No pokud jsou i rodiči, tak tím savem "léčí" i své děti. Už jsem četla spoustu screenů z jejich fb skupiny, kde si ti lidi savem očividně ublížili, aniž by jim to došlo. Akorát se zeptají, jestli mají změnit dávkování. Naprosto neuvěřitelný svět.
Koronavirus
Pavlena jj poprve. Nebyla jsem si jista, jestli jsem je fakt mela, od 20 vim ze nemam protilatky a teprv ted jsem se prinutila jit, s vidinou ditete ve skolce:) dava se to ve dvou davkach 10 tydnu od sebe tusim. Ale nevim jak je to dal, jestli se pak davaj nejaky boostery? Je to mozny, zrovna tohle ockovani prej nema moc vysokou ucinnost.
711990 tak to jsi statečná, já jakmile to zjistila na základě nulových protilátek (máma tvrdila, že jsem je určitě měla), tak jsem okamžitě běžela, ač jsem tou dobou kojila. Zjišťovala jsem a prý OK, každopádně se z dcery nestal mutant. ![]()
Já teď našla, že labiny dělají přímo protilátky kvůli očkování, po novém roce se nechám odebrat a případně přibodnout.
Garfie Asi jsem to zmotala a byla to ta baterie.
wendulka jeste maji Modernu v Avenier ockovavim centru cestovni mediciny v Revolucni. Taky berou bez objednani. Byla jsem tam vcera na tech nestovicich a nebyl tam krome objednanych na jiny ockovani nikdo.
V Revoluční? Když zadám Prahu bez registrace, tak se mi tam tohle vůbec nezobrazuje. Ani s. Jen na Ostrovského a Veleslavínská![]()
.
Garfie baterie zrezne na těch sliznicích. On já je tam dlabounky proud, to prostředí slaný, tak to raz dva. Ono to doktory asi i napadlo o těch polknutych bateriích se to ví. Ale je nenapadlo, že dítě není očkované.
barbucha když ti dítě na přechodu zajede auto, tak obvykle čelíš trestnimu stíhání. A dost by mě zajímalo, jestli je filozofie: slabé kusy pojdou, v nejlepším zájmu dítěte. Mě tyto řeči o kvalitním genofondu pěkně vytáčeji. Nejsme starověká Sparta proboha!
A když se podívám na Hawkinga, ten byl i se svými mizernymi geny 1000x užitečnější než všichni tito blázni dohromady.
Strašný návaly tam mají... zejména proto, že berou i neregistrovaný (a vstřícně je registrujou až při samotným příchodu), takže jim tam prouděj lidi z ulice. Davy lidí.
to mi řikáš schválně, za ty vosí hnízda, že jo?! ![]()
Pavlena dost me odrazovala cena, proto jsem vydrzela tak dlouho
dyt to jsou dva pary bot!
711990 tyjo, kolik to bylo? Jako, moje 3 tydeni mimino melo kontakt, ja o nestovicich nacetla uplne vsecko (a ze to misty byly veci!), me asi ani cena nezabrzdila.
Pavlena 2x2k. Dneska uz vim, ze cast proplati pojistovna, ale nez jsem mela dite tak jsem to moc neresila a nechtelo se mi to platit. Ve tvym pripade bych bezela taky hned:)
wendulka Tady mají Modernu a žádné dlouhé fronty, očkují po-st
Aha. Zajímavé.
Děkuju. Uvidím, jak to časově vyjde a dám vědět, i když momentálně jsem v psychickém stavu zkusit max. dvě centra, pokud by v tom prvním byla megafronta na víc než dvě hodiny.
continuity Já myslím, že to tehdy nenapadlo ani rodiče, určitě to nebyl záměr, že se o tom očkování nezmínili.
Prosimtě v klidu. Ty nejdeš mezi prostej lid (to funguje jinde), ale máš VIP obsluhu! Jako vždycky přece! ![]()
barbucha když ti dítě na přechodu zajede auto, tak obvykle čelíš trestnimu stíhání. A dost by mě zajímalo, jestli je filozofie: slabé kusy pojdou, v nejlepším zájmu dítěte. Mě tyto řeči o kvalitním genofondu pěkně vytáčeji. Nejsme starověká Sparta proboha!
A když se podívám na Hawkinga, ten byl i se svými mizernymi geny 1000x užitečnější než všichni tito blázni dohromady.
Hlavně kvalitní genofond není všecko - například po rodičích to asi žádní einsteini jednou nebudou
Ani druhej Hawking! ![]()
No vidíš - trestní stíhání. A když to nebohý dítě umře (na jinak běžnou dětskou chorobu) páč nemělo očkování, těm pitomcům se nestane nic!
Garfie víš co, já vím jen co se psalo v novinách. Dítko dostalo preventivně antibiotika, které byly podle matky taky asi zbytečné, takže mu je nedala.
Tady je k tomu kauzistika. Dítě týden na ventilátoru, v nemocnici měsíc a ještě dlouhodobá rehabilitace.
barbuchaA co když nebohé dítě má problémy po očkování? :-) - Nic není černobílé!
Myslíš tu armádu autistů? ![]()
Ale stálo by za to doopravdy udělat nějakou statistiku, kolik neočkovanejch dětí umře na komplikace u běžně očkovaný choroby, a kolik jich umře po/kvůli očkování.
Jen tak na výkop dávám k úvaze Afriku a tamní dětskou úmrtnost...
continuity Jo, to si pamatuju. Ta antibiotika mě dostala. Pamatuju, že tady někdo sdílel i debatu, kde se na to prala, strašný. Hrozně mě to překvapilo, já si ji pamatuju jako úplně normální holku, takovou pařmenku, k nějakému "eso" na hony daleko.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY