Pinot Noir jestli se bojíš "jen" toho, že se mladší nakazí ve školce, tak bych to zkusila. Podle mě za situace, kdy Ríša chodí do školky, nemá úplně smysl doma izolovat druhé dítě. Ano, je to další kolektiv, ale přijde mi skoro jedno, kdo z nich to domů dotáhne.
Koronavirus
Pinot Noir vůbec ne!!! Mám teda na mysli ten poslední odstavec. Já mám na situaci a docházku do školky/práce ten samý názor.
A k tomu zkrácenému úvazku mého muže: on si sedl a spočítal, že i s jeho 80% a mým platem (ve výši kapesného) vyjdeme a že ten volný čas je mu milejší než finanční nadbytek. Šel za šéfem, vysvětlil mu situaci a požádal o zkrácení úvazku. V práci si ho váží, má tam za 10 let vybudovanou pozici a nechtěli o něj přijít. Takže to dostal.
Evaeva nejen nemoci samotné, ale hlavně toho, že budou ty ústavy střídavě v karanténě, a budu to hlídání od staroušků potřebovat neustále. A máš pravdu. Kašlu na to, nějak to dopadne.
barbucha Proč sem chodím? Kdyby nepřestali vyrábět Sensi od Armaniho, tak tu nejspíš nejsem a nemám tolik parfémů. Možná trochu zlozvyk a možná jsem tu poznala pár fajn lidí.
Já chápu, když si někdo takhle uleví slovy, v soukromí mezi svými. Když to v afektu na někoho řve.Ale normalizovat to ve veřejném prostoru cítím jako problém.
barbucha Hehe, "neadminuj" už tu dlouho nebylo.
Pinot Noir
Tak super, je to vyřešeno! Někdy stačí říct si věci pořádně nahlas
Pokud do práce jít potřebuješ (z jakýchkoli důvodů), tak prostě běž. Bude to občas náročné, ale nějak se to uplácá.
Sweet Potato Já chápu, když si někdo takhle uleví slovy, v soukromí mezi svými. Když to v afektu na někoho řve.Ale normalizovat to ve veřejném prostoru cítím jako problém. To je přesné.
711990 Lamicka se ptala na oslabenou vakcínu a nato taky reaguji. Jaká bude nějaká nešpecifikovana vakcína nevím.
V cem bude jiny typ vakciny (pochopila jsem, ze na bazi vpraveni oslabeneho viru) lepsi/jiny?
Dále píšu, že od živých musí být odstup měsíc narozdíl od inaktivovaných. Na tom myslím není co řešit. Jaké technologie využívají všechny ty obskurní vakcíny na trhu, které ani nemají schválení EMA nevím a ani to zkoumat nebudu.
Pinot Noir pokud by toho hlídání měli být hodně tak se třeba podíváš po nějaké chůvě. Nebo taky ne, prarodiče si to budou užívat a nebude třeba řešit. Je fajn, dělat práci, která tě baví, tak jen směle do toho.
EMA schválila vakcínu Pfizer pro děti od 5 let
Hurá! pro mě důležitější zpráva bez ten lockdown..
Pinot Noir víš co, to nemužeš vědět. My jsme zatím v žádné karanténě nebyli, až teď rovnou kovid. Taky může jeden dotáhnout neštovice a máš měsíc a půl doma jen to švihne. Při nejhorřím si vezmeš očr, i když je to na hlavu hned takhle v začátku, nebo s tím prostě sekneš.
Pinot Noir já bych šla. Donekonečna se izolovat nemůžeme, spíš se budeme muset naučit s covidem žít. Chovat se obezřetně, ale zároveň nerezignovat na normální život. Držím palce, bude to dobrý :)
Děkuju všem za komentáře. Do práce bych 1) chtěla, protože potřebuju změnu, 2) končí mi rodičovský příspěvek a myšlenka nemít žádné vlastní peníze, byť by mělo jít o pár stovek, mi přijde hrozná, 3) něco v týmu vybouchlo, požádali mě o pomoc, a já bych jim opravdu ráda pomohla, protože jsem s nimi 14 let...
Ja si myslím, že jít do prace je úplně v pořádku. Nakonec já od dětí 2 a 4 šla na plný úvazek a celkem si myslím, že je to moc nepoznamenalo. Hlídání prarodiči, pokud oni chtějí, považuji za velmi prospěšné. Mě to přišlo vždy moc hezké, že měly děti kolem sebe víc dospělých, na které se můžou spolehnout nebo jak to říct. Prostě, že je to vetsi sit lidi než jenom rodiče.
Jinak, co se týče vlastní práce, klidně i trochu na úkor kariéry muže. to považuji pro ženu v naší společnosti, tak jak je uspořádána, za velmi důležité, pokud ne dokonce nutné.
barbucha a ti pacienti doktoru, co kvuli nim volali uz predtim, je dostali?
Hele to po mně chceš moc. Já nevím kdy přesně je dostala.
Nepochybuj o tom, že řeknu, pokud se ještě uvidíme... nejsem z těch, která tady dští oheň a síru na kohokoliv (třeba z rodiny), aby potom zoči voči ani nepípla. Nicméně je zajímavý, že ostatních se neptáš, když si tady stěžujou, jestli to tak pěkně od plic řeknou taky tchýni... manželovi... klientovi... nebo se to tady tak fakt dělá? Asi čtu dost nepozorně ![]()
continuity muž nechce nechat dceru (skoro 7) očkovat. Ty jsi taková pragmatická a máš přehled, nemohla bys mi prosím tě nahodit nějaké rozumné argumenty, proč jo? :)
Která vakcina, je podle Vás, prosím, nejlepší a proč.?
A je lepší být očkovaný "blbou" vakcínou nebo radši vůbec.?
Miru podle me lepsi blbou nez vubec
notna diky, uz posloucham :) dam vedet, jak jsem to pochopila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY