nonemy já bych ani neřekla, že na vlastní situaci, ale na vlastním přístupu ke strachu. Jedna babička s onkologickou diagnózou se nebojí, druhá o deset let mladší rozhodně zdravější ano.
Jsou lidi, co se fakt boji i nechat lozit děti po stromech a jsou rodiče, co je v tom podporují. Dnešní společnost je víc ochranářská a je vidět ten příklon k bezpečí na úkor svobody. Je dobré si uvědomit, že vlastni bezpečí pro některé lidi není absolutní hodnota.
Játřeba chápu, že někdo se boji. Ale strach je každého vlastní problém. A nemíním se nechat zotročit tou bojácnou části populace - třeba matkou, která mi vynada, že nechám moje vlastní dítě někam lézt, protože tam chce i to její a ona má strach.
Ona je hlavně otázka, kolik toho strachu je reálného a kolik je zbytečně podporovaného médii a bez toho, jak se to prezentuje by to nebylo tak horké........ jako informace ano, ale to co předvádí česká media 
Jinak mě baví, jak ze všech těch porovnávání států taktně vynechávají německo, jako by nevěděli, kam ho zařadit. případů hodně, ale zvládá...... od pondělís e otevírají hřiště, zoo, muzea, výstavy, botanické zahrady a taky kostely.