Garfie chudáci jsou to. U nás ji to vrazilo na trávení, dávám jí teď už týden enterol, protože jí pořád pobolivalo bříško, tak snad to bude brzo pryč.
Koronavirus
Garfie Athén je mi líto a synovi ať je brzy líp.
To je škoda, že jste nebyli na těch testech. Když jste neměli kovid ofiko potvrzený, tak asi bdue muset být zase v karanténě, ne? Teda s výjimkou dcery.
Garfiema dcera ofiko test? Pak ma 30 dni vyjimku.
Ja uz ted vickrat slysela, ze se ten covid po tech 30 dnech vraci, uz ta imunita proste neni .
Navic jste dalsi, co meli v rodine nekoho nakazeneho a dalsi clen se nakazil az po uplynule karantene a x testech
Candance U nás to bylo taky tak. 5 dní je prostě málo, když máš maroda doma.
Jinak, holky měly covid od 10.1., starší je pořád strašně unavená, usíná i ve stoje, v noci naopak špatně spí. Mladší byla téměř bez příznaků, včera vyrazila poprvé běhat - vrátila se otrávená, že ji bolelo na plicích.
Rýmička?
Takže mám ešte čakať, že sa sambo od nás nakazi? Ako jedinému mu nič nie je, aj antigen nič neukazuje (ja mám výstavnu čiaru). Staršiemu zajtra končí izolácia, dúfala som, že keď sa nenakazil od neho ani od mladšieho, tak už bude ok.
Inak u nás to išlo postupne -najskor starsi, za dva dni mladší, za dva dni po ňom ja.
Sweet Potato u nas mela mladsi dcera bezpriznakovy pred Vanoci a dlouho byla uplne unavena pri sportu. Doter si nejsem uplne jista
Starsi mela kontakt pred 10 dny. 6 den negativni pcr a 10 den ryma - no ale nakazila dalsi, protoze jsme povazovali karantenu za ukoncenou
Garfie ach jo, to je pech :(
Inak neviem či si spomínate ako som sa pred dvoma rokmi pýtala či kúpiť letenky na Sardiniu na september, že čo ta korona..vraj kupuj, do jesene už bude dávno tatam
. Tak ten kredit na zrušené letenky máme u leteckej spoločnosti doteraz, do apríla musíme čosi objednať, lenže nemáme kedy letieť, nejak nám to nevychádza. Dúfam, že nám to neprepadne, 600€ by ma docela mrzelo!
Sweet Potato Mrakoplas zrovna teď jsem o tom někde četla, že po těch pěti dnech je řada lidí ještě infekčních.
Evaeva no jasne, podľa nejakého výskumu dokonca dosť ľudí aj po 7 dňoch, niektorí aj po 10. Ale u samba predpokladám, že zafungovala imunita vďaka trom dávkam a ak to za týždeň nechytil, tak už snáď nie. (Moja imunita zjavne nie je taká dobrá, musím sa nad sebou zamyslieť!)
Mrakoplas jasně, ne každý to musí chytit.
Sweet Potato Tohle mi ted rekli asi 3 lidi, ze po omicronu totalni unava a v noci nejde spat.
Pinot Noir ja tu nedavno psala, jak na ty skolni karanteny lidi kaslou a uz se jim nedivim. Kamaradka ma 3 deti 5-11 let (a plny uvazek) a za 4 tydny byly deti porad na stridacku v karantene a nikdo pozitivni.
Taky jsem pořád unavená a v noci blbě spím.A to jsem měla covid v podstatě skoro bezpříznakový.Až na jeden den děsně bolavých svalů a kloubů.A musím říct, že jsem si protáhla domácí odpočinek (izolaci)na deset dní, nedovedu si představit jít pracovat po těch pěti dnech.Stejně tak zbytek rodiny.
EDITH4B Taky tak, únava a špatně spím. Já která usne jen co dám hlavu na polštář. Po nakažení a projevení příznaků jsem první tři dny spala jen 3 hodiny v noci a přes den nic. Hrůza. Teď po 14 dnech jsem dostala antibiotika na počínající zánět průdušek. Prostě paráda. Rymicka, chripecka tedy ani nahodou![]()
Přesně, jsem pořád unavená a celou dobu mě bolí hlava, asi jako při zánětu dutin a paralen nebo ibalgin téměř nezabírají. Jakýkoliv silnější zvuk mě trhá uši Do práce se v pondělí nechystám (příznaky od pondělí, pozitivní test v úterý), fakt se necítím na to, být 8 hodin v práci.
Liesel to jsem si taky říkala jestli je to jen můj pocit, ale paralen a Ibalgin vliv na průběh minimální. Zkusila jsem i coldrex a to bylo trochu lepší.
na to postcovidovou únavu mi pomáhá hořčík, mám Magne B6 forte a cítím po něm mírné zlepšení.
brrr No musíme do karantény. :-( Nás to nějak nenapadlo, k ničemu jsme testy nepotřebovali, prostě jsme zůstali na HO. Všichni jsme byli totálně bez příznaků, jediný syn je neočkovaný, vzala jsem ho na testy a byl taky negativní. Na PCR jde v pondělí, tak uvidíme. Jsme objednatí všichni kvůli letu. :-)
Jinak teda dcera je v pohodě, únavu necítí, totální pohodka, ale očkovaná byla v prosinci, takže je realitivně čerstvá.
Sweet Potato ja jsem byla hodne unavena jeste dva mesice po kovidu a to jsem dodrzela 5 tydenni klidovy rezim, co doporucovali kardiologove na zacatku pandemie. Z prace jsem chodila uplne grogy a casto jsem si musela jit lehnout okamzite po prichodu domu. Hlava me taky bolela a divne spim dodnes. Kovid izolace mi ofiko skoncila 17.11. Pamatuju si na rekondicni vylety cca 10 km, kdy jsem smlouvala o kazdy metr a to jsem zvykla chodit dlouhy trasy. Vubec jsem nemela energii. Asi od pulky ledna je to lepsi. To behani bych jeste odlozila, pro jistotu.
Tak už nás Covid také dostihl. Ve středu začal přítel kašlat, měl rýmu, byl unavený, ale teplota nízká. V pátek šel na test a co myslíte? Měl ho tam. Bylo mi až divné, že u mě nic, kromě jemne bolesti hlavy. No a dnes ráno v krku žiletky, únava, bolest kloubů a teplota přes 38. Takže je to jasný a v pondělí žádné hory
. Jen jsem tedy žila v domnění, že bolest v krku k omikronu nepatří.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY