continuity OCR neni nad 10+? Moje kolegyne byva doma s 15 letym klukem. Ja pravidla vubec neznam.
Koronavirus
dupali karantény má dělat hygiena ... Pozitivní testy, příznaky doktor případně OCR pediatr, ale jak se k těm potřebným dokumentum dobrat jsem ještě naštěstí nemusela řešit takže píšu jen co jsem tak různě vyčetla.
Resch chápu, že na karanténu ne, ale na COVID? To baba že sociálky z papíru pozná jestli dítě nemá horečky nebo celé dny neproblinka?
Lamicka je to možné, ale musí se to zdůvodnit zdravotním stavem. Ošetřovacku můžeš dostat i na manžela, pokud bude ve stavu, že se o sebe nepostará sám.
Ale na dítě do 10 let je to automaticky.
dupali no, ono je to dost ošemetné, páč každá sociálka na to kouká jinak. U nás jako dětský praktik na karanténu/Covid nemůžu OČr vypsat na dítě starší 10let, teda můžu, ale neproplatí ho. Ale rodič si může zažádat a vyplnit sám Krizové ošetřovné přes stránky ČSSZ a tam to platí i pro starší 10let
To krizove ošetřované je taky jen do 10 let

continuity Diky, to jsem vubec nevedela.
Hodím sem trošku koronabizáru ![]()
![]()

Prosim vás, pokud bude mé dítě pozitivní, já jsem v karanténě od kdy? Od potvrzeného PCR testu? Nebo od data, kdy se ten test provedl? U nás to činí až tři dny rozdil. Kdo mě dá do karanteny? Hygiena nebo praktický lékař? Díky!
andulka01 ten konvoj měl přijet až sem? To bych se snad šla podívat. Fakt mě mrzí, že ho takhle v Kanadě rozprášila armáda.
Lamicka kdepak, i u nás se chystá konvoj. Mám na fb pár přátel z řad antikovidové opozice, kteří se nebojí se o informace veřejně podělit. Má to jet z Ostravy na Prahu, těžko říct, jak to bude doopravdy.
Mohučanka Kamarád si z nich na FCB dělá srandu, většinou jsou to neuvěřitelný "perly".
Já si úspěšně mažu přátele z antikovid opozice, minule mi vytapetovali zeď videopozvánkami na akce, za které by se největší sekty nemusely stydět. Podkresová hudba, monotématický hlas, oznamování konce demokracie...
a tapetujou mi to především chytré a vzdělané ženy, do kterých bych to nikdy neřekla.
Jdu nahlásit statistiku. Kolem mě během cca týdne onemocnělo 6 z 9 spolupracovníků omikronem. U nikoho to nebyla úplně rýmička, někteří po 3. dávce očkování, doba léčení kolem 10 dní, následky jako bolesti hlavy, změněná chuť a čich, bolesti kloubů. U některých se po 2 dnech zlepšení vrací bolest v krku a rýma. Já jsem to buď měla bezpříznakově nebo držím
, povinné testy mám negativní.
tv když jste ve společné domácnosti, tak si to pak na trasovacim formuláři můžeš i posunout, tuším o dva dny tam či zpět, js to u jednoho syna popletla a i my to pak opravil pan z hygieny při nasem hovoru. Říkal, ze ideální je dat ten kontakt na den odběru, který pak vyšel pozitivni, aby měla celá rodina stejných 5 dnů.
andulka01 mne prijde strasne srandovni ten udernej text Pripravte se na blokadu! Stavebni stroje dopredu! ve spojitosti s tou fotkou v zahlavi. Presne takhle si predstavuju osobu, ktere Barbucha rika tetina ![]()
Janulik03 ako ti je?

tv
a budeme ho těžit?
tv Pro osoby ve společné domácnosti je den odebrání vzorku den "0" bez ohledu na to, kdy přijde výsledek. Takže 5 dní počínaje dalším dnem. Vlastně máš karanténu stejně dlouhou jako dítě. Na rozdíl od dítěte se ukončuje automaticky, stanovuje ji hygiena. (v případě že jsi bez příznaků)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY