mirajo Už ji z toho zakletí vysvobodili?
Koronavirus
Sweet Potato Jojo, princezna uz neni zakleta, zitra muze do skoly![]()
Tady ještě k antigenům.

Dítě je negativní, uff.
continuity toto mela dcera: kontakt, denne antigen, 7.den pozitivni
A co dělat pokud budu já i děti ten 5-7 den od pozitivního testu samba negativní? Poslat děti do ústavů? Nebo dodržovat karanténu s ním? Oba jsme očkovaní, děti ještě ne.
JankaM děti bych už do Vánoc nikam neposílala, pokud si to můžeš dovolit. Zrovna teda pro ně, pokud nejsou očkované plati, že to můžou chytnout kdykoliv, dokud je sambo infekční.
continuity a jak dlouho tak může být infekční? Ma pokyn že po 14 dnech od testu pokud se bude cítit dobře je považován za zdravého i bez testu.
mirajo Tak ať si to užije. Poslední den?
JankaM nás upozorňovali, ať se po těch 14 dnech nechodíme testovat, že můžeme být pozitivní, i když o naší infekčnosti to nic nevypovídá. Předpokládám, že ty tři dny bez příznaků, je nějaká dohodnutá ideální hranice, kdy už většina lidí infekční není.
JankaM už jsem to sem asi dávala, ale neuškodí znova...

RoSa to je super graf! Jestli to dobře chápu, tak po těch 14 dnech by už člověk neměl opravdu být infekční, i kdyby byl na testu hned na počátku své infekčnosti?
RoSa Zajímalo by mě, jak dlouho je infekční člověk bez příznaků
. Ten, kterému prostě vůbec nic nebylo.
JankaM Nám řekla hygiena, že jestli budem 5.-7. den negativní, tak už můžeme z karantény. Byli jsme, tak jsem poslala mladšího do skoly a já šla do práce.Mladšího testovali pak ve škole antigenem, ale to ostatně všechny. Žádný pozitivní se v našem okolí pak nevyskytnul, takže počítám, že jsme byli negativní pořád.
Děkuji všem. Je mu jak při lehkém nachlazení, ztratil částečně chuť a čich.
JankaM čich nevadí, ale neměl by mít jiné příznaky.
Jelikož mám doma pozitivní dítě, dělám si od pondělí každý den antigen, naposled dneska ráno všechny negativní. Odpoledne jsem byla na PCR a jestli vyjde pozitivně budu dost zklamaná. ![]()
letfenixa U nás už to změnili, očkovaní mají jít 5. až 7. den od kontaktu na test, karanténu nemají.
Podle instrukcí u nás v práci má jít očkovaný na PCR 7. den po posledním kontaktu. Bez karantény, jen všude s respirátorem (a nesmí společně stolovat
- ani do kuřárny!
).
Neočkovaný nebo s nedokončeným očkováním - 7 dní karanténa, pak PCR.
barbucha a kdy se považuje očkování za dokončené? teď by měla lidem začít propadat platnost té 2.dávky, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY