continuity Karlicka Je to na houby, my tedy jdeme v sobotu, ale ... Raději bych tady u nás ve vidlákově, bohužel v kraji bylo otevřené jedno místo, hodinu cesty. Tak spojíme očkování s návštěvou u rodičů a tedy hodinu cesty jiným směrem. A budu doufat, že mi oočkují obě děti najednou. Po registraci starší bylo pro mladšího místo za 10 dní. Manžel tam psal a prý mají přijít oba, tak snad.
Koronavirus
SunEclipse U mě totéž, jen teda, jak psala barbucha , že pocítila příval energie, tak to já ne
, cítím se ošizená.
rozarka třeba nám ty čipy teprve zapnou ![]()
Sambo je pozitivní, pravděpodobně od kolegů z práce, se kterými byl naposledy ve čtvrtek. V pátek byli s dcerkou lyžovat a v sobotu a neděli jsme byli spolu jen naše rodina. Dcera dle testu byla v sobotu negativní. Kdy máme jít my ostatní na test? A má cenu se vůbec snažit o nějakou izolaci od sebe navzájem, když jsme v bytě 2 dospělí a 2 děti? Pardon za blbé dorazy, hygiena má na stránkách pořád pokyny jak z doby ledové.
JankaM Izolace se vám asi nepovede, leda byste samba zavřeli do ložnice a pečlivě desinfikovali kliky, to asi moc nepůjde.
Ale jak dlouho je pozitivní? Myslím, že dcerka byla na testech moc brzy, měla by jít 5.-7. od sambova testu, stejně jako ty a syn.
Máte mít protekci jako já - nám tam přidávaj rovnou trochu koksu ![]()
brrr to nesouvisí, dcera byla na testu po karanténě ze školy
2G v obchodech mi vyhovuje velmi....dnes poloprazdne kramy,zadny cekani u kasy a u kabinky.![]()
Karlicka kongresak, v Praze jediné.
Jako fakt nechápu, proč to hází na pediatry, naše neockuje, ani se nechystá, má toho až po krk, říkala mi, že i vnukem půjde do Motola. Plnou ambulanci nemocnych děti, k tomu běžnou prevenci, je řada, že zvedne ten telefon. No, nemusím zas rozumět úplně všemu. ![]()
SunEclipse aha, tak to by si měli pospíšit, hrnu před sebou spoustu úkolů.
barbucha no prosím, Pražák má protekci a co my ze sudet? To přerozdělováni by měl někdo kontrolovat.
JankaM na izolaci bych se osobně vykašlala, stejně už to sambo pár dní roznáší. Vy ostatní máte jít 5. až 7. den, pokud nebudete mít příznaky. S příznaky hned. Karanténu mají ti neočkovaní 7 dní (nebo 14 bez testu)
continuity jedno místo na celou Prahu teda není zrovna moc:( Není šance, že třeba otevřou ještě nějaká další? Třeba zrovna v tom Motole?
continuity my taky a termín na víkend. Ovšem s tím špatným zařazením věku. Na 1221 mi paní říkala, že jsou v Praze ještě další dvě míst (VFN a druhé nejmenovala).
Určitě se plánuje ještě i FTN.Evaeva
Karlicka VFN je taky, včera nebyla. Ale tam je ještě větší převis než v Kongresaku.
SunEclipse Já ho mám nastřelený od minulé středy, večer trochu bolelo rameno, jinak žádná reakce.
Sweet Potato tak doufám, že to budu mít taky tak a budu moct zítra vyrazit na srazík ![]()
barbucha Nic takoveho jsem od nich opravdu neslysela, neříkají, ze jim nic nehrozí, protože ostatní jsou očkovaní. Berou to tak, ze jim nic nehrozí, protože jsou zdraví a starají se o sebe. Pokud něco chytnou, tak se s tím tělo vyrovná a imunizuje se. Pokud ne, tak holt smůla, přirozenej výběr.
Na internetu se možná řve jinak, ale já mluvím o těch reálných pravověrných dlouholetých antivax.
Fiction Viz výše. Já mluvila obecně o antivaxerech, ne o těch "covidovych" (jakoze fuj všechna očkování). Ten covid je dost spesl, ale i tak většina z nich razí teorii, ze je to proste "nutný zlo" a měl by se tomu nechat volnej průběh.
continuity Ty to tak hodně sleduješ. Je lepší si po dvou Pfizerech nechat dát zase Pfizera nebo Modernu? Já už mohla jít na třetí dávku po půlce října. Ale pořád jsem to odkládala. Po druhé dávce jsem měla reakci takovou, že jsem byla sedm dní úplně nepoužitelná. Horečku, bolesti svalů hrozný, hlava bolela strašně. To jsem si teď teda nemohla vůbec dovolit. Po této zkušenosti bych na tu třetí dávku bez diskriminačního donucení fakt nešla, ale nic jinýho mi nezbývá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY