Koronavirus

28. března 2020 09:01
Online continuity
43560 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 19:44

Jiná Realita já už to četla včera, zavřela jsem to se stejnym závěrem. Dokonce si myslím, že covid neměla ani půlka těch dětí. Kdyby k tomu napsali jakou má nemoc prevalenci za normálních okolností, třeba by se z toho dal vyvodit i nějaký závěr. 

Takto bych řekla, bez dat není analýza, běžte to udělat  znovu a lépe. 

Online viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 20:40

continuity když ony tyhle články jsou ještě ke všemu obvykle neumělé překlady z nějakého zahraničního "blesku" kde už to bylo blbé, odněkud přejaté a/nebo způlky vymyšlené, a přežvýkáno přes google translator to už vůbec nedává smysl.. ztráta času.

Online continuity
43560 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 20:50

viktorka_od splavu já teď četla na fb komentáře ke studii, kde se snažili hledat nějaké závislosti covid vůči  BCG vakcíne. Vypadalo to na první pohled o 10 řadu důvěryhodněji. A matematici to v diskuzi rozcupovali tak, že nezůstala mít suchá. 

Já jenom lituji ty lidi, kteří si z jakychkoliv důvodů ten závěr si udělat neumí, nemůžou. Fakt by ti novináři mohli mít v sobě malý kousíček odpovědnosti. 

49434 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 20:53

continuity hm já to po matematické stránce neposoudím, ale to zdůvodnění bylo tak pofiderní, že jsem tomu stejně nevěřila (asi, možná, nejspíš, mohlo by...)

hlavně čučím jak zjara na tu "vědeckou metodiku" kdy si vezmou jako základ to, že v zemích bývalého východního bloku je to šíření a průběh méně hrozivé (už to samo o sobě mi nepřipadá dostatečně průkazné nebo významné, takhle to dělit), pak si řeknou čím se ty oblasti liší, aha tak co třeba povinné očkování.. aha bcg vakcína stimuluje buněčnou imunitu, hm u nás se sice už taky neočkuje.. no ale tak souviset by to mohlo!

Online continuity
43560 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 20:57

viktorka_od splavu já taky nejsem statistik, statistickými metodami jsem nějak prolezla, ale lamba funkce si nepamatuji vůbec . Ale právě udělat dobrou analýzu nad daty ( pokud už máš dobrá data) je strašně komplikovaná věc. Vůbec to není intuitivní. 

49434 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 20:59

continuity to já vím. jenže když nemáš ani ta data, tak zcela intuitivně můžeš říct, že ti vyjde hovadina. nebo se může stát, že to náhodou trefíš, ale statisticky to je poněkud málo pravděpodobné

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 21:13

Jiná Realita 

Souhlas

to je jak s tím nalezením viru na Diamond Princess po 17 dnech. Nikdo nidky nespecifikoval, zda šlo ještě o živý virus či zda by bylo možné, aby vůbec reálně někoho nakazil, zda nešlo jen o fragmenty DNA, ale média to pdoala tak, že lidi savují a dezinfikují věci jak zběsilí

49434 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 21:35

continuity "Dobrovolné testování pro vědecké účely je nesmysl. "

ježiš sláva že to někdo řekl!

Online continuity
43560 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 21:46

viktorka_od splavu já už to říkám tak týden

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 21:48

Tabea 

Hlavně teda se u nás po porodu nenabírá krev automaticky. Po porodu, kdy mi zastavovali ještě 5 hodin krvácení, mi ji nevzali, ale po bezoroblémové  sekci ano. Proč tomu tak je, netuším. 

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 21:50

A já jsem se dnes dozvěděla od jinak normální a příčetné ženské (no.. poněkud ezo tedy.) že koronavirus byl uměle vytvořen kvůli redukci lidí na planetě a až se proti němu začne očkovat, budou (nevím kdo) přimíchávat do očkovací látky prostředek na sterilizaci žen. 

Protože (nevím kdo) chtějí snížit počet obyvatel Země, jelikož je přelidněná a za chvíli by všechny lidi neuživila.

Před časem, nedávno, mi jiná známá (zdravotní sestra) zase tvrdila, že v té očkovací látce proti koronaviru budou čipy a tím budou zase všechny lidi čipovat, aby je mohli sledovat a ovládat.

Nejhorší na tom je, že ony jsou o tom TAK  přesvědčené, že jsou si jisté, že ten idiot jsem já, když to ještě nevím.

Online continuity
43560 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 21:51

dynda já se na ten hemoglobin i ptala, protože už jsem měla nižší hodnoty během těhotenství. Doktor mrknul do papíru a oznámil, že krevní ztráty u porodu v normě, tak co plasim. Nabírala mě až obvodni (ani ne gynekolog). 

Online continuity
43560 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 21:54

Dadoo

Kamarád mého muže má novou přítelkyni a teď mají dítě. Přišla s parmesicnim miminkem v horečkách na Silvestra na chatu, kde byla kupa lidí. Měla pro něj homeopatické kapky, které s podivem nezabraly, ale horečka byla z premiry energie na předmětné chalupě. To nevymyslís. 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 22:19

continuity Dadoo já se takhle musela rozejít s jednou jinak moc fajn ženskou.

Seznámily jsme se na kurzu, bylo to víc lekcí, padly jsme si do noty, měla jsem radost, že mám po letech novou báječnou kamarádku. Ze začátku jen sem tam zmínka ve smyslu nějaké konspirační teorie, pak se to začalo stupňovat, už jsem jen poslouchala o iluminátech, chemtrails, o 11.9., o konci světa a nových začátcích, denně spousty mailů se zaručenými zprávami, esemesky, přeposílaná videa a odkazy na všechny ty konspirační weby. Diskutovat se s ní nedalo, pravda byla jen jedna, ta její. Takže jsem to musela utnout. A taková chytrá vzdělaná baba.

Ale na mimozemšťany mi nesahejte, to je zas moje úchylka

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 22:51

Jennyfor já tu druhou taky odstrihla. Na takové bláboly je můj čas příliš dráhy.

Ale musím se přiznat, že občas mě ta tupost doslova deprimuje. 

Nechci už s takovým lidma ztrácet čas. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 22:53

Jennyfor mimozemšťani téměř jistě jsou! protože toho vesmíru by pro nás byla jinak škoda :))

Offline Magráta
8142 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 08:08

Jiná Realita já myslím že MZ už se infiltrovali (viz Muži v černém :-))

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 09:28
Reakce na slniecko:

Počujte, ja viem, že si koledujem, lebo to znie skoro ako celkom pomoc, pre tie, ktoré majú problém s rúškom a pleťou, či už kvôli vyrážkam, alebo poteniu, ale narazila som na Sashe na značku Duckface, ktorá robí rúška tak, že vyzerajú síce trošku ako zobák, ale k tvári priliehajú vlastne len okraje. A navrch majú aj hodvábne, čo sa mi zdá, že je teraz v kozmetijke dosť hot, čo sa týka problematickej pleti (aj keď doteraz sa skôr odporúčali hodvábne obliečky na vankúš, no...)

​Asi píšu už pozdě, ale já mám velmi citlivou pleť a z těch bavlněných roušek se mi vyrojila na obličeji pěkná vyrážka. Vzhledem k tomu, že stále musíme mít v práci roušky, pracuji 11 hodin převážně fyzicky, ušila jsem si lehčí formu z černého hedvábného batistu, 80% bavlna 20% hedvábí, je to jemná skoroprůsvitná látka a o hodně lépe se mi dýchá, peru v horké mýdlové vodě, žehlím na vlnu. V práci mám nejbližího kolegu 5 metrů, na cestu si beru bavlněnou.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 10:39

Tabea U me meli ve zprave velkou ztratu krve pri porodu, tak me na sestinedeli nabrali a druhy den jsem dostala transfuze. Automaticky krev myslim neberou.