Liesel zítra zkusím další kolo PCR testů. Není mi úplně excelentně, ale měla jsem dost výživný týden v práci a tento týden od utery denne atg a vsechny negativní.
Koronavirus
continuity ty antigeny bych vůbec nebrala. Manžel měl antigen negativní asi hodinu před pozitivním PCR.
Tak jsme v sobotu povecereli s kamarádkou, která se ráno vzbudila v horečkách a nikdo nic. Tak jsem ráda, i když je to otázka času, ale stejně z 5 dospělých a třech děti nikdo. Sice jsme po ní vyloženě talíř nedojedli, ale jídlo třeba podávala. To stejné před 14 dny se segrou co k nám přišla na kafe a druhej den lehla, taky nikdo nic.
My jsme byli v sauně a pak na večírku, muž za pár hodin po začal mít příznaky a nechytl to od něj vůbec nikdo ze zúčastněných. Muž měl ten den v poledne negativní antigen a negativní PCR z předchozího dne.
notna Jo no, já už to priste asi taky nebudu tak hrotit.
OMG, dítě opět v karanténě, už třetí víkend po sobě. ![]()
To už je fakt šaškárna.
Pinot Noir ja uz se ty deti bojim nekam posilat. Nejen kvuli nemoci, ale i kvuli tomuhle. Ale posilam a kazdy den cekam nakazu nebo aspon karantenu. Je to uz uplne neudrzitelne. Ja si uz jen rikam, hlavne to prezit, o nic jinyho tu ted nejde;) A tlapkam moc.
Karja mi nepřijde, že bys to hrotila. My se taky snažíme být opatrní.
notna Místníma měřítkama to nehrotim, ale těma obecnejma nebo téma ve kterejch žiju jo;-)
Karja Tak to příště udělej podle sebe ![]()
Pinot Noir ty jo, chudák! U nás se asi děti moc netestují, moc karantén ve školce zatím nebylo, ťukám teda na vše, co můžu.
Evaeva u nás doteď taky vůbec nic, celý loňský rok ani jednou zavřeno, a teď se to teda nakupilo! On potřebuje ke kadeřnici, měli jsme jít taky ke kamarádům na kolaudaci, a zase nic. ![]()
Pinot Noir no je to naprd!
Minulou neděli nám skončila karanténa, pozitivní byla dcera, jinak nikdo. Teď má syn teplotu, ne úplně průkazně pozitivní antigen. V případě, že má covid, nastupuje do karantény i dcera? Nevíte někdo?
Garfie Ne, dcera už je z obliga. Držím vám palce, ať to dobře dopadne. Ty s mužem jste byli minule taky negativní?
Garfie teď už platí těch 30 dní, ne?
Jinak malé dítě dnes 39, ale teda z nuly na sto. V 10:30 jsem odcházela na procházku a ona proprosila o cuketovou bábovku místo tvarohové. Než jsem se za dvě hodiny vrátila, leží tady mrtvolka. Po paralenu teda alespoň něco snědla.
Antigen negativní. Já včera PCR taky negativní, ale vůbec nic mi není. Zítra tam zas vezmu obě děti a sebe a uvidíme.
brrr Jo, my teda nebyli ani na testech, i dcera byla bezpriznakova, my mame 3. davku, vzali jsme na test jen syna a byl negativni. Jinak podle toho, co jsem zatim nasla, se mi zda, ze vy mela zustat v karantene i ona...?
Mimochodem, ve stredu mame letet do Athen...![]()
Garfie ach jo, Athény. ![]()
my měli být teď ve Špindlu. Jediná útěcha, že je tam stejně psi počasí.
Garfie já si taky myslím, že pro karanténu platí ta výjimka 30 dní po prodělání
ta dovolená, to mě mrzí
continuity Ja si nebyla jista, jak to je kdyz jde o clena rodiny, ale vypada to podle stranek ministerstva, ze fakt v pohode. Bude se o nas aspon starat. :-) Jinak u nas stejne, rano totalni pohoda, plny energie...a pak behem ctvrt hodiny totalne zavadnul!!
Evaeva No my si prave rikali, jsme cerstve po karantene, muzeme letet..:-( ach jo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY