Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. února 2022 09:27

betsey bože . Tak ostáva len dúfať, že keď ma tri dávky a nosí respirator, že tam deti nenakazi.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 02. února 2022 09:31

Mrakoplas no ona tam nešla, povedala, že kašle na to co jej povedala šéfka, že to nechce riskovať ale nie som si istá ako to poriešila, či PN ci ako. Musím sa jej spytat

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 02. února 2022 09:33

Starší dcera je od pátku pozitivní, nejdřív doma antigen a pak i PCR. Výsledek oznámila ve škole a napsala všem s kým se viděla (byli na lyžáku), do dnes ji z hygieny nepřisla trasovací SMS, jen včera SMS, že byla v kontaktu s jiným pozitivním, ať je v karanténě do 2.2. Já s mladší od neděle bolest hlavy a pálení v krku, mladší doma pozitiví antigen. V ponděli jsme byly na PCR (ze slin) a obě negativní, já odpoledne zimnici, pak teplotu a kaslu. Včera jsme šly znovu na PCR... čekám na výsledek.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. února 2022 09:35

Mrakoplas betseyjedna moje kolegyne a jedna znama (obe pracujici v nemocnici)taky s pozitivnim ditetem musely do prace.Ta moje kolegyne tedy uz pred vanoci a nastesti dobry sama to "asi"nemela.Ty druhy nakonec vysel pozitivni test tak tedy zustala doma.No,nekdy se clovek nestaci divit.

ja uz tedy ani nesleduju co se smi a co ne.....stejne je to k nicemu.

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 02. února 2022 10:00

Sweet Potato dekuji pekne, na tebe a sluchatko jsem myslela...

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 02. února 2022 12:07

Liesel manžel musel (chtěl)jít na PCR dvakrát než se mu potvrdilo, že je pozitivní (měl evidentní příznaky).Dnes jsem se dozvěděla, že švagr měl potvrzeno dokonce až po čtvrtém testu (měl taky potíže,tak to nevzdával). Kolegyně s pozitivním manželem je pořád negativní i když ji není dobře.Překvapuje mě,že já byla pozitivní po prvním testu a jako bezpříznaková.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. února 2022 12:11

Liesel Kolegyně byla pozitivní v půlce ledna a hygiena se jí  neozvala doteď.

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 02. února 2022 12:22
Reakce na dupali:

Karanténa platí od výsledku testu. Dle mě 

​To se pleteš. Samozřejmě jak dostaneš výsledek do ruky a je pozitivní, nemáš už nikam chodit, jen domů - ale karanténa platí od dne následujícího. Jak už tady bylo řečeno, den odběru = den nula!

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 02. února 2022 12:25
Reakce na Jos:

brrr No a ve spitale se taky netestuji. Po me nikdo nic nechtel. 

brrr 

My jsme zrovna včera testovali holku od nás, co si na lyžích zlomila nohu a maže na operaci do Motola - a PCR mít musela.

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 02. února 2022 12:27

barbucha A co kdyby byla pozitivní? To by nic na operaci neměnilo, jen by k ní museli v atombordelu?

Offline Kokoska
35131 příspěvků moje polička 02. února 2022 12:29

EDITH4B asi opravdu zalezi krome nejakeho momentu, kdy je vir pritomen v dostatecnem mnozstvi, i na zpusobu odberu. Chodim na ty preventivni PCR a citim to stourani ruzne, naposled jsem  yslela, ze mi vypichne voko zevnitr.

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 02. února 2022 12:31
Reakce na andulka01:

barbucha A co kdyby byla pozitivní? To by nic na operaci neměnilo, jen by k ní museli v atombordelu?

​To mě taky napadlo, ale nevyzvídala jsem... asi by fakt museli přitvrdit v těch opatřeních. Nakonec urgentní operace se udělat musí, a určitě ne každej je covidu prostej.

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 02. února 2022 12:39

Kokoska to asi fakt záleží.Já byla na tom žvýkacím (a fakt příznaky žádný)a pozitivní hned.Muž taky žvýkací,s příznaky,nic.Podruhý šel z nosu a pozitivní.Děti taky tak.Kolegyně nos+krk -nic a je jí blbě.Švagr to střídal.Je to opravdu záhada.A slyším to teď čím dál častěji.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 02. února 2022 13:41

andulka01 Mne ted znamy rikal, ze testuji uz hlavne kvuli tem lidem, co jdou na zakrok, protoze covid je zdravi ohrozujici stav a muze nadelat paseku i u trhani zubu, tak aby byl ten clovek hlidany. Ze zdravotnici uz moc neresi, kdo chtel je naockovany, skoro vsichni to prodelali a nekteri i opakovane. Nosi respiratory a obleky, kdyz jdou k tomu pacientovi, ale to je vse. Vlastne se dost shodoval s tim, co tu psala Renusatko

Offline continuity
43535 příspěvků moje polička 02. února 2022 15:03

Tak muž pozitivní antigen jak zarovka, tak hezky vybarvený jsem nikdy neměla ani těhotenský test. poslala jsem je všechny na testy. Já ráno negativní, ale nemám dnes čas tam dnes chodit. No uvidíme. 

Jediná dobrá zpráva je, že paní na horách mi slíbila vrátit všechny peníze bez storna. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2022 15:07

continuity nic moc zprávy. Tak snad bude aspoň mírný průběh.

Offline continuity
43535 příspěvků moje polička 02. února 2022 15:09

Evaeva

Horší se tak z hodiny na hodinu. U obědě vykládal, že ho škrábe v krku od studeného piva. 

doufám, že budeme mít alespoň někteří pozitivní testy, ať můžeme na jarnaky. 

Offline Černá kočka
1781 příspěvků moje polička 02. února 2022 15:11

Lamicka Slyšela jsem to úplně stejně, test před zákrokem primárně jako ochrana samotného pacienta.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2022 15:23

continuity tak aspoň něco z toho, že jo