Sweet Potato Tak mozny je vsechno, na druhou stranu s tou kamaradkou, co se nakonec ukazala jako pozitivni, byla nonstop od patku, prvni negativni test z pondeli, druhy ted ze ctvrtka. Samozrejme zustava v karantene, ale myslim si, ze by se to uz projevilo. Syna nastesti jen trochu skrabalo v krku.
Koronavirus
Emerald Aha, i druhý negativní. No někdy se dějí divné věci. Každopádně, ať je brzy zdráva a vy zdrávi zůstanete.
Sweet Potato úplne bežne ich takto posielajú, len tento týždeň som volala dvom rodičom už pred prvou hodinou, že deťom je strašne zle, nech si po ne prídu, už z domu také išli.
U nas je mala ktora zacala byt pozitivna v pondelok a mala v ten den a vecer predtym teploty, je dnes stale este pozitivna. Z toho vyplyva co? 5 dni karanteny je asi malo, aspon u deti. Dcera pozitivna od stredy s priznakmi od utorka je tiez srale pozitivna. Ja skusim poobede test a muz je stale negativny. Aspon ze ten. Maly je tiez negativny a to je stale zatvoreny v dome s matkou a sestrou pozitivnymi. Je to nevyspytatelne.
A ja som bez priznakov , uz mam upratany dom, asi idem umyt okna alebo co. Klepne ma tu ,
Janulik03 já mám pocit, že ty antigeny jsou v tomhle případě na nic. My byli v práci všichni tak různě nachcipany, jeden rýmu, druhé pobolivalo v krku, já měla takovej ten pocit něco na mě leze prostě každej něco a všichni vytrvale negativní. Byla by to velká náhoda. Skoro si myslím, že omicron uradoval.
Ja mela jet zitra za Marcelem a rodicema,take oslavit Marceluv rok co mel minuly tyden a samozrejme muz od vcera horecky a me uz je ted taky divne.![]()
Antigeny negativni.....
A snacha s maminou me premlouvaji at prijedu,ze se neboji.![]()
![]()
![]()
![]()
Emerald Nechci tě strašit, ale u dcery to je tak, že blízké kamarádky to postupně kosí asi dva týdny, postupně, co tři dny....Nejbližší kamarádka měla covid s horečkami, dcera pozitivní až cca 10 dní po ní (a bez příznaků), jen asi necelý týden před testem ji bolela hlava a měla cca 37, zůstala dva dny doma.
Jak čtu ty poslední stránky, tak mi celé testování připadá jako ještě větší nesmysl než kdy dřív. Vyhazování peněz a zamořování planety neskutečným množstvím zbytečného odpadu.
My jsme si s mužem dělali antigeny těsně před tím než jsme šli na PCR.Muži bylo zle, mně nic.Já měla antigen negativní,on pozitivní.A výsledky PCR vyšly přesně obráceně.To bylo ve středu.Od čtvrtka je mi špatně taky.Muž byl včera znovu na PCR,na výsledky čekáme...
Zarinya teraz sú aj časté virózy, 5. deň s ňou bojujem a včera, keď som musela mamu zaviesť na ušné, lebo nemal kto, bola som šokovaná, aká preplnené boli čakárne.
Janulik03 na niečo je tá karanténa dobrá, máš vyluxované, ak sa nudíš, príď ku mne, takúto osobu potrebujem doma. ![]()
Kora neviem, no. Moj pozit antigen bol nasledne potvrdeny pcr testom, dcera tak isto. Maly antigen negativ, pcr negativ. Muz tak isto. Mne z toho vyplynulo ze su testy v nasom pripade spolahlive.
Pinot Noir inak suhlasim to co sa vyprodukovalo pri testovani behom tychto dvoch rokov, je uplna hroza.v
milacka no ja fakt nemozem trcat doma len tak. Vi ku sa robit neda a dnu no coti poviem, pozerala som uz aj farbu na stenu ze kde asi by sne mohlj. Ak sa dlho neozvem, muzske lopatove komando ma zahrabalo pod orechom.
Zarinya Ach jooo.![]()
Zarinya teda ne ze by ty choroby nekdy prisly vhod, ale ze zakonite tehdy, kdy se to hodi nejmin, to je overeny.
Sestra antivax má pozitivní dceru. V týdnu ségra hraniční PCR, v pátek negativní. Švagr v týdnu pozitivní antigen, v pátek negativní PCR. To je něco na ní. Prý to není tak strašně nakažlivé, jak se všude říká... když se snaží to chytnout
(pije z jedné skleničky s dcerou, pusinkuje ji) a nic. Na co by se dávala očkovat, když to na ní prý nejde. ![]()
A u okolí vidí, že kdo je očkovaný, tak se s tím pere déle, zatímco neočkovaní mají rýmu a za den dva je po všem.
Ach jo...
Spíš je to o tom, jak se s tím každé tělo vyrovná... já i manžel- covid, 3x očkovaní, covid... manžel za 2 dny v pohodě... já po 14 dnech pořád bolest kostí v pánvi. Prostě mě bolí pr.el. Minule 3 týdny.
Janulik03 ta, co konečně uklidila celý byt po malování, ti radí, dobře to zvaž ![]()
(ale je to tady krásný, ještě natřem dveře, namontujou se nové žaluzie a přivezou novou sedačku a mám na dlouho hotovo)
Candance Spíš se doporučuje jít, jestli tobě je dobře. Držím palce.
Catherinne ukaz. Az budes mat aj sedacku prosim, som hrozne zvedava
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY