barbucha Myslela jsem personal. Pacienti se testuji a covid poz akutni se normalne operuji. Jen se nosi navic empir a dvoje rukavice, pry uz se to tolik neresi. Ale ja zacala v praci az ted.
Koronavirus
Lamicka Jj. Napsala jsi vsechno, teprve docitam.
continuity Držím palce.
Sweet Potato diky, já doufám v lehčí virózu. Dali jsme Alfu, snad přežijeme i toto.
EDITH4B Já pořád čekám na včerejší výsledky, jestli budu negativní, už nikam nejdu, prostě jsem zavřená doma a hotovo, PL jsem volala a do práce půjdu až mi bude dobře, jen jsem to chtěla mít potvrzené.
Kanna žádnou SMS ani nečekám, starší dcera je už od zítra stejně volná.
K 18.2. končí povinné testování ve školách a u zaměstnavatelů.
Liesel a ty nakoupeny testy si muzem nastrkat kam? Ne, nechci to vedet, ja jsem slusne vychovana.
Ja teda doufam, ze jich holky do kanclu moc nekoupily, stejne skoro vsichni sedi doma na HO.
Kokoska taky jsem kupovala do práce testy, nás je naštěstí málo, ale i tak, vyhozený 4 tisíce...![]()
Liesel Kokoska V DE musí zaměstnavatelé nabídnout zaměstnancům, kteří nejsou výhradně na HO, 2 testy týdně od 20.04.2021. Někdy od podzimu je to omezený na zaměstnance, u kterých není možno zajistit ochranu jinak, tím pádem stačí je poskytovat neočkovaným. Je to teda na zaměstnancích, jestli si testy vezmou nebo je. Už v tom taky zahučelo pěknejch pár €. Další za respirátory...
Ani nevím, co tím chci říct, asi vás potěšit .... ![]()
Tabea tady je momentalne jedno, jestli ockovanej nebo ne, ted se nemusi testovat jen 30 dni od prodelani. Za respiratory a predtim rousky uz je to taky pekna palka a my jsme se nikdy ani nevesli do nejakyho programu, ze by se aspon nejaky penize vratily. Vlaste kecam, myslim pri minule vlne povinneho testovani nam jedna pojistovna vratila asi 80 kc :)
continuity Jej, to je mi líto :-( Tak snad to zvládne v pohodě, i vy ostatní. Jinak teda na jarňáky už se vás netýká ten měsíční "pardon", ne? Nemáte je až v březnu?
Garfie máme, ale mohli bychom do Rakouska. ![]()
continuity Jasan! Tak držím palce, ať z té bídy něco vytřískáte!
Já byla taky naštvaná, že mladší (jediný neočkovaný) zůstal negativní.
Od 9. února nebude potřeba se v restauracích, sportovištích, ve službách aj. prokazovat očkováním/proděláním.
Teď mi říkala kolegyně u polívky, že končí Tečka?
Kan Tečka jako taková snad ne, ale končí jakékoli omezení vstupu do hospod, na kulturu a pod. Teda snad kromě omezení počtu a roušek v uzavřených prostorách.
andulka01 Teď to čtu a končí, ale prý si ji v mobilu máme nechat. ?‽???
Kan tečka "končí" v uvozovkách, protože končí opatření, na většinu vstupů ji nebudeš potřebovat, ale stále se s ní můžeš prokazovat třeba v cizině (pokud tam funguje).
Lamicka Ano, tak to chápu i já.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY