Po mně chtěli, abych si do 2(?) hodin po porodu došla na WC (nevím proč). Motala se mi hlava, hned mi vzali krev a dali železo. Po druhém porodu to nikdo neřešil, tam jsem se zas do nějaké doby měla dojít oprchovat. Já, stará poctivka, jsem sestru nenašla, tak jsem šla sama a dostala jsem vynadáno.
Koronavirus
Mirka hm, já bych bývala nějaký to železo asi bývala ocenila tehdá, ale nikoho to nenapadlo, i když jsem sebou třískla, navíc jsem měla po porodu výškrab a poté místo šestinedělí asi dvouměsíční brutus krvácení. no ale všimla si akorát maminka, furt mi nadávala, že se mám nalíčit, že su hrozně vyblitá a zelená
viktorka_od splavu po porodu mi to sice odchytli, ale pak po hormonálních problémech mi to nedošlo (jsem blbá), doktorům se vyhýbám a když už jsem se doslova motala po chodníku, tak jsem skončila na hematologii.
Kan super, takže hodváb funguje!!!
Dadoo dokazes pri tech jejich vypravenich udrzet kamennou tvar? ja bych to asi nezvladla. :D predevcirem byla na ct infiltrace o lidech, kteri mluvi s mrtvymi a vyhaneji zle duchy z bytu. kdyby to nebylo provazany s tim, ze parazitujou na nestastnejch lidech, kterejm zemrel nekdo blizkej, tak bych se rezala smichy...
razorblade no tyjo, tohle je ještě další level, to se mi otvírá kudla v kapse.. ![]()
Pavlena mne se taky otvirala, kdyz jsem videla tu babu, co si nechala zaplatit 5 nebo 6 tisic za to, ze poskakovala po byte v habitu, halekala u toho nejaky nesmysly a zapalovala svicky. nebo nejaka, co si nechala zaplatit podobnou castku, aby si u pani posedela na kafi a rekla ji, ze by si u ni mela za dalsich 8 tisic zaplatit nejakej kurz v lese, kde pak vsichni sedeli kolem ohne a dekovali kralovne vzduchu nebo co...
na takovejhle byznys je potreba asi hodne silnej zaludek, protoze tehle sluzeb vetsinou vyuzivaj fakt nestastny lidi, ktery se chytaj kazdyho stebla, protoze jim nebyl schopen pomoct nikdo jinej...
razorblade Na ten pořad jsem nenašla odvahu, jen jsem dnes četla rozhovor (s tou paní, co jí zemřela dcera na maturiťáku) na Enku.
Sweet Potato prave ta pani slouzila jako figurantka, protoze si tim vsim prosla. byla to od ni obrovska odvaha tohle vsechno absolvovat znovu, byt uz vedela, ze jsou to blbosti. na konci toho poradu uplne skvele zaznelo od honzaka, ze z naseho zivota zmizelo truchleni, ktery driv mela na starost cirkev, tudiz nekteri slabsi jedinci pak padnou do sparu temhle lidem
razorblade Ano, to tam vysvětluje. A prý měla hodně co dělat, aby to ustála. Četlas to?
Sweet Potato necetla, mi uz propadlo predplatny a ted jsem nejak nemela cas na cteni niceho, tak mi prislo zbytecny si ho obnovovat (ja vzdycky kupuju mesicni, kdyz me neco zaujme)
barbuchahezkej překlep nebo možná autokorekt, samozřejmě medikace.
Dyť jo ![]()
barbucha jo já vím, že chápeš.
A já jsem se dnes dozvěděla od jinak normální a příčetné ženské (no.. poněkud ezo tedy.) že koronavirus byl uměle vytvořen kvůli redukci lidí na planetě a až se proti němu začne očkovat, budou (nevím kdo) přimíchávat do očkovací látky prostředek na sterilizaci žen.
Protože (nevím kdo) chtějí snížit počet obyvatel Země, jelikož je přelidněná a za chvíli by všechny lidi neuživila.
Achjo, mně teď něco podobnýho poslala kamarádka. Ještě tam bylo něco o těch sítítch 5G, to mi vůbec hlava nebere. Ona tomu věří a prý je to vše vědecky podložené. ![]()
razorblade kamennou tvář udržím, protože se vždycky snažím rychle se zdekovat.
Jako já nejsem proti "duchařským" věcem apriory proti. Věřím, že je něco mezi nebem a zemí. Nikomu podobnou víru neberu, ale já jsem prostě skeptik.
A taky se mi naprosto příčí na tom vydělávat a zneužívat bolest druhých ve svůj prospěch.
Já ted dostala několi důrazných doporučení, nechat si vyčistit chalupu od duší/duše zemřelého, od "nánosu" generací.
Poctivě musím přiznat, že by na tom mohlo něco být (psychologicky) protože jsem ted zlikvidovala postel, na které trávil svůj čas manžel a i já, skeptik a pragmatik, mám pocit, že vyloženě cítím, jak se tady vyčistil vzduch, jak je tu lehčeji. Vím, je to moje psychika. Pokud to ale někomu takto pomáhá, proč ne.
Dadoo já si tedy myslím že to není pouze "psychologicky", ta "energie" se někde projevuje... I dle feng-šuej je dobré věci třeba koupené z bazaru " očistit" od energie původních majitelů. A doma nehromadit věci. Konkrétně s s tou postelí je to úplně ukázkové...
Taky jsem skeptik a pragmatik a úplně ti rozumím. Nepletla bych do toho žádný feng šuej a jiné duchařiny
- podle mě jde čistě o konečný uznání, lépe řečeno smíření s tím, že dotyčnej tam už není a ty věci tudíž nepotřebuje. Jestli je to nějaký vyčištění, tak jedině tvý mysli... a dobře děláš.
Dadoo já se od takových lidí držím dál, hrozně mě to unavuje, obvykle prostě nereaguju, výjimečně se stane že mě to nakrkne a pak je ostuda. kvůli dotyčnýmu mě to ale ještě nikdy nemrzelo, leda kvůli okolí (že jsem kamarádovi dehonestovala jeho novej objev apod)
že máš nějaké předměty spojené s těžkým obdobím a uleví se ti, když se jich zbavíš je snad normální..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY