodava letenky, polůetime do Stockholmu? :D Ja mam na cerven povinne rozplanovanou dovolenou a fakt koketuju s tim, ze jestli zacnou litat, tak na 4-5 dnu do Stockholmu vyrazim a pak si holt doma zaplatim test. (Doufam, ze me tady nezacnete bicovat jako nezodpovednou, ale ja to bez cestovani asi rok nevydrzim!)

Offline MP Marge
6919 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 21:56
Reakce na nonemy:

Jennyfor Se podívej na Trumpa a budeš ještě ráda Ne že bych se tedy zastávala Babiše, ale z Trumpovi rady ohledně léčby desinfekcí jsem šla vážně do kolen, to prostě nevymyslíš

​No... To ne, no. Ale me moc do smichu neni, abych pravdu rekla

Co je na tom nejdesivejsi, aspon pro me, je to, ze on takhle zvani kazdou chvili. Presto je obklopen lidmi, kteri se ho odmitaji zbavit, protoze prece neprijdou o koryta; a presto jsou v zemi tisice a tisice volicu, kterym to zjevne vubec nevadi a budou ho znovu volit. 

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 22:10

MP Marge a te lecbe silnym svetlem asi Trump dost duveruje podle toho, jak vypadal na jedne z poslednich fotek. Hnedy ksicht, bile kruhy kolem oci a bily krk a bila ruka u obliceje. Asi mu to horsky slunicko prismahlo par mozkovych bunek, ale mozna zvolil jen spatne cislo makeupu.

Offline MP Marge
6919 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 22:14

Kokoska Ja myslim, ze oboji muze byt spravne

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 22:16

MP Marge ja si vzdycky vzpomenu, jak se nekde Zeman pochlubil, ze o nem nekdo rekl, ze je ceskej Trump. No...

Offline MP Marge
6919 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 22:18
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 05:35

RoSa diky!

Online notna
9530 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 06:15
Reakce na continuity:

Sweet Potato v Praze? Ale budiž, je to možné, ale přístupem, kdo dřív přijde, ten dřív mele, se statisticky reprezentativní vzorek neziska. Pokud je sociální skupina důležitá, tak je ještě cesta počkat, kdo se mi zaregistruje a dotestovat pak na aktivni oslovení ty, co do poolu potřebuji. 

Rozhodně není nutné předvádět tohle. 

​Oslovují ty, které potřebují. Mě kontaktoval statistický úřad s nabídkou testování i pro ostatní dospělé členy rodiny. 

Offline Zuzuli
3858 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 06:57
Reakce na Kokoska:

MP Marge ja si vzdycky vzpomenu, jak se nekde Zeman pochlubil, ze o nem nekdo rekl, ze je ceskej Trump. No...

​To o sobe i sam napsal v tom blahoprejnem dopisu k Trumpove inauguraci.

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 08:10

Zuzuli hezky

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 08:23

Zuzuli

Ty chyby v anglictine povazuju za celkem podradny, obsah mi vadi vic.

Offline euridike blogger
3911 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 09:31

MP Marge Kokoska Řekla bych, že pocity z Trumpa a jeho báječně a neotřele inovativních nápadů skvěle ilustruje tohle ...

//Dr. Birx's reaction when President Trump asks his science advisor to study using UV light on the human body and injecting disinfectant to fight the coronavirus.//