Asi se snaží nám zocelit psychiku, aneb co vydržíme.
Jsme v prvním kole bude hůř a lidi jim na to stejně budou kašlat, občas nás někdo zbuzeruje a pojede se dál.
Koronavirus
Občas někdo zbuzeruje... vono by šlo vo prd, kdyby ti zároveň nehrozila pokuta tři melouny! To považuju už vysloveně za zvůli.
Nejdřív Bureš nasliboval, že každej dostane poštou roušky. Nebylo nic.
Pak se dušoval, že plošný opatření už nikdy. A je to tady.
Naprosto neschopná sebranka bezradnejch idiotů, který nedostatek znalostí, nápadů a zdravýho rozumu nahrazujou jen silou, protože mají moc.
barbucha Prosím te, mas dohledane něco k těm pokutám? Je to nějak dane komu a kolik hrozí?
Asi by se to našlo v tom zmíněným zákonu: Na tiskové konferenci hlavní hygienička Jarmila Rážová upozornila, že vydaná opatření podléhají zákonu o ochraně veřejného zdraví. Pokuta za jeho porušení může být až do výše tří milionů korun.
barbucha Ono je jeste tak nejak jiny, kdyz s tim nosenim rousky zodpovidas sama za sebe, ale kdyz mas treba jako zamestnavatel buzerovat svoje zamestnance....ou ou ou. Ale ja vlastne nevim, jak to bude v tech pracich bez styku s verejnosti, ve vyrobnich halach treba.
Sumasumarum, materska s detma, co nespadaj do skolnich ani predskolnich zarizeni nejidealnejsi stav v teto dobe! To kdyby treba nekoho ta opatreni uz hodne stvala:-D:-D
Karja školky maj zaplaťpánbůh výjimku, ale proč proboha musejí nosit roušku děti už od dvou let?? Třeba Němci to maj od šesti...
Tak zaměstnavatel není otrokář (teoreticky
), tudíž zaměstnává svéprávný a svobodný lidi, že jo. Nelze teda házet všechno na něj...
Já bych uvítala použití zdravýho rozumu, ale to tady asi nehrozí... ty hospody mi teda hnuly žlučí! To jako musíš nepřetržitě konzumovat, jinak bude zle? A co kouření? Je to konzumace nebo ne? Jdu se zeptat Vojtěcha.
Karja v zaměstnání, kde nejste ve styku s veřejností, to platit nebude.
Mohučanka Nene,no to dodrzovat nebudeme, ja jim ty penize dam! Deti by spis mely nosit rukavice kdyz uz neco, na vsechno furt smatlaj, voblizujou, mi prijde horsi nez prskani. To je dementismus fakt.
Nemam to vubec číst! Stejne se to ještě třikrát do září změní. A v průběhu podzimu osmkrát. Kocourkov málo, debil*kov. Doteď jsem to brala stoicky, ale už mě to začíná pěkně štvát.
jak já jsem se zas rozčílila...napřed kvůli tomu, co jsem si prečetla a pak, a možná ještě víc, že to vůbec čtu!
Tak v restauracích to bude platit taky , s tím, že některi zaměstnavatele už nebudou dávat stravenky ale peníze,tak lidi nebudou chodit ani na to jídlo.ty , které přežily doteď, krachnou na podzim.na svatbě musí být též roušky, kromě slibu, takže se lidi teď brát nebudou, nikdo nechce mít tak významný den s rouškou.kultura, pohostinství , spousta volnočasových aktivit půjde úplně do háje.
Dekuju za odkazy. Kouknu se ještě poradně do toho zákona. Jde mi o to, co riskuje provozovatel a co každý sám za sebe.
Teď jsem četla, že 85% lidí s plošným zavedením roušek nesouhlasí. To mi přijde dost.
Karja Opatření mě štvou, ale další dtě kvůli tomu pořizovat nebudu. To by mě štvalo mnohem dýl
.
Mohučanka Já tedy to od 2 let chápu. Děti nejvíc prskají, kýchají a ruku si před pusu nedají. Do 2 let jim těžko vysvětlíte, že musí mít roušku.
Mně by přišlo rozumné, kdyby se řídili tím semaforem, když už ho zavedli, jako v Rakousku: v Rakousku se roušky ve třídách nosit nebudou. Mimo třídy vyjdou v platnost v případě, že bude na semaforu "žlutá".
barbucha v těch hospodách to je prý myšleno, jak už to bylo předtím, tzn. musíš mít po cestě po hospodě (ke stolu, na záchod...). Takže nasazování a sundávání, pokud nebudeš sedět na zadku. U stolu se to bere jako konzumace.
ionicera No tak do dvou let by to snad proboha nikoho ani nemohlo napadnout...No a dite o malo vetsi mi taky prijde na hlavu padle, uz vidim jak si trilete decko v horku v autobuse necha na puse hadr...
Mohučanka Já tedy to od 2 let chápu. Děti nejvíc prskají, kýchají a ruku si před pusu nedají. Do 2 let jim těžko vysvětlíte, že musí mít roušku.
Moc bych chtela videt, jak vysvetlis rousku diteti treba mesic po druhych narozeninach a hlavne jak ho donutis, aby si ji na tom ksichtiku nechalo.
Tohle má ovšem potenciál:
Odložit roušku bude možné také v případě konzumace potravin a nápojů v prostředcích veřejné dopravy, pokud konzumaci umožňuje přepravní řád.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY