continuity MP Meri Nikde jsem nepsala, ze ockovani jsou min nakazlivi a podobne. To si vubec nemyslim. Jediny co jsem zminila, je ze smysl vax card vidim v tom, ze nenaockovani to snad alespon nechytnou v hospode nebo divadle, jelikoz tam nebudou, coz je fajn, vzhledem k tomu, ze Jim hrozi horsi prubeh.
covid ted melo/Ma asi 6 kamaradu. Ten klasictejsi prubeh chripky Ma jedna kamoska, dvema bylo blbe Se zaludekem a ostatni ok.
Je pitomy Jak se S tim v cz sachovalo, ze netestovali driv ockovany atd. To je samozrejme postaveny na hlavu. Myslim ze to budou muset vykoumat tak, aby Se lidi vsude postupne mohli vratit k zivotu jakz takz. Snadno nevyloupne zadnej silenej variant.
Koronavirus
0zero7 me bavi ten pohled na vec. Ty vidis zakaz vstupu pro neockovane jako jejich ochranu, u nas to oni berou jako diskriminaci - nevim teda, jak se k tomu neockovani stavi u vas.
No, já se hlásím rovnou, že už taky +. A tak nějak nevím, kde jsem k tomu přišla. Zrovna ten poslední týden jsem byla oproti jindy dost vzorná /teda spíš ještě vzornější/, protože dodělávám práci a kromě nákupů dřepím doma. A respirátor v obchodech a MHD nosím dost úzkostlivě.
Nicméně teda hlásím, že příznaky po 3. dávce minimální, den lehkýho škrábání v krku a lehkých zažívacíh potíží, žádnej kašel ani rýma. TAk doufám, že už nic dalšího nebude. Na test jsem šla spíš proto,že jsem po pár dnech, kdy jsem pracovala od sebe z domova, chtěla jít zase na pár dní k mámě, a ta má pár dní do operace, tak jsem chtěla mít jistotu, že to tam nezavleču. Kvůli dlouhýmu zpracovávání výsledku jsem tu návštěvu o den odložila a dobře jsem udělala.
0zero7 A tohle ma v Kanade nejakou publicitu? https://www.echo24.cz/a/Sv7Wg/nejvetsi-protest-ridicu-proti-ockovani-konvoj-svobody-ma-mit-az-70-kilometru
Kokoska Tady to berou nekteri urcite taky tak! Ja teda vim jen o 2, co je Jim okolo 30 a sedej doma proste, nenadavaji nebo neprudi. Jinak z prvni ruky zadny neznam. Jeden clovek odesel z firmy, protoze rekl ze se naockovat nenecha. Tady ted prodlouzili ty vax pasy platnost do cervna minimalne.
0zero7 jak jsem hodně pro očkování, tak si teda myslím, že kdyz se někdo rozhodne se s plným v domům nenaockovat, tak je trochu na hlavu mu zakazovat chodit do hospody, aby se tam nenakazil, s argumentem jeho ochrany. Je to součást toho rozhodnutí. Navíc do prace musí, ačkoliv se dost lidí nakazí právě tam.
Kokoska protože u nás se ty omezeni pro neočkované používají jako donucovací prostředek, aby se očkovat šli. Rozhodně jejich ochrana není argument, ktery by se používal.
Mha ze zkušenosti posledních 14dnů, PCR 3dny od kontaktu by už mélo být průkazné
Diky.
A doufám, že ne z vlastní zkušenosti?
continuity myslis, ze by to nekdo z anti takhle bral? Jakoze je to ma ochranit, ze nekam nesmi?
Dcera se dnes vratila z lyzaku, doma pozitivni antigen, tak jsme hned jeli na PCR test. Vypada zo, ze si nakoupili temer vsichni
.
continuity to neni argument, nepouzivaji to. Jen mi to prijde logicky, kdyz jsou restaurace plny a lidi to muzou chytit, kdybych nebyla naockovana naproti tomu nepujdu. Tady Se teda pracuje skoro vsude HO ted. Pokud nejsi pokladni napriklad. Ty dva co znam pracuji doma. Nikdo nenaockovanym nevyklada ze dobre pro ne re zakaz, ze aspon nic nechyti. To jen me prijde Jako ok vystup. Snad to pisu srozumitelne? Neni to zadna paka nebo tak... a nemyslim si ze by to nenackovani takto vnimali. Nam zemrel jeden antivax Klient. Nemel ani padesat, lekar Rikal, ze Kdyby byl naockovany tak by to s velkou pravdepodobnosti nedoslo tak daleko.
Kokoska jasné že ne, je to prostě blbost.
Já si tady odlozim... holčičce od nas ze školy nebylo dobře, rodiče ji vzali na PCR test. A protože na výsledky čekáte tak dva dny, tak ji normálně přivedli do školy...jako chápete to?? Samozřejmě má covid, děti ze třídy v karanténě doma a tři pedagogové z té tridy chodí dál do práce, údajně po poradě s hygienou!! Prý pracovní izolace. Sedí ve třídě, děti tam nemají, společný jeden záchod na chodbě, se poseru už fakt, pardon.![]()
Volal tchan, ze je pozitivni :D sedel u me v utery hodinu u kafe, je pravda ze jsem tak ruzne u toho popochazela po kuchyni a obyvaku, ale rikam si, ze uz by se to projevilo? Ag mam negativni. Zato starsi ma asi zanet spojivek, ale to prisuzuju 3xbazenu v tomhle tydnu.
rasaNori Od uterka do patku je na omikron akorat, mozna i dost dlouho.
Kokoska prave si rikam, ze uz by snad bylo na testu neco videt![]()
rasaNori na atg nemusi byt videt nic, radsi se objednej na PCR. Ale treba budes mit stesti, ja jsem se muchlala s ditetem, ktery druhy den melo teplotu, takze uz to v sobe mit muselo, a taky nic.
Kokoska my mame ty flowflex, zatim byly presne vzdycky. Ale kdyby to nejak vypadalo, tak se objednam.
Dnes mam booster a dcera ma priznaky. Mam jeste jit nebo to uz je zbytecne?
rasaNori Je to nevyzpytatelne. Syn mel pred tydnem pozitivni test, my s muzem negativni, dcera po ctyrech dnech na horach s kamaradkami, z nichz nakonec byla jedna pozitivni ( sly tam vsechny pro jistotu na test ), zacala mit par hodin po prijezdu zimnici, teplotu a cely den chudak strasne zvracela. Tak sla na zadanku na test a co bys rekla - je negativni. To nas hodne prekvapilo. Zadny mustr na to fakt neni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY