Garfie Ale jo, muze se to samozrejme jeste projevit, jen v tomhle pripade byla s tou pozitivni celych 5 dnu v apartmanu a jely spolu v aute, vse bez respiratoru, takze si myslim, ze by se to uz ukazalo. Ale myslet si samozrejme muzu cokoliv.
Koronavirus
Janulik03 já mám pocit, že ty antigeny jsou v tomhle případě na nic. My byli v práci všichni tak různě nachcipany, jeden rýmu, druhé pobolivalo v krku, já měla takovej ten pocit něco na mě leze prostě každej něco a všichni vytrvale negativní. Byla by to velká náhoda. Skoro si myslím, že omicron uradoval.
Jako mně už přijde, že ten antigen je víceméně jako hodit si korunou. Ve středu jsem měla lehký příznaky, anitgen negativní, ale protože jsem vzhledem k osmdesátiletý mamince a její chystaný operaci paranoidní, tak jsem si ještě radši iniciativně zašla na PCR test, než zas půjdu bydlet na chvíli k ní. No a vyšel pozitivní. Tak jsem si jetě schválně udělala dva dny po tom prvním antigenu druhej, a zase negativní. (A příznaky odezněly, ještě než po dvou dnech dorazily výsledky PCR testu a zatím to nevypadá, že by se vracely).
Jak čtu ty poslední stránky, tak mi celé testování připadá jako ještě větší nesmysl než kdy dřív. Vyhazování peněz a zamořování planety neskutečným množstvím zbytečného odpadu.
bordel je z toho strasnej,ale hlavne,ze vadi brcka.![]()
Janulik03 já jsem taky zvědavá
vyfotím až to bude
Emerald Kamarádka teď měla doma pozitivního manžela. Bylo jí blbě a třikrát jí vyšel PCR test negativní. Jen ona je neočkovaná a prostě chtěla papír, tak šla na odběr protilátek a kupodivu covid zrovna probíhal. Takže asi už ani ty PCR nejsou spolehlivé.
Pinot Noir jo, kromě toho, že při každém testování zuřím, že podporuju nějakého Číňana, což nechci, je tu ještě všechen ten odpad...třeba i krabičky na jídlo ![]()
Jak čtu ty poslední stránky, tak mi celé testování připadá jako ještě větší nesmysl než kdy dřív. Vyhazování peněz a zamořování planety neskutečným množstvím zbytečného odpadu.
Antigenní mi přišly skoro na nic vždycky, ale teď zdá se, nefungují ani ty PCR. Možná někteří vylučují toho viru hodně málo a nesouvisí to s příznakama. Jinak mi přijde nesmyslné, když všichni doma leží a ten, komu je nejhůř, vychází jediný negativně.
Renusatko právě, myslím i ty PCR testy.
Pinot Noir jo, kromě toho, že při každém testování zuřím, že podporuju nějakého Číňana, což nechci, je tu ještě všechen ten odpad...třeba i krabičky na jídlo
Já se testovala 2x PCR...jednou na kongres a jednou, když jsem přišla o čich. Antigenní test jsem měla 3x negativní, když jsem měla covid. V práci se testovat nemusíme, takže jsem nikoho moc nepodpořila. A to celou dobu musím do práce, žádné HO![]()
Antigenní mi přišly skoro na nic vždycky, ale teď zdá se, nefungují ani ty PCR. Možná někteří vylučují toho viru hodně málo a nesouvisí to s příznakama. Jinak mi přijde nesmyslné, když všichni doma leží a ten, komu je nejhůř, vychází jediný negativně.
No já jsem si všimla, že v USA na základě doporučení od CDC se místo PCR testů používaji nějaké NAAT testy nebo to je to samé?
Renusatko jo, ale prave diky PCR si namnozis byt i jen jednu jedinou molekulu, kdyz tam je. Spis metoda nebo provedeni odberu muze selhat? Tezko rict, ale teda stve me to, ze ss na to neda spolehnout:(
Samozřejmě má covid, děti ze třídy v karanténě doma a tři pedagogové z té tridy chodí dál do práce, údajně po poradě s hygienou!! Prý pracovní izolace. Sedí ve třídě, děti tam nemají, společný jeden záchod na chodbě, se poseru už fakt, pardon.
Tomu moc nerozumim. Co tam bez dětí teda dělaj?! Berou plnej plat za čumění z okna?
Jak čtu ty poslední stránky, tak mi celé testování připadá jako ještě větší nesmysl než kdy dřív.
Na to už nadávám dobře půl roku. Ale pro ty covidový manažery je to snad svatej grál nebo co.
711990 taky bych řekla, že bude problém v odběru
barbucha učí online?
Tomu moc nerozumim. Co tam bez dětí teda dělaj?! Berou plnej plat za čumění z okna?
Z čeho usuzuješ, že čumí z okna?
Tak pokud seděj v prázdný třídě, co tam asi budou platný... Evaeva učit online můžou i z domova, ne?
Jen si tak představuju, pokud by se zavřel špitál a nebyl tam ani jedinej pacient, jestli by bylo nutný aby tam každej den docházeli doktůrci
nebo třeba domov důchodců bez seniorů, avšak plnej obslužnýho personálu... zdá se mi to prostě absurdní.
Renusatko jo, ale prave diky PCR si namnozis byt i jen jednu jedinou molekulu, kdyz tam je. Spis metoda nebo provedeni odberu muze selhat? Tezko rict, ale teda stve me to, ze ss na to neda spolehnout:(
Proto je to divný. Ještě třeba špatně vytřeš nos, ale u těch plivacích a žvýkacích? Co by se tam mohlo stát špatně při odběru? Protože ta moje kamarádka byla na těch plivacích, když to týden nemáš ve slinách, tak to mi moc hlava nebere. Přitom teda pozitivní nakonec byla, ale jen podle odběru krve.
O ten plat snad ani nejde? V karanténě by měli osmdesát procent, to zase takový rozdíl není. Hygiena je tam měla poslat, neposlala.
No, někdo by se kvůli dvaceti procentům i hádal
Ale prostě některý postupy nechápu, to je vše. Zas nemusím rozumět všemu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY