Garfie jak jsem o tom něco hledala, našla jsem nějakou filipiku proti očkování proti tetanu. Vyšlo jim tak, že je levnější nechat na to těch pár lidí umřít než plošně očkovat, protože na to očkování stejně jeden z 300 000 umře.
(To číslo asi nejdu komentovat a take nejak pozapomněli pripocist ty náklady spojené s tím, že na to neumře vetsina nakažených).
Koronavirus
Konečně mám dotaz k tématu - Rosťa měl v sobotu kontakt se sestřenicí, která vyšla dnes pozitivní. Má to pro nás nějaký efekt, švagrová ho teda jako kontakt uvede, ale nevím, jak je to s kontakty před testy. Nevíte prosím někdo? Žádné příznaky nemá a pro jistotu s ním zítra na test zajdu.
dzizisketa hygiena trasuje dva dny před příznaky. Pak by měl jít 5. až 7. den od kontaktu na test.
dzizisketa Pokud ho uvede jako kontakt, už by měl být v karanténě, od soboty. Na test bys s ním měla jít 5.-7.den od kontaktu.
Díky, už mi přišel trasovaci formulář, jdu na to, s trochou štěstí jsme z toho v sobotu venku ![]()
continuity No tvl ![]()
dzizisketa pokud byl kontakt v sobotu tak při negativním testu 5-7 den od kontaktu karanténa končí po 7 dnech takže v sobotu nejdříve. Určitě ne ve ctvrtek
Dnes jsem vyslechla vyprávění: oba rodiče (senioři) C+, on očkovaný, dostal protilátky, propuštěn. Ona neočkovaná, protilátky odmítla, zemřela. Když se to otec doma dozvěděl, infarkt. Přežil.
Sweet Potato Tak to je drsný.
Sweet Potatoproboha
Sweet Potato tohle je strašný a hlavně tak strašné zbytečný. ![]()
To je hrozný a tak zbytečný.
Jinak hlásím, že na Hlavaku bylo v půl čtvrté odpoledne prakticky prázdno, šla jsem okamžitě
.
Čtyř- respektive šestitýdenní čekání evidentně netáhne.
A jako bonus jsem to ani necítila stejně jako moje mamka, která ale měla Modernu už předtím.
Jsem se první chvíli tak trochu bála, jestli jsem nedostala porouchanej čip tentokrát![]()
Ale už zase zivam, takže asi cajk a jsem taková pozitivně pripitomela. Asi mi tam primíchali podobnej matros jako barbuse
.
No ruku cítím ve srovnání s předchozími dvěma Commirnaty fakt jen nepatrně. Přičemž při druhé mě štípala i ta aplikace.
Pavlena Jakože ti k neštovicím příhodnou třetí dávku, pokud nemáš protilátky? Já mám taky ty klasický dvě dávky před asi šesti lety aplikovany. Neštovic se bojim jako čert kříže:-D Já myslela, že jsou dvě dávky navždy. Taky si to nechám změřit.
Karja hele a holky ockovat nechas? Ja Tondu prave jo, abych se pojistila!
Karja no ono se vi, ze to vyprchava. To je teda mineno u deti. Tak my dospely se mozna vyprchani uz nedozijem, ale spis jo..
Taky se bojim, viry mi dost ublizujou, nechci zadneho s nestovici uz vubec ne!
711990 Já holky nenechám, případně až někdy v tom pozdějším teenagerovském věku, kdyby to neprislo. Prostě naočkuju je případně kvůli nim, ne kvůli sobě, jakoby já se o sebe nebojím, pokud budu očkovaná, jen mě teda vůbec nenapadlo to s vyprcháním dávky:-D:-D. Moji synovci a neteře zatím ještě neštovice neměli ani jeden, ono to teď asi není tak zhusta co dřív.
Karja ono to ockovani prave neni 100%, spis mnohem min, tak proto se nespoleham jen na to svoje:D
711990 Tak pojedu na dovolenou;-)
Mě by docela zajímalo, jak to ta máma jednou tomu dítěti vysvětlí, že muselo prodělat tetanus, proti kterému jsou možná všichni jeho kamarádi očkovaní. To byla hrozná kauza. Co znám lidi, kteří nenechávali dětem dávat hexu, tak ale tetanus jim píchnout nechali, vždyť zrovna ty nejmenší děti se furt někde popelí, škrábance na denním pořádku. Jako kdybych už z nějakého důvodu nenechala očkovat proti smrtelné nemoci, aspoň bych si pečlivě nastudovala příznaky, ne že budu dělat, že choroba neexistuje. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY