Kan Lamicka kde to čtete? Doneslo se mi to,ale nemůžu to nikde najít.
Koronavirus
EDITH4B s tím koncem Tečky nikde, šíří se to internetem...
Lamicka já nenašla žádný článek ani o tom konci prokazování (jen na Instagramu,ale bez odkazů na článek)...
Jejda, a proti čemu teď budou ti dobří lidé, sůl země, demonstrovat?!
Tak jsme v sobotu povecereli s kamarádkou, která se ráno vzbudila v horečkách a nikdo nic. Tak jsem ráda, i když je to otázka času, ale stejně z 5 dospělých a třech děti nikdo. Sice jsme po ní vyloženě talíř nedojedli, ale jídlo třeba podávala. To stejné před 14 dny se segrou co k nám přišla na kafe a druhej den lehla, taky nikdo nic.
barbucha Proti pandemickýmu zákonu. Neboj dycky jim bude něco vadit, to vyřvávání na ulicích se jim evidentně zalíbilo.
barbucha proti rouskam, proti omezeni poctu lidi na akcich, proti vsemu, co jeste bude platit. Pripadne proti tomu, ze cisla zase rostou a nikdo s tim nic nedela, opatreni se zrusila a je v tom bordel.
andulka01 Jj, to tohle vim, internetem se siri ten konec Tecky.
Tak muž na pozitivní PCR, co přesně se stane teď? Nevíte?
Neschopenku ku vystaví lekár nebo hyena?
continuity pardon ale hyena![]()
zavolat svému obvodakovi, ten vypíše neschopenku.
continuity prakticky lekar, my jsme to tak meli. Volali jsme mu a on to poslal do zamestnani. Byla to moje prvni neschopenka po letech
rysamona to je naše interní domácí pojmenování te organizace.![]()
No jsem napjatá. V ISINu už to je, žádná sms zatím nedorazila.
continuity to si možná vypujcim. ..
Přeji co možná nejlehčí průběh.
barbucha a budou a budou!!! I kdyby se měli sami mezi sebou utlouct! ![]()

andulka01 Kéž by.
Sweet Potato Anebo se zamotaj do hlubokých filozofických úvah "Všichni za jednoho, jeden za všechny a vlastně každý sám za sebe ale hlavně společně"
Já si to snad dám na tričko ![]()
andulka01 společně každý sám za sebe? ![]()
![]()
continuity já bych na SMS nečekala, starší dceři od pátka nepřišla a vše jsem řešila s PL nebo dětstkou, přeji lehký průběh. U nás byly první příznaky už po 48 hodinách, kdy se vrátila domů pozitivní dcera.
andulka01 Slovy klasika: To je blbý, to se bude líbit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY