Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 11:03

Prosím, máte někdo zkušenost, jak dlouhá je teď čekací doba na Hlavním nádraží, když tam mají teď Modernu, případně na tom novém místě v Kotvě? 

Zaregistrovala jsem si termín v Chomutově, dorazila na místo s předstihem 20 minut a ještě 5 minut po termínu nebyla na řadě a byla tak nucená odejít, protože bych nestihla jediný rozumný spoj zpět.

Berou to totiž ne podle času, ale jak kdo přijde a do toho i neregistrované a jedou jen dvě místa z pěti.

Offline barbucha blogger
36087 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 11:05

Doprčicpráce. Teď jsem potkala kolegyni co občas vypomáhá na očkování.

Strašný návaly tam mají... zejména proto, že berou i neregistrovaný (a vstřícně je registrujou až při samotným příchodu), takže jim tam prouděj lidi z ulice. Davy lidí.

No a co neslyšej každej boží den? Je to tu jak na nádraží!... člověk si nemá kam sednout!... máte blbý malý parkoviště!... čekám tu už deset minut!!!

A to tady, jak jsme blbý, budou fungovat prosim pěkně i celý svátky bez přestávky! I 24.!! V rámci vstřícnosti váženým klientům.

Tvl čert by mě vzal. Celej rok na to měli! Nebo ať táhnou do toho velkokapacitního centra! Tam se pomějou...

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 11:13

wendulka Nevím, jak je to s čekáním, ale oproti těm frontám přes půlku nádraží, co tam byly ještě před měsícem, tam teď nejsou fronty žádný, chodím tam každej den. Ale netuším, jestli je to úplně bez čekaní, to asi ne...

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 11:15

barbucha 

No to se stalo teď mně. Kdybych to tušila, že to v tom Chomutově takto funguje, jdu si rovnou vystát frontu do centra bez registrace.

A to jsem byla ve velkokapacitním v rámci našeho kraje. 

Problém je, že jede ani ne na poloviční provoz, což je evidentně nedostačující na tento kombinovaný systém. 

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 11:19

moonlight 

Čekat mi nevadí. Bez registrace s tím i počítám, že budu čekat, jen mě zajímalo, jestli hodinu nebo i déle.

Ale čekat hodinu s registrací, to mi přijde úlet.

Díky za info. Asi to teda půjdu zkusit odpoledne nejprve tam.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 11:20

. Zaujimalo by ma či ujo vie

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 11:26

wendulka Jen upřesním, hlavně ráno cca 8/9 hod, tam fronty nejsou, nejsem si už jistá pak během dne :) Třeba někdo bude vědět lépe.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 11:29

andulka01 Také jsem zjistila, že covid odhalí o celoživotních kamarádech více, než je mi milé. Vedle politiky další oblast, kde se dostáváme na velmi tenký led .....bohužel.

Už teď zvažuji, co udělám v lednu s kadeřnicí. Zarytá antivaxerka, a ještě během procesu trousí moudra ve smyslu "stádo ovcí", "ti pokusní blbečkové", "na mě si nepřijdou"....

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 11:43

Hanka H Tyjo. Asi bych jí řekla, že tak vlastně mluví o mě a zda jí stojí za to urážet vlastní zákaznice.

Offline Zuzuli
3852 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 11:47

wendulka vcera jsem byla dopoledne v kotve na nakupu a rekla bych, ze tam je naprosty klid. V hornich patrech par lidi v obchodech, zadne davy proudici na ockovani. 

Offline barbucha blogger
36087 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 11:47

Mrakoplas 

Co je to CDS? 

Hanka H 

Spíš bych zvažovala novou kadeřnici...

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 11:53

Zuzuli 

Možná se o tom ještě tolik neví, když otevřeli teprve včera. Dík za info.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 11:55

barbucha novej nazev pro MMS aka savo...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 11:55

barbucha Já mám hodně pochopení, ale tady to na poslední chvilku, kor když už se tak dlouho očkuje, to je nad rámec mého chápání. Krause moc nemusím, ale někde se zmínil, že na Čechy platí -vakcína bude jen pro pár vip lidí, jinak strašně drahá a prakticky nesehnatelná. Věřím tomu, že by neotálel nikdo. 

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 11:55

barbucha zjednodušeně Savo, zas úlet

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 11:55

wendulka jeste maji Modernu v Avenier ockovavim centru cestovni mediciny v Revolucni. Taky berou bez objednani. Byla jsem tam vcera na tech nestovicich a nebyl tam krome objednanych na jiny ockovani nikdo. 

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 11:57

Mrakoplas A teď mě přesvědčete, že tyhle dementi fakt maj nárok na solidárnost a léčení zdarma. Asi neočkovanej, je mu zle na JIP, ale nechá si poslat Savo DEMENTI TO JSOU!!! Pardon, ale to je prostě strašný!

Offline barbucha blogger
36087 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 12:08

711990 žluťásek 

Ježišikriste.

Kan 

Přesně. Servali by se o poslední dávku!!

Ale voni jsou jak malý děti - jsou vzteklí že je přece jen "někdo" donutil anžto sami vakcínu nechtěj... a tuhle schizofrenní situaci (což je ale jejich vina, maj uvažovat jako normální lidi) si vylívaj na zdravotníkách. Klasická reakce lůzy, co si troufne vybít vztek jen na slabším.

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 12:13

711990 prosím tě, úplně OT, ale ty si necháváš neštovice píchnout poprvé? Jakože teď jsi zjistila, žes neměla? Nebo? Já to zjistila po porodu, že nemám žádné protilátky a nechala se naočkovat. Už to bude 13 let. To je tak zjistit si protilátky a přibodnout, že jo?

Offline Garfie
28621 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 12:18

Lamicka Jestli teda myslíme to samý dítě, tak to ani nebylo o hřebík, ale zastrčil si baterii do nosu.  Ani nikoho nenapadlo, že by mohla být narezlá, proto i to zdržení. Jeho máma má RS a je přesvědčená, že to má po očkování.