mirajo jako teoreticky jo, ale vetsinou jsou ochotni to vystavit. Ale nedoslo mi, ze je patek uz![]()
andulka01wtf popirat HIV je dalsi level teda
711990 Pediatricce jsem se dovolala, ochotna nebyla, mame jit vramci tech hrazenych testu. Tak pujdem![]()
mirajo příště řekni, že máte rýmu
Dokud máte možnost jít v rámci hrazených testů, tak je to dobré, ale co až dojdou, že jo. Tohle mi přijde blbé, na hygienu se nedovoláš, praktik ti žádanku nechce dát. Oni máji nějaký limit, či co?
Evaeva Ja moc donucovaci nejsem, nestoji mi to za to. Dcera ma 5, ja 2. Pri nasi frekvenci navstev cehokoli to bude stacit. Na vlek se v prosinci nechysta
mirajo jo, já to chápu, taky to neumím. Naštěstí máme doktory rozumné. Spíš je ten systém blbě nastavený.
Tak dcera měla kontakt minulý pátek a zpráva o tom přišla až teď. Takže minulý víkend jsme byli u našich, celý týden chodila do školy, cvičit, na kroužky a teď lyžuje na horách
. Zítra tedy jde na test, pokud bude negativní tak v pondělí hurá do školy, vlastně se nic neděje, jedeme dál ![]()
Jarda Dušek si na přednášku pozval nějaké další dva, co popírají existenci virů obecně. Např tvrdí, že HIV neexistuje. Aha
tak prosím co je ta štětinatá kulička, co je s námi už dva roky? Nějakej domácí mazlíček?
Odkaz se mi nechce kopírovat, je to na fcb.
Proboha! Jak tohle jde popřít? Jako že spiknutí vědců, kteří ukazují obrázky ,k teré si namalovali jen tak z vlatní fantazie? Dívat se na to a zvyšovat sledovanost nechci, ale snad to udělám. Ty argumenty by mě fakt zajímaly...
Proboha! Jak tohle jde popřít? Jako že spiknutí vědců, kteří ukazují obrázky ,k teré si namalovali jen tak z vlatní fantazie? Dívat se na to a zvyšovat sledovanost nechci, ale snad to udělám. Ty argumenty by mě fakt zajímaly...
To bude stejně jako s popírači holokaustu, vyšinutí jedinci co chtějí být zajímaví, asi...
mirajo tvl![]()
notna pro nefacebookové kopíruju:
Dr. Stefan Lanka, Ph.D. je molekulární biolog a ex-virolog. Jeho tatínek byl čechoslovák, kterého komunisti ještě velmi mladého zavřeli do vězení, ze kterého se mu podařilo utéct a následně emigroval. Stefan Lanka vystudoval biologii na univerzitě v Kostnici. Ještě jako student objevil první mořský virus, u kterého bylo porkázáno, že nezpůsobuje hostitelské řase žádnou újmu. Později se začal zabývat lidskými viry a zdrojovými daty o důkazech jejich izolace a spojitosti s připisovanými onemocněními. Ke svému úžasu zjistil, že tyto „důkazy“ nejsou založeny na vědeckých postupech. Jako první explicitně poukázal na to, že neexistuje vědecký důkaz o existeci viru HIV ani ostatních virů, o kterých se předpokládá, že způsobují lidská onemocnění. Je šéfredaktorem odborného magazínu WissenschafftPlus (www.wissenschafftplus.de). Aktivně přednáší po celém světě. Více na: www.wplus-verlag.de, www.yunnan-baiyao.de, www.projekt-immanuel.deV přednášce a diskusi s Jardou Duškem se bude věnovat tomu, jaké vědecké omyly vedly západní medicínu k tomu, aby vůbec stvořila koncept “viru" (z latiny virus = jed) a proč na něm dodnes tak slepě lpí, jakkoli nejlepším důkazem toho, že viry neexistují, je virologická literatura sama o sobě.Debaty se bude účastnit i dlouholetý spolupracovník a přítel Stefana Lanky - David Šubík. David Šubík vystudoval sociologii na Masarykově univerzitě v Brně a po celou dobu studia se specializoval na sociologii medicíny. Ještě během studia začal spolupracovat se Stefanem Lankou a na konci 90. let spolu napsali knihu "HIV? Lež, které uvěřil celý svět”, která vyšla v roce 2000 (nakladatelství Datel). Tématem Davida Šubíka bylo mimo jiné to, že medicína v moderní a postmoderní společnosti přejímá roli náboženství a také to, že pokud stát investuje do zdravotnické péče, tak to primárně nedělá z toho důvodu, že by mu šlo o zdraví svých občanů. V současnosti se aktivně podílí na činnosti asociace Resetheus (www.resetheus.org). Zobrazit míň
andulka01 Tyvole (pardon)
andulka01 Mazec!
Nene![]()
?!
andulka01 No tvl! ![]()
Aktuálně z novinek.cz (odkaz bohužel neumím vložit), "V Japonsku vymizel koronavirus, vědci si to neumí vysvětlit". Z článku: Japonsko ani jednou během epidemie nezavedlo lockdown, počet úmrtí v souvislosti s C19 klesl na nulu" .
Měla jsem napsaný delší koment, ale pak jsem ho smazala. Každý, ať si udělá názor sám na to, zda Japonskem ne/proběhla epidemie koronaviru a zda se s ní tamější vláda ne/vypořádala.
Tak na to by ti někteří z mých kolegů řekli, že VŠE je jen farmakolobby, jde o peníze, které z toho má USA, protože Pfizer je americká firma a dělí se s vládou o výdělek, takže cílem je očkovat celý svět za peníze, které jdou Pfizeru a až skončí covid, tak vymyslí nový virus a pod., bla bla bla...
True story, většina z takto hovořících je vysokoškolsky vzdělaná, s x lety pracovní praxe a nezřídka šikovných a schopných lidí, kteří, pokud mají chuť pracovat, tak mají výsledky, bohužel většinu času tu chuť nemají...
tak ty moje dve blizke kolegyne,mely dnes termin na ockovani......a ockovat se nedaly.![]()
![]()
Dosly tam a odesly....![]()
Zarinya Tak jenom dobře, ne? (z mého pohledu). Nebo to blbě chápu? Došly tam, dostanou certifikát, byť fakticky očkované nebyly? U nás nastal dneškem velký poplach, vzhledem k vyhlášce o povinném očkování vybraných profesních skupin...![]()
Mermaid certifikat nedostanou kdyz se ockovani nekonalo a mela to byt prvni davka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.