Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Garfie
28627 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 21:19
Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 21:24
Reakce na Karja:

Kan Ja nebyla teda na pasove vyrobe, ale jedno leto jsem byla ve vyrobni hale takove te klasicke -kazdej svuj drevenej ponk, prace jednotvarna skladajici se asi ze trech pohybu. Jednou jsem ukradla tu soucastku, na jejiz vyrobe jsem se podilela (ehm drzak na kanal) a pronesla ji pres vratnici, necht mi slouzi jako pripominka az si budu stezovat na praci. (Asi ji vytahnu aa dam vedle plenek:-D)

Ale zas ve spouste vyrobnich firem se daji vydelat celkem slusne penize, doufam, ze je to i tvuj pripad a vyvazi to ta negativa;-)

​Já si takhle jednou načepovala peroxid vodíku do bot! Ne teda že bych ho chtěla dostat přes vrátnici, ale že jsem byla nezručná:-D

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 21:26

Sweet Potato Bingo, Babis posledni mesice dela politiku jen podle ohlasu na svejch socialnich sitich

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 21:32

razorblade tzn marketingove rizeni statu, kdyby to bylo k placi, bylo by to k smichu

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 21:56

razorblade Je to tak, Vojtěch opět posloužil za blbečka.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 22:07
Reakce na Kokoska:

​Moc bych chtela videt, jak vysvetlis rousku diteti treba mesic po druhych narozeninach a hlavne jak ho donutis, aby si ji na tom ksichtiku nechalo. 

​Tak hlavně myslím, že nikdo nebude kontrolovat, jestli je dítěti 2 roky a měsíc, nebo 2 roky. Ono už to ke konci povinnosti nosit roušku vypadalo tak, že je nenosily ani desetileté děti.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 22:10

DruI To nesouhlasím. Hygienu ve formě papírového kapesníku, zakrývání pusy, neosahávání unudlanejma rukama - tu vzorově nedodržuje téměř žádné tříleté dítě. Ale v pohodě vydrží mít chvíli v obchodě roušku. 

Online žluťásek
8880 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 23:33

ionicera já se teda nechci zastávat unudlanejch dětí, moje volíže i tyč v tramvaji, tak nosíme roušku v MHD pořád i teď. Ale popravdě, a teď si toho hodně všímám, jestli někdo chrchlá s nezakrytou pusou v autobusu, jsou to ponejvíc starší lidi. Tipuju je teda spíš na letitý kuřáky než nakažený covidem, a z toho bublajícího kašle se mi navaluje, ale kapesníkem nebo aspoň rukávem si pusu nezakreje nikdo.

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 23:38

Já jsem dosud nepřišla na to, jak donutit svoje děti nosit kšiltovku nebo klobouk. Přimět je k roušce nedokážu už vůbec, to rovnou přiznávám.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 06:50

žluťásek přesně tak!

Pinot Noir mně pomohla kšiltovka s oblíbeným motivem. Jen nevím, jak budeš shánět ty tornáda :) 

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 06:53
Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 06:54

Pinot Noir presne, to dite to serve behem vteriny. Podle me to pochopi tak ve 4 letech a vydrzi na chvilku. Jak jsme tu ted meli nedavno to trio od manzela, nejmladsi je 3 a kousek a kdyz neco nechce, tak to na sobe nema. Je schopna si sundat i spodary, kdyz se ji nelibi. Nebo zacne priserne rvat a nejake vysvetlovani neni nic platne. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 07:15

Pinot Noir kamaradka snad na svou dceru pouzivala nejakou hru na superhrdiny - ze ten hadr musime mit, abysme zachranovali zivoty. Prej to zpocatku fungovalo, pak jsme o tom uz nemluvily

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 07:28

Dcera tedy roušku nosí od začátku, každý den (jezdíme metrem). Normálně jsem jí rekla: holčičko, jestli chceš chodit ven, musíš nosit tuhle roušku. A ona ven chodit chce. Moje máma jí nechala vybrat vzory a motivy a roušky jí ušila. Ale i tak mne ta povinnost pro děti štve, protože ta rouška je vpodstatě hned oslintaná, nezabráním, aby si na ní nesahala rukama a nedá se s ní jíst. 

Nevím, proč proti ní neprotestuje, asi je to náhoda, protože neoblíbené kusy oblečení ze sebe strhává s řevem.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 07:30

bram Pinot Noir Carolina Hurricanes?

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 07:34

Mohučanka syn ze zacatku protestoval, ze nemuze dychat, pak si ji naopak odmital sundat, kdyz pravidla uvolnili . Co jsem si ale vsimla, ze s koronou zacal mit strach v mhd, neustale se me drzel, hlidal si nas, kdyz jsem se jen pohla na sedadle, tak byl ve strehu a celkove byl v nepohode. Myslim, ze to je zakrytymi obliceji, ze se toho podvedome bal. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2020 07:52

Syn že začátku roušku nechtěl, teď už to není problém. Což je dáno tím, že se nosí jen v metru a před tím v obchodě, což jsou místa, kam chce:) Klobouk je větší problém.

Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 07:59
Reakce na razorblade:

Sweet Potato Bingo, Babis posledni mesice dela politiku jen podle ohlasu na svejch socialnich sitich

​To je to jediný, co mi dává trochu naděje... ale hovada to jsou strašný, vo tom žádná.

Online žluťásek
8880 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 09:11

razorblade já jsem tehdy na jaře syna motivovala, že bude jako pan doktor, s rouškou. Asi dva tři dny pak chodil ven včetně lékařské brašničky, že je doktor a nosil si tam milion náplastí a teploměr, aby mohl ošetřit zlomený nohy lidem na ulici

Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 09:27

Starší článek, ale pořád (resp. už zase) platnej. Měli by ho nacpat zpěváčkovi do... nějakýho otvoru.

https://echo24.cz/a/SEhvW/nezakonnost-povinneho-noseni-rousek?fbclid=IwAR2PIwTDaQqcKdYfaWGFkmnTudRiZ0Ttj91Dxl-eWtC9Q6wKOhq1SLGyO1o