Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 15:02

ionicera No, popravdě, malé dítě, které nepřesvědčíte, aby si při kýchání dávalo ruku před pusu, dost těžko přesvědčíte, aby vydrželo delší souvislý časový úsek v roušce. A to i když si ji nasadit nechá, nebo ji dokonce vyžaduje.

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 15:10

Sweet Potato Ha, takže když se dostatečně zasobime na cestu vlakem Brno-Děčín a budeme ty čtyři a půl hodiny konzumovat, tak mužem bez rousek?  To bude vydarenej začátek dovolené ...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 15:11

Renusatko 85 procent? To zni nadejne. Babis dost reaguje na verejny mineni, holt volby se blizi

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 15:12

eM
V MHD máme ale smůlu.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 16:26
Reakce na Karja:

barbucha Ono je jeste tak nejak jiny, kdyz s tim nosenim rousky zodpovidas sama za sebe, ale kdyz mas treba jako zamestnavatel buzerovat svoje zamestnance....ou ou ou. Ale ja vlastne nevim, jak to bude v tech pracich bez styku s verejnosti, ve vyrobnich halach treba.

​Ve výrobní hale dělám a je to náročný, roušky jsou povinné už od března, vůbec jsme je nesundali a kdo ji nemá, strhnou mu 500,-  Je to nepřetržitý korporát :D dvanáctky, teplo a zmatek. Od příštího týdne každý vyfasuje nějaký pípák na tričko, pokud se k vám někdo přiblíží na méně jak dva metry budete svítit a asi i hvízdat. Zatím si z toho dělám srandu, prý je v tom zabudovaná i GPS a mikrofon, tak bych asi neměla. 

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 16:30

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 16:32

Sweet Potato

Kan to je strasny.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 16:35

Sweet Potato

Kan ufff, to uz hranici se sikanou. chodit po praci na pivo s kolegy vam taky zakazujou?

Online Karja
44903 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 16:41

Kan Desny! No muj kamarad dela prave nejaky bezpecnostniho manazera nebo tak neco proste, ve vyrobni firme, asi teda mensi nez ta vasee. A ten z toho byl tehdy behem toho celoplosnyho opatreni nestastnej, ze musi chodit po hale a furt nekoho nesmyslne buzerovat a sam si rousku pak za rohem sundal. On zas mel pokyny od reditele no a je to cely blby, ten s tim treba taky nemusel souhlasit, ale predpokladam, ze za poruseni hrozila poradna pokutu. Ted tam teda instalovali nejaka ta bezpecnostni skla a rikal, ze uz to tam bude navzdy, ze proste celou vyrobu preorganizovali aby tam meli lidi odstup a plexisklo covid necovid. Coz z prace na vyrobni lince dela jeste vetsi dreamjob!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 16:43

razorblade Zatím ne. :D  

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 16:48

Kan To je mazec, ale s GPS a mikrofonem to bude snad "jedna paní povídala", kolik by to stálo pro všechny zamce? A s odspolechy to není jen tak, i při tel hovoru tě musí předem upozornit, takže pokud to zaměstnancům neřeknou při předávání a nebudou s ničím souhlasit, tak je to podle mě nesmysl a je to na trestní či jiné oznámení.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 16:49

KarjaAsi tak nějak, plexi máme teda taky. Jo práce snů je to.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 16:53

Liesel Jasně, že drby. Kolegyně to vždycky glosuje, že na jedný straně haly si ráno pšoukneš a večer jdeš domů a dozvídáš se, že ses pos...  

Online Karja
44903 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 16:57

Kan Ja nebyla teda na pasove vyrobe, ale jedno leto jsem byla ve vyrobni hale takove te klasicke -kazdej svuj drevenej ponk, prace jednotvarna skladajici se asi ze trech pohybu. Jednou jsem ukradla tu soucastku, na jejiz vyrobe jsem se podilela (ehm drzak na kanal) a pronesla ji pres vratnici, necht mi slouzi jako pripominka az si budu stezovat na praci. (Asi ji vytahnu aa dam vedle plenek:-D)

Ale zas ve spouste vyrobnich firem se daji vydelat celkem slusne penize, doufam, ze je to i tvuj pripad a vyvazi to ta negativa;-)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 18:12

Karja Nevím kolik je pro tebe spousta peněz, ale nestěžuju si. Asi to maluju moc černě, ta práce tady má pro mne i své výhody a ty zatím převažují, zkrátka prošla jsem toho už hodně a všude je něco.

Online Karja
44903 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 19:19

Kan No o spouste jsem nepsala, spousta je totiz fakt spousta:-D:-D To mozna ten reditel! Jasny, omezeni se budou tykat temer vsech zamestnani, tak snad i u vas to bude co mozna nejvic snesitelne;-).

Offline Emerald
2687 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 19:56

Tak Babis si zve zitra Vojtecha na koberecek, protoze nechape vyjimky z noseni rousek... Tak to je budeme asi nosit UPLNE vsude.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 21:00

Emerald To se dalo čekat. Vypustili balónek, lidi začali řvát a "stát jsem já"Babiš to teď všechno napraví. A spousta lidí, místo aby viděla, jak je to nemanažerské a nestátnické, mu bude tleskat. A o  to tu kráčí. Volby se blíží. Hra na zlého a hodného policajta vždycky zafunguje.

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 21:16
Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 21:16