Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Jos
příspěvků moje polička 20. srpna 2020 15:21

Diky vsem, uplne jsem si neumela predstavit, jak to vypadalo v praxi. 

Offline nika
685 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 15:21

Remcá se asi  i jinde, dávám si do překladače slobodnu dalmaciju a tam bylo, že Němci a Rakušané okamžitě opustili apartmány a odjeli , protože by měli doma napr.problémy se zaměstnavatelem, Rakušané byli naštváni, protože na Istrii, která je jejich oblíbená destinace, je méně nakažených než u nich v Rakousku. Prodávám, jak jsem koupila, nadsenim neskáčou nejen Češi.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 15:59

razorblade s těma koncertama nestraš! Já věřím v to, že zase budou. Teď bude tak rok dva útlum, ale pak si všichni zvyknou a zase se to vrátí do normálu. Jiný stav si nepřipouštím :) 

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 16:07

Tak už se prý shodli. Školy až podle semaforu.

Jo a je to prý finální rozhodnutí, checht.

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 16:10

Sweet Potato Do 1. září očekávám ještě minimálně pět tiskovek, čtyři dementi (ehm, v původním slova smyslu) a dva další manuály doplněné o tak stovečku výjimek

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 16:12

Jos V Nemecku daval zamestnavatel potvrzeni kde dotycny pracuje. Nikdo nas tedy nekontroloval a zakaz vychazeni nebyl.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 16:21

Tak už tu povinnost nosit roušky Bureš odvolal a máte klid. :-)

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 16:31

MP Meri Mam to stejne, korona zmizela ze zorneho pole, zijeme uplne normalne, rousky v metru nosim, nemam s tim problem. Do hospody chodime, setkavame se s prateli. Chybi mi kultura, jenze te jsem se zacala vyhybat uz po hnusne chripce, kterou jsem mela vloni na jare (rockovy koncert behem chripkove epidemie asi nebyl dobry napad). V jinych statech, alespon co jsem videla nejaky prehled, jsou vetsi akce zakazane uplne. Co mi vadi, jak se s narizenimi hybe podle hlasu lidu a treba ulevy pro fotbalisty, kompenzace zisku ze vstupneho na zapasy a kulture nic.  

Kamaradka ma nejlepsi kamaradu primo v Bergamu. Tam asi zazili peklo. Pred covidem se ji narodilo miminko, ven s nim mohli jen kolem bloku na par minut, pak jeste 1 osoba nakoupit. Celou noc slyseli houkacky sanitek, z amplionu jedno hlaseni za druhym o omezeni vychazeni, v ulicich armada, do toho strach o pribuzne tam i v CR. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 16:44

Tak děti do školy už bez roušky a restaurace a kadeřnictví taky...no jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží.

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 16:59
Reakce na ionicera:

Tak už tu povinnost nosit roušky Bureš odvolal a máte klid. :-)

​vládce náš, slunce naše jasné!

Offline Torrah
3412 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 16:59

tak první změna, no do konce srpna je ještě jedenáct dní, ono se to ještě párkrát protočí řekla bych...

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 16:59

Ja jsem s aktuálním nastavením pro roušky spokojená, takto už to dává hlavu a patu. Sama stravim v mhd denně cca 1,5 hod, ale tam to dává smysl, takže to preziju. A Vojtecha už je mi líto, je v nevděčné pozici.

Offline Torrah
3412 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 17:01
Reakce na nonemy:

A Vojtecha už je mi líto, je v nevděčné pozici.

​já si myslím, že je to nacvičené divadlo pro chudobu u pc. Prostě ty řekneš tohle, pár dní je necháme dusit, já to pak zachráním, body poletí nahoru a ty za to, že ze sebe děláš blbce dostaneš něco na účet. Hrajou si s náma jak s nesvéprávnýma, jde jim jen o politické body, o lidi ne.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 17:02

Renusatko A v obchodech zákazníci taky bez. Lituju personál. Oni se budou trápit v roušce a lidi na ně prskat.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 17:03

Torrah A tyhle blbý tanečky mě štvou víc než všechna opatření :(

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 17:03

Torrah možná jsem naivní, ale já myslím, ze body sbírá jen Babiš. Vojtěch je podle mě jen obětní beránek.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 17:04
Reakce na Torrah:

​já si myslím, že je to nacvičené divadlo pro chudobu u pc. Prostě ty řekneš tohle, pár dní je necháme dusit, já to pak zachráním, body poletí nahoru a ty za to, že ze sebe děláš blbce dostaneš něco na účet. Hrajou si s náma jak s nesvéprávnýma, jde jim jen o politické body, o lidi ne.

​Přesně tak. Vyhodnotili náladu na sítích a bureš to zachránil. Muž právě přemýšlí, jak rozjet ve velkém soc-síťový lament "achich školy bez roušek, všichni tu umřeme!"

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 17:04

Sweet Potato personál mít musí? To mi uteklo

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 17:05

Sweet Potato ale to doufám muž jenom vtipkuje..

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 17:05

Torrah no já myslím, že Vojtěch za to ani nic nedostane, on je jen hadr na podlahu. Nechápu, že to ještě může snášet.. Ale jinak souhlas.