barbucha mě to taky přijde absurdní, to ale neznamená, že tam nepracují.
Koronavirus
Tak nám přišly výsledky PCR zbytku rodiny (manžel se nedal a po dvou dnech si test zopakoval), pozitivní jsme všichni čtyři.
Renusatko u testů ze slin se píše, že se nějakou dobu před tím nemá jíst a pít. Tak třeba může být chyba tam.
Emerald No držím pěsti, aby to klaplo. Je to fakt nevypočitatelné, my zítra končíme karanténu (naprosto bez příznaků) a trochu jsem doufala, že nejmladší člen (jediný neočkovaný) mohl být pozitivní, ale před chvíli přišel výsledek PCR a nic.
Renusatko u testů ze slin se píše, že se nějakou dobu před tím nemá jíst a pít. Tak třeba může být chyba tam.
My jsme nepili ani nejedli(nežvýkali, prostě nic) dvě hodiny před testy.Přitom muž vyšel negativní i když doma těsně před PCR testem mu vyšel pozitivní antigen.Po dvou dnech mu PCR vyšel pozitivní.
EDITH4B tak ted uz mate jasno. Hlavne to preckejte nejak lehce.
Kokoska jako jo.My jsme teda měli tak nějak jasno od začátku.Akorát ty testy byly zmatečné.A díky.
Renusatko Nevím, ale některé státy (tuším třeba Řecko) ty plivací a žvýkací testy vůbec neuznávají, tak možná k tomu taky mají nějaký důvod? No je to všechno komplikované, podivná nemoc.
Teď si mi mamka stěžovala, ze ji vyhodili z hospody (resp. ji tam nepustili), protože má certifikát o očkování v mobilu jako pdf, ale nemá tečku a QR kód. Na to vážně mají právo? Vždyť někteří třeba nemají ani chytrý telefon. Byla dost naštvaná a já se jí nedivím. Šla potom do hospody, kde nechtěli nic.
A nemůže to být taky tím, že odběry a stěry dělá kdejaký student a přitom vždycky se říkalo, jak je důležitý správně provedený odběr a manipulace se vzorky? V těch objemech se chyba může stát raz dva.
Garfie No nám vyšly ty plivací pozitivní všem, i bez příznaků. Nebo teda příznak byl to, že jsme neměli čich a byli jsme unavení. Bez příznaků rýmy, kašle, teplot. Tak jsem si říkala, že budou citlivější. Antigen jsme naopak pozitivní vůbec neměli.
Kokoska Tak třeba by ses napila, kdybys chtěla být negativní, ale ta kamarádka chtěla být pozitivní, ta určitě takovou věc nedělala. A hlavně tam byla 3x a žádný jí nevyšel, ale to už předtím měla test z krve a tam to bylo jasné. Dřív jsem psala o zeťákovi mojí kolegyně, měl dokonce zápal plic, obrovské teploty, bral antibiotika a kortikoidy a vycházel jim z PCR pořád negativní a až v nemocnici se zjistilo z krve, že je to covid. A i tady je vidět, že kolikrát je to nespolehlivé. Ono by asi o nic nešlo, jen mi přijde, že se potom k těm lidem přistupuje jinak i s léčbou a to třeba kvůli chybným testům.
nonemy ale na tý pdf-ce přece QRkód je, teda já ho tam mám
Renusatko Slečna z odběrového místa nám prozradila, že nedodržení toho odstupu po jídle může spíš způsobit falešnou pozitivitu. Nakolik je to hodnověrný zdroj ale netuším.
Ty nesrovnalosti ve výsledcích testů údajně způsobuje fakt, že během nemoci / nákazy nedochází k vylučování viru rovnoměrně, ale ve vlnách.
nonemy nemam tecku a ani si ji instalovat nehodlam, mam certifikat stazeny v mobilu a take vytisteny v penezence. Posledne mi qr kod nacetli z papiru bez problemu v mekaci a synovi z papiru o prodelani taky. Neni povinne mit chytry telefon, muj muz ho treba vubec nema, protoze mobil pouziva proste jen na volani. Pekne blba hospoda, do takovy bych uz nesla![]()
nika můžu se zeptat proč nechcete tečku?nerypu jen nerozumím proč certifikát stažený v telefonu ano a tečku kde se aktualizuje a snadno se to otevře ne.rozumim že někdo nemá chytrý telefon nebo ho nenosí a papír
RoSa máš pravdu, dohledala jsem svůj certifikát, ukázala ho mamce, která tvrdila, ze ho tam nemá a ukázalo se, ze nevěděla, jak qr kod vypadá. Každopádně netuším, jestli by ho pouze vyfocený načetli. Tečku mamka nechce, ale asi bude muset, at ji zbytečně nevyhazují.
Vlm Vidíš, já zas nechápu, na co mít Tečku, když stačí stáhnout certifikát a je to.
nika už vysvětleno, mamka nevěděla, jak qr kod vypadá. Moc nechápu, proč ji to ta číšnice neřekla a nenacetla, když ji ten certifikát ukazovala v mobilu a místo toho ji vyhodila.
Vlm Já tečku taky nemám ráda, protože ji potřebuji tak jednou za měsíc a vždycky zapomenu, jake jsem si tam nastavila heslo ![]()
nonemy
ja ji otviram otistem prstu,ale zatím ji nikde nechtěli vidět, což je skoro do stížnosti![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY