andulka01 ano, mám to přesně tak jako vy. Roušky mi připadají jako ve spitale anebo v nějakém apokalyptickém filmu a navíc se ještě cítím provinile, když to tak mam, protože je nám podsouvano, že jsme sobecké svině, co chtějí zavraždit i vlastní babicku.
Koronavirus
razorblade ano, přesně, roušky a sociální distanc se má stát součástí našeho života.
Klasická totalita, takhle přesně to dělali komouši. V davu je síla, to se musí zatrhnout!
Ale hele co jsem zahlídla (někdo by se toho fakt měl ujmout, opozice by aspoň měla):
Zvláštní zákon o mimořádných opatřeních, který rozšiřuje a zpřesňuje pravomoci ministerstva zdravotnictví, včetně sankcí za nedodržení pravidel, má platnost do konce roku a pouze za předpokladu epidemie (1600-1800 nemocných na 100.000 obyvatel). Pokud definici epidemie od 1. září budeme v Česku splňovat, pak to nařízení bude platit. Pokud ne, je to od Vojtěcha nezákonný postup a nařízení se nemusí dodržovat.
barbucha kez by
Jo a ještě dával za příklad tchajwance, jak jim roušky nevadej a normálně s tím žijou.jenze my Evropané jsme jiní, kontaktní, společenští, komunikativní..
Coz tchajwanci (asiate) samozrejme nejsou....
taky me ty rousky stvou, ale tento tvuj komentar je mimo
nolita tak jestli to tam znáte.urcite jsou disciplinovanější než my Češi. můj starší syn už od jara tvrdí, že nosit neustále roušku jako Japonci je v pořádku a máme si vzít příklad.nam ceschum se to nelíbí, a vám tady taky ne, pokud čtu, tak asi mentalita bude trochu jiná nebo ne... Takže to budem brát ,že je to normálka, abychom nebyli sobečtí Češi
Na jaře jsem se covidu bála, teď už ne. Roušky mám, litr anti-covidu taky, gely na ruce. Mám v plánu jít do kina, divadla nebo restaurace, když budu chtít. A když teda budu muset mít roušku, tak se nedá nic dělat, i když mě to taky štve.
nika Jj vsimla jsem si
nika uvažovala jste o terapii? nemyslím to nijak rýpavě, ale z příspěvků v této diskuzi mi přijde, že tu situace snášíte opravdu špatně..
Bowle proč. Omlouvám se , nebyla jsem na tchajwanu, pardón.
razorblade ja mam obavu, ze takto velke koncerty uz nikdy nebudou
nika nevztahovala jsem to k příspěvku o tchajwanu, myslela jsem to obecně. omlouvám se, jestli je to ode mě drzé.
baltik Tahle predstava me privadi do deprese mnohem vic nez nejaky rousky v autobuse :( kvuli podelany rymicce zlikvidovat cast kultury...
nika posty, na ktere nekdo reagoval se nemeni, ale budiz...
nevim, proc ted tocis o disciplinovanosti, kdyz puvodni tvuj post byl o tom, ze evropane jsou jini - spolecensti, komunikativni.... na to jsem reagovala... s disciplinovanosti to ma taky co delat, ale o to neslo....
baltik taky si myslím, prostě normální život skončil, uzko je kdekomu, ale na terapii mám jít akorát já.a omlouvám se, že jsem napsala ,že asiaté mají jinou mentalitu.nevim to, nebyla jsem tam.beru zpět.
baltik Ešteže som minulý rok stihla ten Rammstein, môj prvý a asi posledný veľký koncert.
razorblade doufam ze ne, ze se to prezene a zas budeme zit ,,normalne,,!
Navíc mě depta , že jsem sobecká vůči starým lidem, když nechcu roušku nafurt. Jsem vztahovačna a dost si to beru.navic to věčný, jak všichni ostatní jsou pohodě, jen my Češi proti všemu rozmazlene remcame.nemyslim, že bych kvůli tomu potřebovala léčbu.
nika vidím rozdíl mezi zdravým naštváním a rozhořčením ostatních a tvým poraženectvím a nihilismem.
nika já to s tou terapií opravdu nemyslela špatně, jen jsem si myslela, že když máte pocit že normální život skončil, tak by vám třeba rozhovor s někým mohl pomoci. přeci nikdo nevíme, co bude zítra, natož jak se vše bude vyvíjet. rozhodně jsem nenaznačovala, že jste blázen a máte se jít léčit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY