Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 12:59

mirajo jako teoreticky jo, ale vetsinou jsou ochotni to vystavit. Ale nedoslo mi, ze je patek uz

andulka01wtf popirat HIV je dalsi level teda

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 13:09

711990 Pediatricce jsem se dovolala, ochotna nebyla, mame jit vramci tech hrazenych testu. Tak pujdem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. prosince 2021 13:14

mirajo příště řekni, že máte rýmuDokud máte možnost jít v rámci hrazených testů, tak je to dobré, ale co až dojdou, že jo. Tohle mi přijde blbé, na hygienu se nedovoláš, praktik ti žádanku nechce dát. Oni máji nějaký limit, či co?

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 13:22

Evaeva Ja moc donucovaci nejsem, nestoji mi to za to. Dcera ma 5, ja 2. Pri nasi frekvenci navstev cehokoli to bude stacit. Na vlek se v prosinci nechysta 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. prosince 2021 13:25

mirajo jo, já to chápu, taky to neumím. Naštěstí máme doktory rozumné. Spíš je ten systém blbě nastavený.

Offline JankaM
3130 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 13:42

Tak dcera měla kontakt minulý pátek a zpráva o tom přišla až teď. Takže minulý víkend jsme byli u našich, celý týden chodila do školy, cvičit, na kroužky a teď lyžuje na horách . Zítra tedy jde na test, pokud bude negativní tak v pondělí hurá do školy, vlastně se nic neděje, jedeme dál

Offline notna
9528 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 14:03
Reakce na andulka01:

Jarda Dušek si na přednášku pozval nějaké další dva, co popírají existenci virů obecně. Např tvrdí, že HIV neexistuje. Aha tak prosím co je ta štětinatá kulička, co je s námi už dva roky? Nějakej domácí mazlíček? 

Odkaz se mi nechce kopírovat, je to na fcb. 

​Proboha! Jak tohle jde popřít? Jako že spiknutí vědců, kteří ukazují obrázky ,k teré si namalovali jen tak z vlatní fantazie? Dívat se na to a zvyšovat sledovanost nechci, ale snad to udělám. Ty argumenty by mě fakt zajímaly...

Online žluťásek
8879 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 14:07
Reakce na notna:

​Proboha! Jak tohle jde popřít? Jako že spiknutí vědců, kteří ukazují obrázky ,k teré si namalovali jen tak z vlatní fantazie? Dívat se na to a zvyšovat sledovanost nechci, ale snad to udělám. Ty argumenty by mě fakt zajímaly...

​To bude stejně jako s popírači holokaustu, vyšinutí jedinci co chtějí být zajímaví, asi...

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 14:18

mirajo tvl

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 14:25

notna pro nefacebookové kopíruju:

Dr. Stefan Lanka, Ph.D. je molekulární biolog a ex-virolog. Jeho tatínek byl čechoslovák, kterého komunisti ještě velmi mladého zavřeli do vězení, ze kterého se mu podařilo utéct a následně emigroval. Stefan Lanka vystudoval biologii na univerzitě v Kostnici. Ještě jako student objevil první mořský virus, u kterého bylo porkázáno, že nezpůsobuje hostitelské řase žádnou újmu. Později se začal zabývat lidskými viry a zdrojovými daty o důkazech jejich izolace a spojitosti s připisovanými onemocněními. Ke svému úžasu zjistil, že tyto „důkazy“ nejsou založeny na vědeckých postupech. Jako první explicitně poukázal na to, že neexistuje vědecký důkaz o existeci viru HIV ani ostatních virů, o kterých se předpokládá, že způsobují lidská onemocnění. Je šéfredaktorem odborného magazínu WissenschafftPlus (www.wissenschafftplus.de). Aktivně přednáší po celém světě. Více na: www.wplus-verlag.dewww.yunnan-baiyao.dewww.projekt-immanuel.deV přednášce a diskusi s Jardou Duškem se bude věnovat tomu, jaké vědecké omyly vedly západní medicínu k tomu, aby vůbec stvořila koncept “viru" (z latiny virus = jed) a proč na něm dodnes tak slepě lpí, jakkoli nejlepším důkazem toho, že viry neexistují, je virologická literatura sama o sobě.Debaty se bude účastnit i dlouholetý spolupracovník a přítel Stefana Lanky - David Šubík. David Šubík vystudoval sociologii na Masarykově univerzitě v Brně a po celou dobu studia se specializoval na sociologii medicíny. Ještě během studia začal spolupracovat se Stefanem Lankou a na konci 90. let spolu napsali knihu "HIV? Lež, které uvěřil celý svět”, která vyšla v roce 2000 (nakladatelství Datel). Tématem Davida Šubíka bylo mimo jiné to, že medicína v moderní a postmoderní společnosti přejímá roli náboženství a také to, že pokud stát investuje do zdravotnické péče, tak to primárně nedělá z toho důvodu, že by mu šlo o zdraví svých občanů. V současnosti se aktivně podílí na činnosti asociace Resetheus (www.resetheus.org). Zobrazit míň

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 14:32

andulka01 Tyvole (pardon)

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 14:43
Offline notna
9528 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 15:21

andulka01 Mazec!

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 20:33

andulka01 

Nene?!

Offline Garfie
28622 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 20:49

andulka01 No tvl!

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 10. prosince 2021 21:07

Aktuálně z novinek.cz (odkaz bohužel neumím vložit), "V Japonsku vymizel koronavirus, vědci si to neumí vysvětlit". Z článku: Japonsko ani jednou během epidemie nezavedlo lockdown, počet úmrtí v souvislosti s C19 klesl na nulu" .

Měla jsem napsaný delší koment, ale pak jsem ho smazala. Každý, ať si udělá názor sám na to, zda Japonskem ne/proběhla epidemie koronaviru a zda se s ní tamější vláda ne/vypořádala.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 10. prosince 2021 21:16
Reakce na notna:

​Tak na to by ti někteří z mých kolegů řekli, že VŠE je jen farmakolobby, jde o peníze, které z toho má USA, protože Pfizer je americká firma a dělí se s vládou o výdělek, takže cílem je očkovat celý svět za peníze, které jdou Pfizeru a až skončí covid, tak vymyslí nový virus a pod., bla bla bla...

True story, většina z takto hovořících je vysokoškolsky vzdělaná, s x lety pracovní praxe a nezřídka šikovných a schopných lidí, kteří, pokud mají chuť pracovat, tak mají výsledky, bohužel většinu času tu chuť nemají...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 21:29

tak ty moje dve blizke kolegyne,mely dnes termin na ockovani......a ockovat se nedaly.

Dosly tam a odesly....

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 10. prosince 2021 21:37

Zarinya Tak jenom dobře, ne? (z mého pohledu). Nebo to blbě chápu? Došly tam, dostanou certifikát, byť fakticky očkované nebyly? U nás nastal dneškem velký poplach, vzhledem k vyhlášce o povinném očkování vybraných profesních skupin...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 21:39

Mermaid certifikat nedostanou kdyz se ockovani nekonalo a mela to byt prvni davka.