Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 15:59
Reakce na jinx:

Tak pry rousky do brezna 

​to je strasny....

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 16:04
Reakce na Karja:

viktorka_od splavu Kdepak socialni experiment, i zdravotni. Moji rodice pred duchodem s tim hadrem budou fyzicky pracovat 10hodin denne. Ja nechci rozjidzet flame, ale sedet s tim u PC nebo fyzicky hakovat a fakt se zadychat je velky rozdil. Cert vem nejaky neznatelny vyrazy obliceje.

​presne tak.Sedet a behat s tim je velky rozdil.

V praci jsem z toho na mrtvici obvzlaste minuly tyden v tech parnech.Taky si to furt dokola sundavam/nandavam a to se mi nelibi vubec protoze si saham na oblicej asi tak stokrat vic nez normalne.

V metru bych to prezila, ale nakupy a prace to se neda. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 16:15

ZarinyaJá ti rozumím a lituju. Nejlepší by byla dobrovolnost. Starší lidé na tom veřejném místě třeba respirátor, pokud je to na chvíli, ale žádné dlouhé nošení. To potom ztrácí tím posouváním, sundáváním a osaháváním, smysl úplně.

Offline Pinot Noir
30025 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 18:53

To je fakt

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 18:55

Pinot Noir tak to ale bohuzel je vsude. Ne jen ve skole....proste padle na hlavu....

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 19:19

Pinot Noir no a tohle všechno, celý den, s jednou rouškou. Kterou v mezidobí, kdy ji nebudou mít na obliceji, poválí po kapsách, lavici, pod lavici, po zemi.

A na závěr ji strčí doma do bundy, aby ji ráno zase vytáhli. A Další den.. Týden..

Offline Pinot Noir
30025 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 19:19

Dadoo přesně. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 19:48

Pinot Noir to je přesné a je to fakt hrozné

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 19:57
Reakce na Karja:

tv To je jedno, ja ji furt rikam, ze by se na tu praci mela vykaslat, necham tam pul zdravi a takhle jeste vic! 

​To je jak u nas! Jenze moje mati je uz 14 let v duchodu a strasi tam furt a neda si rict, protoze ji tesi ten kontakt se zakaznikama, ma tam uz spoustu stalejch, ktery ma rada. Doma by se prej nezabavila a nudila by se, takze tam chodi i kdyz ji to uz urcite fyzicky vycerpava.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 20:21

Si stěžujete! jsou tu i tací, kteří v tom obchodu pracují, nesedí a budou to mít na obličeji min. 8 hodin. Kdybych to musela mít jen jako zákazník, je mi to jedno.

Offline Pinot Noir
30025 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 20:22

ionicera asi jsi kus diskuze vynechala.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 20:24

Pinot Noir Jo, čtu jen v rychlosti. Zaznamenala jsem jen, že rodiče pracují v obchodech.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 20:25

ionicera jsou i jine prace kde se nesedi a rouska byt musi,ne jen obchod.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 22:10

ionicera Někteří zdravotníci to mají například i celé léto, když si ostatatní profese alespoň chvíli odpočaly. Myslím, že diskuse nemá být hádkou, kdo je větší chudák, ale spíš o nesmyslnosti roušek obecně, když se s nimi zachází tak, jak se tu píše.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 22:24

Renusatko Nechci se hádat! Byl to je povzdech. 

Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 23:21

Hlavně by mě zajímalo, kdy mi dorazej ty slíbený roušky... i když už se teda nebude nikdy zavádět to plošný opatření.

Offline nika
685 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 05:53

Jo, dneska jsem se dočetla, že roušky budou povinne nejméně do března, to už totálně zlikviduje veškerý normální život. Já budu nosit roušku pod nosem, protože plíce mám jen jedny. tchán měl plicní nemoc, bednu s kyslíkem a zadusil se na hadičkách, nechci si strkat hadru na nos a dýchat svůj bordel zpátky do sebe celodenně po několik měsíců, jsem ráda, že se můžu zhluboka nadechnout.

Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 12:32

https://www.forum24.cz/udalosti/rousky-budou-povinne-v-kadernictvich-i-u-voleb/?fbclid=IwAR0wN8jRL5czHhUd32kWNY1tlgSWyaTCS2DOpuVWce-jpYS90mFNXYHatiE

Většího debila aby pohledal.

Co asi jinýho lidi v hospodě dělaj, než konzumujou? Choděj tam na sebe navzájem čumět?! "Mimo konzumaci" - to si jako budem nasazovat roušku po každým loku?

Tvl to je Kocourkov na druhou.

Offline lysianthus
157 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 12:45

Já mám divnej pocit, že jsem ve snu. A hodně blbym. To je fakt banda..... domyslete si jakékoli sprosté slovo.

Přemýšlejí u toho nebo ne. Viz: ochranu úst a nosu musí lidé od září nosit ve vnitřních prostorách všech prodejen, úřadů i soudů - s výjimkou soudců, účastníků, svědků, znalců a tlumočníků.

Tzn. v jednací síni soudu bude v roušce jen zapisovatelka a případně justiční stráž ostatní bez.

Offline Makara
3668 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 12:52

barbucha a taky v kadeřnictví je to nezbytně nutné, když tam projdou denně stovky neindentifikovaných osob, že?!Nechápu! Hlavně že ve fitku na sebe funět lze!  Je to fakt naprosto neracionální přístup, jak psala ta pneumoložka. 

Nemam to vubec číst! Stejne se to ještě třikrát do září změní. A v průběhu podzimu osmkrát. Kocourkov málo, debil*kov. Doteď jsem to brala stoicky, ale už mě to začíná pěkně štvát.