Koronavirus
Kan Ja nebyla teda na pasove vyrobe, ale jedno leto jsem byla ve vyrobni hale takove te klasicke -kazdej svuj drevenej ponk, prace jednotvarna skladajici se asi ze trech pohybu. Jednou jsem ukradla tu soucastku, na jejiz vyrobe jsem se podilela (ehm drzak na kanal) a pronesla ji pres vratnici, necht mi slouzi jako pripominka az si budu stezovat na praci. (Asi ji vytahnu aa dam vedle plenek:-D)
Ale zas ve spouste vyrobnich firem se daji vydelat celkem slusne penize, doufam, ze je to i tvuj pripad a vyvazi to ta negativa;-)
Já si takhle jednou načepovala peroxid vodíku do bot! Ne teda že bych ho chtěla dostat přes vrátnici, ale že jsem byla nezručná:-D
Sweet Potato Bingo, Babis posledni mesice dela politiku jen podle ohlasu na svejch socialnich sitich![]()
razorblade tzn marketingove rizeni statu, kdyby to bylo k placi, bylo by to k smichu
razorblade Je to tak, Vojtěch opět posloužil za blbečka.
Moc bych chtela videt, jak vysvetlis rousku diteti treba mesic po druhych narozeninach a hlavne jak ho donutis, aby si ji na tom ksichtiku nechalo.
Tak hlavně myslím, že nikdo nebude kontrolovat, jestli je dítěti 2 roky a měsíc, nebo 2 roky. Ono už to ke konci povinnosti nosit roušku vypadalo tak, že je nenosily ani desetileté děti.
DruI To nesouhlasím. Hygienu ve formě papírového kapesníku, zakrývání pusy, neosahávání unudlanejma rukama - tu vzorově nedodržuje téměř žádné tříleté dítě. Ale v pohodě vydrží mít chvíli v obchodě roušku.
ionicera já se teda nechci zastávat unudlanejch dětí, moje volíže i tyč v tramvaji, tak nosíme roušku v MHD pořád i teď. Ale popravdě, a teď si toho hodně všímám, jestli někdo chrchlá s nezakrytou pusou v autobusu, jsou to ponejvíc starší lidi. Tipuju je teda spíš na letitý kuřáky než nakažený covidem, a z toho bublajícího kašle se mi navaluje, ale kapesníkem nebo aspoň rukávem si pusu nezakreje nikdo.
Já jsem dosud nepřišla na to, jak donutit svoje děti nosit kšiltovku nebo klobouk. Přimět je k roušce nedokážu už vůbec, to rovnou přiznávám.
žluťásek přesně tak!
Pinot Noir mně pomohla kšiltovka s oblíbeným motivem. Jen nevím, jak budeš shánět ty tornáda :)
Pinot Noir presne, to dite to serve behem vteriny. Podle me to pochopi tak ve 4 letech a vydrzi na chvilku. Jak jsme tu ted meli nedavno to trio od manzela, nejmladsi je 3 a kousek a kdyz neco nechce, tak to na sobe nema. Je schopna si sundat i spodary, kdyz se ji nelibi. Nebo zacne priserne rvat a nejake vysvetlovani neni nic platne.
Pinot Noir kamaradka snad na svou dceru pouzivala nejakou hru na superhrdiny - ze ten hadr musime mit, abysme zachranovali zivoty. Prej to zpocatku fungovalo, pak jsme o tom uz nemluvily![]()
Dcera tedy roušku nosí od začátku, každý den (jezdíme metrem). Normálně jsem jí rekla: holčičko, jestli chceš chodit ven, musíš nosit tuhle roušku. A ona ven chodit chce. Moje máma jí nechala vybrat vzory a motivy a roušky jí ušila. Ale i tak mne ta povinnost pro děti štve, protože ta rouška je vpodstatě hned oslintaná, nezabráním, aby si na ní nesahala rukama a nedá se s ní jíst.
Nevím, proč proti ní neprotestuje, asi je to náhoda, protože neoblíbené kusy oblečení ze sebe strhává s řevem.
bram Pinot Noir Carolina Hurricanes? ![]()
Mohučanka syn ze zacatku protestoval, ze nemuze dychat, pak si ji naopak odmital sundat, kdyz pravidla uvolnili ![]()
. Co jsem si ale vsimla, ze s koronou zacal mit strach v mhd, neustale se me drzel, hlidal si nas, kdyz jsem se jen pohla na sedadle, tak byl ve strehu a celkove byl v nepohode. Myslim, ze to je zakrytymi obliceji, ze se toho podvedome bal.
Syn že začátku roušku nechtěl, teď už to není problém. Což je dáno tím, že se nosí jen v metru a před tím v obchodě, což jsou místa, kam chce:) Klobouk je větší problém.
Sweet Potato Bingo, Babis posledni mesice dela politiku jen podle ohlasu na svejch socialnich sitich
To je to jediný, co mi dává trochu naděje... ale hovada to jsou strašný, vo tom žádná.
razorblade já jsem tehdy na jaře syna motivovala, že bude jako pan doktor, s rouškou. Asi dva tři dny pak chodil ven včetně lékařské brašničky, že je doktor a nosil si tam milion náplastí a teploměr, aby mohl ošetřit zlomený nohy lidem na ulici ![]()
Starší článek, ale pořád (resp. už zase) platnej. Měli by ho nacpat zpěváčkovi do... nějakýho otvoru.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY