wendulka potľapkávam, pätové ostrohy sú sviňa. Mne teda pomohli až rázové vlny, ale zase naozaj výborne zabrali (klop-klop).
Koronavirus
Renusatko jo, ceho se jeste dockame!
Renusatko No, tak bolesti kloubu a zad se asi opravdu davaji do nejake jasne souvislosti s ockovanim tezko, kdyz ted byl omezeny skoro veskery sport.
Dadoo tak ![]()
Renusatko me taky boli hrozne zada a krize. Ale už pred očkovaním. Protoze necvicim, coz samozrejme neplatí pro vsechny.
Vakcína proste není nejlepší a bez problémů ale nic lepšího ted nemáme.
Dadoo napsala jsi přesně to co si myslím i já![]()
Mně cca 14 dní bolí ráno, když vstanu, došlap na patu bosou nohou. Jakmile se obuju, je vše ok. K doktorce se zatím nechystám, bosá chodí celkem málo a ani nevím, co bych jí říkala. Ale časem to asi budu muset nějak řešit, kdysi dávno jsem tam měla ostruhu a léčili mi to ultrazvukem.
Candance To není až tak o bolesti, ale i o nějaké ztrátě pohyblivosti, nejčastěji spojení nohy a záda.
wendulka potľapkávam, pätové ostrohy sú sviňa. Mne teda pomohli až rázové vlny, ale zase naozaj výborne zabrali (klop-klop).
O té rázové vlně jsem četla až dnes odpoledne po návštěvě u lékaře, ale že prý není hrazená z pojištění. Tak teď nevím, zda to zkusit, až když by nezabral ten hloubkový rentgen nebo radši rovnou
? Jenže vůbec nevím, kam se na to můžu objednat a jestli na to taky potřebuju nějaké lékařské doporučení, když to není hrazené?
kocoureksuggy a bolí tě ta pata zespodu? To by mohla být plantární fascie. To mi diagnostikovaly tady a pomohly mi rady - důkladně protahovat, nosit doma přezůvky a masírovat masážním válečkem s bodlinami.
Ano, zespodu. Přezůvky nosím,pořídím tedy ten váleček. Je to nějaký speciální?
Renusatko S čipama se už nikdo v diskuzích neohání, ale sperma nenaočkováného mladého muže je prý dražší jak bitcoin. Zlatej důl prej.
Renusatko S čipama se už nikdo v diskuzích neohání, ale sperma nenaočkováného mladého muže je prý dražší jak bitcoin. Zlatej důl prej.
To vzbuzuje spoustu otazek? Proc, nac, zac a tak? A jak se pozna, ze je zdroj neockovany? ![]()
Jiná Realita Mrzí mě všechny trable, co se svými blízkými prožíváš. Ale jestli můžu mluvit za sebe, tak moje chlubení se třetí dávkou je určitá úleva, že mám, při mé nutnosti chodit do práce a mezi lidi, menší šanci nakazit své osmdesátileté rodiče, ke kterým musím pravidelně už jen z toho důvodu, že jsou oba dost nemocní, včetně otcových panických atak kombinovaných s kolísajícím krevním tlakem, které vyvolávají u našich poměrně hororové situace, které mírní to, že jsem jim na požádání k dispozici.
Jiná Realita Ráda tě tady vidím a ráda čtu tvoje názory. Já vyloženě stojím o pestrou diskuzi a i v reálném životě se moc ráda bavím s lidmi s různými názory. A rozhodně si nemyslím, že ten jeden jediný (můj) je ten správný. Asi i díky minulému režimu jsem velice citlivá na " kdo nejde s námi, jde proti nám".
Myrtila Sorry, ale nejsem cílová skupina, tudíš se o to do hloubky nezajímám.
Myrtila mozna ochutnavkou?![]()
Kan Skoda, docela me to pobavilo, ale dohledavat to taky nebudu ![]()
711990 No uf ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY