S dětma pracuju. A vidím, že když rodiče chtějí, jde to. Formou superhrdinů, pohádek, zlých bakterií a virů, hezkým motivem, na každého platí asi něco jiného.
Koronavirus
ionicera tím je to blbější, že nepoznáš, jak je to dítě starý. Některé dvouleté vypadají na tři, jiné starší jsou drobnější... od čtyř nebo pěti by podle mě stačilo.
ionicera je pravda, že já s rouškou nejsem ztotožněná, v případě covidu to považuju za totální nesmysl a sere mě to nebetyčně, takže finty se superhrdiny a bubáky si nechávám na věci opravdu důležité, zubaře, očkování, atd.
Mně hlavně není jasné, proč plošně roušky, když teda máme ty semafory. Předpokládala bych, že bude stanoveno, že roušky budou povinné v daném okrese ve chvíli, kdy okres na semaforu "dosáhne" nějaké barvy, popřípadě čím horší barva, tím tvrdší opatření - ale tohle plošné zavedení je naprosto v nesouladu s tím semofarem, řekla bych. Tak si trošku odporují, chlapci.
Prymula- budu prosazovat roušky i na plesech. Chacha, kdo je bude pořádat, s tím jsem počítala hned, že plesová sezóna nebude.stejne tak nebudou svatby, na venek už to nebude, a svatbu s rouškou, to asi nikdo nechce

jako rano me pobavilo ve zpravach, ze Babis se podiva, na to, co ministerstvo, ze je to nelogicke, jak on opravdu jede jen to, co lidi chteji slyset.
Ale realne, myslite, ze je mozne, ze by to neprobirali pred tim, nez to to ministerstvo zverejnilo? Chapu, ze to ted bude tvrdit a bude se delat tim dobrym, ale nepripada mi to verohodne.
Pinot Noir A teď jsi to odhalila! Když rodiče opravdu chtějí, jde to! ![]()
Kokoska Tak on je asi opravdu nebude nikdo lustrovat, kolik jim je. prostě odhadem.
baltik Myslím, že se zas jen chce zavděčit voličům. - hele já jsem se jim pokoušek domluvit.
Samozřejmě že to museli probírat - myslí si snad někdo, že je Vojtěch samostatnej, může se rozhodovat sám? Ha ha ha.
Ale taky se naskýtá myšlénka, že máme před volbama, to jo... ale právě proto budou roušky zavedený, že se značně omezí společenskej život, to jest lidi se nebudou tolik srocovat, aby si společně zanadávali, aby společně zhodnotili tu vládu odborníků... prostě nebudou pobuřovat jeden druhýho, nasazovat Burešovi psí hlavu - a bude klid na práci!
Pinot Noir A teď jsi to odhalila! Když rodiče opravdu chtějí, jde to!
jo to jiste. ale proc jako? ja maly deti nemam ale pokud bych mela, zadnou blbou hadru na xichte by nenosily
Přečtěte si rozhovor s nějakým vědcem serym na seznamu, v podstatě máme s rouškou zit.ja budu v práci a potom budu doma.nemam chuť uz na žádný veci, vse je nezodpovedne a sobecké.budu chodit do hokny a dom.akorat chudáci decka, rok je dlouhá doba a nikdo jim ten určitý věk, který prorouskovaly a prokoronavirovaly, nevrátí.
Starší článek, ale pořád (resp. už zase) platnej. Měli by ho nacpat zpěváčkovi do... nějakýho otvoru.
nezbyva nez doufat, ze to nekdo dotahne az k tomu soudu
Jo a ještě dával za příklad tchajwance, jak jim roušky nevadej a normálně s tím žijou.jenze my Evropané jsme jiní, kontaktní, společenští, komunikativní..
Ja jsem si ted uvedomila, ze znovuzavedeni tehle posahanejch opatreni nejspis haze vidle do koncertu NW, na kterej jsem se tesila, protoze jsem si rikala, ze do prosince bude uz klid a nikdo nebude prudit a az 18 tisic lidi si v klidu uzije koncert. Ted jak ctu a posloucham, cim nas vsichni zas krmej, se zacinam docela bat, jestli si jeste vubec nekdy takovejhle koncert uziju, kdyz furt placaj, ze rousky a socialni distanc se musej stat soucasti naseho zivota. A je mi z toho fakt hodne ouzko. Hodne.
viktorka_od splavu Nemusí. Ale neměly by tedy chodit do obchodů. Mám prodavačky, které se bojí. A já vlastně taky. Nemám opravdu zájem, aby to na nás někdo prsknul a my museli mít zavřeno. To už bychom po jaře opravdu nezvládli.
razorblade ano, přesně, roušky a sociální distanc se má stát součástí našeho života.
nika Hm, jenže já takovejhle život fakt nechci. Lidí v rouškách se bojím, sociální distanc už jen zní apokalypticky. Na koncerty chodit přestanu, na výstavy a do hospod taky. A nejsem sama, takže spousta podniků, které náhodou přežily jaro, půjde stejně do háje. Devastace kultury, společenského života, gastronomie, sociálních vztahů... u něčeho takovýho prostě bejt nechci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY