ionicera No, popravdě, malé dítě, které nepřesvědčíte, aby si při kýchání dávalo ruku před pusu, dost těžko přesvědčíte, aby vydrželo delší souvislý časový úsek v roušce. A to i když si ji nasadit nechá, nebo ji dokonce vyžaduje.
Koronavirus
Sweet Potato Ha, takže když se dostatečně zasobime na cestu vlakem Brno-Děčín a budeme ty čtyři a půl hodiny konzumovat, tak mužem bez rousek?
To bude vydarenej začátek dovolené ...
Renusatko 85 procent? To zni nadejne. Babis dost reaguje na verejny mineni, holt volby se blizi![]()
eM ![]()
V MHD máme ale smůlu.
barbucha Ono je jeste tak nejak jiny, kdyz s tim nosenim rousky zodpovidas sama za sebe, ale kdyz mas treba jako zamestnavatel buzerovat svoje zamestnance....ou ou ou. Ale ja vlastne nevim, jak to bude v tech pracich bez styku s verejnosti, ve vyrobnich halach treba.
Ve výrobní hale dělám a je to náročný, roušky jsou povinné už od března, vůbec jsme je nesundali a kdo ji nemá, strhnou mu 500,- Je to nepřetržitý korporát :D dvanáctky, teplo a zmatek. Od příštího týdne každý vyfasuje nějaký pípák na tričko, pokud se k vám někdo přiblíží na méně jak dva metry budete svítit a asi i hvízdat. Zatím si z toho dělám srandu, prý je v tom zabudovaná i GPS a mikrofon, tak bych asi neměla.

Kan to je strasny.
Kan ufff, to uz hranici se sikanou. chodit po praci na pivo s kolegy vam taky zakazujou?![]()
Kan Desny! No muj kamarad dela prave nejaky bezpecnostniho manazera nebo tak neco proste, ve vyrobni firme, asi teda mensi nez ta vasee. A ten z toho byl tehdy behem toho celoplosnyho opatreni nestastnej, ze musi chodit po hale a furt nekoho nesmyslne buzerovat a sam si rousku pak za rohem sundal. On zas mel pokyny od reditele no a je to cely blby, ten s tim treba taky nemusel souhlasit, ale predpokladam, ze za poruseni hrozila poradna pokutu. Ted tam teda instalovali nejaka ta bezpecnostni skla a rikal, ze uz to tam bude navzdy, ze proste celou vyrobu preorganizovali aby tam meli lidi odstup a plexisklo covid necovid. Coz z prace na vyrobni lince dela jeste vetsi dreamjob!
razorblade Zatím ne. :D
Kan To je mazec, ale s GPS a mikrofonem to bude snad "jedna paní povídala", kolik by to stálo pro všechny zamce? A s odspolechy to není jen tak, i při tel hovoru tě musí předem upozornit, takže pokud to zaměstnancům neřeknou při předávání a nebudou s ničím souhlasit, tak je to podle mě nesmysl a je to na trestní či jiné oznámení.
KarjaAsi tak nějak, plexi máme teda taky. Jo práce snů je to.
Liesel Jasně, že drby. Kolegyně to vždycky glosuje, že na jedný straně haly si ráno pšoukneš a večer jdeš domů a dozvídáš se, že ses pos...
Kan Ja nebyla teda na pasove vyrobe, ale jedno leto jsem byla ve vyrobni hale takove te klasicke -kazdej svuj drevenej ponk, prace jednotvarna skladajici se asi ze trech pohybu. Jednou jsem ukradla tu soucastku, na jejiz vyrobe jsem se podilela (ehm drzak na kanal) a pronesla ji pres vratnici, necht mi slouzi jako pripominka az si budu stezovat na praci. (Asi ji vytahnu aa dam vedle plenek:-D)
Ale zas ve spouste vyrobnich firem se daji vydelat celkem slusne penize, doufam, ze je to i tvuj pripad a vyvazi to ta negativa;-)
Karja Nevím kolik je pro tebe spousta peněz, ale nestěžuju si. Asi to maluju moc černě, ta práce tady má pro mne i své výhody a ty zatím převažují, zkrátka prošla jsem toho už hodně a všude je něco.
Kan No o spouste jsem nepsala, spousta je totiz fakt spousta:-D:-D To mozna ten reditel! Jasny, omezeni se budou tykat temer vsech zamestnani, tak snad i u vas to bude co mozna nejvic snesitelne;-).
Tak Babis si zve zitra Vojtecha na koberecek, protoze nechape vyjimky z noseni rousek... Tak to je budeme asi nosit UPLNE vsude.
Emerald To se dalo čekat. Vypustili balónek, lidi začali řvát a "stát jsem já"Babiš to teď všechno napraví. A spousta lidí, místo aby viděla, jak je to nemanažerské a nestátnické, mu bude tleskat. A o to tu kráčí. Volby se blíží. Hra na zlého a hodného policajta vždycky zafunguje.
https://archiv.ihned.cz/c7-66804180-p5p05-257187f60748f2d
Odezdikezdismus --dobry vyraz
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY