Diky vsem, uplne jsem si neumela predstavit, jak to vypadalo v praxi.
Koronavirus
Remcá se asi i jinde, dávám si do překladače slobodnu dalmaciju a tam bylo, že Němci a Rakušané okamžitě opustili apartmány a odjeli , protože by měli doma napr.problémy se zaměstnavatelem, Rakušané byli naštváni, protože na Istrii, která je jejich oblíbená destinace, je méně nakažených než u nich v Rakousku. Prodávám, jak jsem koupila, nadsenim neskáčou nejen Češi.
razorblade s těma koncertama nestraš! Já věřím v to, že zase budou. Teď bude tak rok dva útlum, ale pak si všichni zvyknou a zase se to vrátí do normálu. Jiný stav si nepřipouštím :)
Tak už se prý shodli
. Školy až podle semaforu.
Jo a je to prý finální rozhodnutí, checht.
Sweet Potato Do 1. září očekávám ještě minimálně pět tiskovek, čtyři dementi (ehm, v původním slova smyslu) a dva další manuály doplněné o tak stovečku výjimek ![]()
Jos V Nemecku daval zamestnavatel potvrzeni kde dotycny pracuje. Nikdo nas tedy nekontroloval a zakaz vychazeni nebyl.
Tak už tu povinnost nosit roušky Bureš odvolal a máte klid. :-)
MP Meri Mam to stejne, korona zmizela ze zorneho pole, zijeme uplne normalne, rousky v metru nosim, nemam s tim problem. Do hospody chodime, setkavame se s prateli. Chybi mi kultura, jenze te jsem se zacala vyhybat uz po hnusne chripce, kterou jsem mela vloni na jare (rockovy koncert behem chripkove epidemie asi nebyl dobry napad). V jinych statech, alespon co jsem videla nejaky prehled, jsou vetsi akce zakazane uplne. Co mi vadi, jak se s narizenimi hybe podle hlasu lidu a treba ulevy pro fotbalisty, kompenzace zisku ze vstupneho na zapasy a kulture nic.
Kamaradka ma nejlepsi kamaradu primo v Bergamu. Tam asi zazili peklo. Pred covidem se ji narodilo miminko, ven s nim mohli jen kolem bloku na par minut, pak jeste 1 osoba nakoupit. Celou noc slyseli houkacky sanitek, z amplionu jedno hlaseni za druhym o omezeni vychazeni, v ulicich armada, do toho strach o pribuzne tam i v CR.
Tak děti do školy už bez roušky a restaurace a kadeřnictví taky...no jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží.
Tak už tu povinnost nosit roušky Bureš odvolal a máte klid. :-)
vládce náš, slunce naše jasné! ![]()
tak první změna, no do konce srpna je ještě jedenáct dní, ono se to ještě párkrát protočí řekla bych...
Ja jsem s aktuálním nastavením pro roušky spokojená, takto už to dává hlavu a patu. Sama stravim v mhd denně cca 1,5 hod, ale tam to dává smysl, takže to preziju. A Vojtecha už je mi líto, je v nevděčné pozici.
A Vojtecha už je mi líto, je v nevděčné pozici.
já si myslím, že je to nacvičené divadlo pro chudobu u pc. Prostě ty řekneš tohle, pár dní je necháme dusit, já to pak zachráním, body poletí nahoru a ty za to, že ze sebe děláš blbce dostaneš něco na účet. Hrajou si s náma jak s nesvéprávnýma, jde jim jen o politické body, o lidi ne.
Renusatko A v obchodech zákazníci taky bez. Lituju personál. Oni se budou trápit v roušce a lidi na ně prskat.
Torrah A tyhle blbý tanečky mě štvou víc než všechna opatření :(
Torrah možná jsem naivní, ale já myslím, ze body sbírá jen Babiš. Vojtěch je podle mě jen obětní beránek.
já si myslím, že je to nacvičené divadlo pro chudobu u pc. Prostě ty řekneš tohle, pár dní je necháme dusit, já to pak zachráním, body poletí nahoru a ty za to, že ze sebe děláš blbce dostaneš něco na účet. Hrajou si s náma jak s nesvéprávnýma, jde jim jen o politické body, o lidi ne.
Přesně tak. Vyhodnotili náladu na sítích a bureš to zachránil. Muž právě přemýšlí, jak rozjet ve velkém soc-síťový lament "achich školy bez roušek, všichni tu umřeme!"
Sweet Potato personál mít musí? To mi uteklo
Sweet Potato ale to doufám muž jenom vtipkuje.. ![]()
Torrah no já myslím, že Vojtěch za to ani nic nedostane, on je jen hadr na podlahu. Nechápu, že to ještě může snášet.. Ale jinak souhlas.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY