continuity já zase naopak. Chodíme všude, denně a tečku jsem ukazovala jen na srazu Parfumánie, takže 2x. Nikde jinde to nechtějí.
V Metropoli Zličín mi minulé pondělí v koutku Starbucks obsluha kód z Tečky dokonce i skenovala (to samé jsem viděla i sedacím koutku, že tam kódy skenovala ochranka). To se mi nestalo ani v létě na letišti v Praze, kde si to jen rozklikla. Všude jinde jen vizuální kontrola, že před zrakem obsluhy rozklikávám podrobnosti.
I když to chápu. U nás v bazónu jsme se k občasnému skenování totiž taky museli uchýlit. Ale jen, když někdo předloží ten certifikát ofocený místo stažený v mobilu nebo ofocený jen samotný QR kód. To se stalo kolegyni nedávno, že přišel pár a první jí ukázal pán jen ten samotný kód, tak si to naskenovala čtečkou a vyskočilo jí jméno nějaké paní
. Tak mu to řekla a on na to jen, tak to asi do bazénu nemůžu co? A kolegyně, že to opravdu ne. Tak jeho partnerka už ani nic neukázala a odešli.
Ale jinak co vím, tak zdejší soukromé kino tady u nás to nekontroluje vůbec. Divadlo ale ano, protože to spadá pod město jako my. Soukromá fitka tady vůbec. Restaurace a kavárny asi tak půlka no.