Sweet Potato Tak obchody jsem neviděla, to je jedno z míst, kde bych to nechala raději než třeba u nás v ambulanci
. Doktorka se k pacientovi na dva metry nepřiblíží. My teda 4x na pár sekund. Máme klimu s jakousi sterilizací vzduchu a pořád se vše desinfikuje. Trochu doufám, že to bude jak teď, že rozhoduje vedoucí lékař soukromého zařízení. Ještě chvíle času je.![]()
Koronavirus
nonemy no já váhám mezi dvěma variantami - ta první je o tom, že jsou domluvení a Vojtěch to dělá fakt za těžký prachy, toho vola, a druhá je, že je fakt takovej vůl a nechá s sebou orat, jak si Babiš zamane. Těžko říct, která je pravdivá. Jinou už nevidím, třeba tu někdo nějakou vymyslíte. Ale kdyby byl normální chlap a měl kousek cti v těle, tak mu tu funkci už dávno omlátí o hlavu... pokud nejsou domluvený a nemá za to prachy a tím jedeme další kolo :)
nonemy Píšou zákazníci nemusí, z toho soudím, že personál musí?
Torrah souhlas a hlasují za variantu, ze je vul, a proto je mi ho fakt líto :) a pokud je to domluvený a ma z toho prachy... no to radši ani nechci vědět, nechám si těch pár ideálů, které ještě v současnou vládu zbylo :) moc jich pravda není
Renusatko V tom se zrovna neshodneme, ve zdrav.zařízeních to zase chápu já.
Sweet Potato Já to chápu v čekárně, kde se sejde víc lidí, ale ne u lékařky, která sedí 2 metry od pacienta. U nás třeba u měření ano, ale zase je tam pacient 5 minut. Každá ambulance a každé zdravotnické zařízení je jiné. V obchodě ve frontě lidi žádný odstup nedrží, funí ti na krk třeba i 15 minut. Já do obchodu nechodím, tak je mi to jedno, ale míň se o sebe bojím v té práci
.
Sweet Potato v tom případě je lituji a toto bych já osobne nechala na vlastním uvazeni. Vycházím z toho, co řekla hygienicka kamarádovi i bráchovi, kteří dosli s nakazenym do styku, ze je rizikový kontakt delší než 15 min. Věřím, ze v obchodech je riziko minimální.
Renusatko když ty to poměřujes podle svoji práce, ale treba u naší doktorky bývají pacienti těch 15 min minimálně. V obchodě u pasu tak dlouho nestojis
nonemy To potvrzují i výsledky různých trasování - že v obchodech skoro žádné přenosy.
nonemy Však proto píšu, že by to mělo být na uvážení hlavního lékaře té ambulance, jak je to teď. U nás v čekárně nikdo nesedí, máme časy, které dodržujeme, pacient je u nás 5 - 10 minut maximálně a sedíme 4 m od něj. Jednou za celou dobu jsem pár vteřin blíž než metr. U doktorky je stejnou dobu a ta k němu nejde vůbec, jen mu popíše snímky a řekne mu výsledky. Nechodí k nám nemocní. Je jasný, že u obvodního, na ORL a v nemocnicích to je jinak.
Renusatko tak to potom jo, souhlas, promiň
Torrah já myslím, že to je celou dobu domluvené, a Vojtěch bude dobře odměněn.
Pinot Noir taky si myslím (zvracející smajlík).
nonemy no já váhám mezi dvěma variantami - ta první je o tom, že jsou domluvení a Vojtěch to dělá fakt za těžký prachy, toho vola, a druhá je, že je fakt takovej vůl a nechá s sebou orat, jak si Babiš zamane. Těžko říct, která je pravdivá.
presne to si myslim a taky nevim, ktera je ta pravdiva
Sweet Potato ja jsem delala rozhovor s prof. Valkem... a v dobe naseho hodinoveho rozhovoru bylo vsechno uplne jinak :D :D :D
tak jsem prave na ct24 slysela v zivem vstupu vyjadreni babise a ta kombinace trapnosti, vzteku a nutkani se z nej poblit, to je fakt k nezaplaceni. Ja vydrzim hodne, ac si myslim sve, ale taky mam limity.
Velice naivne jsem si myslela, ze premier by mel vedet o tak závažnem rozhodnuti a prohlaseni sveho ministra predem, driv nez to vyhlasi. Babis se tvari, ze se to prave dovedel od reportera, v lepsim pripade hodinu pred tim z televize. Na jare vzdycky stali vsichni vedle sebe, ted to hodili na Vojtecha a nezajem, co si tam hodla blabolit? A pak velky udiv? Nechutna fraška.
jinx jo, bylo to strasny, strasny!
Pinot Noir Taky myslim :(
Se z nich pominu. Co je to za bezradnou, nekompetentní sebranku?!
Jinak je mi úplně jedno, jestli někdo roušku nosí... klidně ať nosí kdo chce. Pokud je to proto, že mu zrovna není dvakrát, zaslouží metál za ohleduplnost... pokud ji má pro svůj klid, když má pocit že ho ochrání, tak ať ji nosí v klidu dál.
Ve špitálech, kam většinou choděj nemocný lidi (co by tam někdo dělal, pokud kypí zdravím? samozřejmě návštěvy příbuznejch chápu), bych je nechala klidně nafurt - teda pro pacienty. Personál se smrtí na jazyku, ehm s koronáčem na jazyku, do práce neleze... a navíc naši skvělí odborníci dosud, jistě jen nedopatřením, stále ještě nestihli zdravotníky těma rouškama zásobit, takže se pořád přidělujou v počtu max. dvou na den. Ve většině případů jedný na den. No blahopřeju, když by je měli měnit po dvou hodinách... aby to mělo kýženej efekt.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY