Koronavirus
euridike vypada jako Vazne slysim to, co slysim?
Kokoska Mně připadá, že by její výraz šel hezky nahradit/vystihnout tímhle emotikonem... ![]()
Člověk si vždycky řekne, že Trump už ho nijak překvapit nemůže - a vida - může... ![]()
euridike jo, presne.
Jsem docela zvědavá, kolik lidi to vyzkouší, takových těch, co věří na pití sava apod...
Potrefenáhusa pokud ano, asi opravdu virus nedostanou ![]()
Jinaaaac... barbucha koukala jsem, ze od cervna Norwegian zase prodava letenky, polůetime do Stockholmu? :D Ja mam na cerven povinne rozplanovanou dovolenou a fakt koketuju s tim, ze jestli zacnou litat, tak na 4-5 dnu do Stockholmu vyrazim a pak si holt doma zaplatim test. (Doufam, ze me tady nezacnete bicovat jako nezodpovednou, ale ja to bez cestovani asi rok nevydrzim!)
Od června?! Já se na norwegian nedívala ani nepamatuju! No uvidíme, jestli to půjde...
Ale asi jsem nějak nepochopila to s tím testem - můžeš si ho nechat udělat až tady, nebo tě bez něj nepustěj zpátky (to jest musíš ho mít už před nástupem do letadla, v našem případě teda švédskej?) ![]()
Od června?! Já se na norwegian nedívala ani nepamatuju! No uvidíme, jestli to půjde...
Ale asi jsem nějak nepochopila to s tím testem - můžeš si ho nechat udělat až tady, nebo tě bez něj nepustěj zpátky (to jest musíš ho mít už před nástupem do letadla, v našem případě teda švédskej?)
Musíš ho mít na hranicích pokud se chceš úplně vyhnout karanténě. jinak si Tě zaznamenají a jdeš okamžitě do karantény, můžeš pak absolvovat test v ČR (ale v rámci karantény bys správně neměla vystrčit paty) a následně je na Tvém ošetřujícím praktickém lékaři, zda ti tu karanténu ukončí......
Takže je nutný absolvovat to eště v zemi pobytu. To teda nevim, zrovna v tom Švédsku... kde se tomu testování moc nevěnujou... jak dalece je to přístupný, ještě ke všemu pro cizince.
No uvidíme, do léta daleko, může se to časem eště nějak vyvrbit.
barbucha Myslím, že ten test nesmí být starší než čtyři dny, takže úplně přísně vzato se to dá udělat na otočku...problém je, že ani tady ti ho pokud vím ještě pořád neudělají kdykoli si pískneš.
Jak na otočku? Když budu někde tejden... tak ho logicky musím mít odtamtud.
A666
Takže je nutný absolvovat to eště v zemi pobytu. To teda nevim, zrovna v tom Švédsku... kde se tomu testování moc nevěnujou... jak dalece je to přístupný, ještě ke všemu pro cizince.
No uvidíme, do léta daleko, může se to časem eště nějak vyvrbit.
hele oni to v podstatě řekli, oni nechtějí, aby lidi cestovali. A tohle je způsob, jak jim to zneřpíjemnit
Tady v Německu se tetsuje víc než ve Švédsku, ale stejně prostě si endovedu představit, jak bych tu anše enchávala otestovat.....
Je to přesně řešení v intenci aby se vlk nažral a koza zůstala celá....
barbucha A666 tak si kdyztak na dva tydny po navratu zkusim domluvit home office. :D jsem nechutne sobecka!
já bych Ti to nevyčítala
barbucha Myslela jsem, kdyz ty pojedes na otocku, proste jen na vikend. Jasne ze to v pripade Svedska treba nestoji za to, jen teoreticky.
Jo, taky v tom vidím záměr jak lidi odradit, žádnou ochranu zdraví.
A666
Jo, taky v tom vidím záměr jak lidi odradit, žádnou ochranu zdraví.
Hlavně když to můžeš teoricky udělat s tou otočkou (pokud ti vyhodnotí test včas), tak je to absolutně absurdní, pokud jim bude stačit test z doby před vycestováním z ČR ![]()
Hlavně jestli to samý taky vyžaduje ten druhej stát, aby tě vůbec vpustili k nim! To se musim podívat... protože jestli ne, tak je to jen čirá buzerace (naší strany a vlády).
A666 Ale Německo má taky přísné podmínky (i další okolní státy), obdobné jako my. Podle toho co jsem četla, jsme se ve stanovení podmínek inspirovali u Rakouska. To je snad logický, že to nemůžou hned úplně pustit.
Co je vlastně předmětem kritiky? To že nejsou testy přístupné, když jsou podmínkou jak nejít po návratu do karantény? To jediné bych chápala, to by ještě chtělo nějak vyřešit. Jinak nechápu, co jiného by měli udělat jinak, lépe.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY