Sweet Potato Aneb Chytrá karanténa 3.0
Jo a covidová linka 1221 není bezplatná
se z nich fakt zjevim.
Sweet Potato Aneb Chytrá karanténa 3.0
Jo a covidová linka 1221 není bezplatná
se z nich fakt zjevim.
andulka01 Není. Ale neboj, brzy se určitě dočteme, že Bureš zařídil u zlých operátorů, aby byla
Sweet Potato nonemy To už lidí dávno dělají. Zrovna včera jsem tu psala o pozitivním pacientovi mě lékařky, který si musel obvolavat všechny sám.
Sweet Potato sebetrasování super nápad.
Zavedu si sešitek, páč ačkoliv se mé kontakty omezily na pošťačku, pokladní v Albertu a sousedku ve výtahu, až se korona zeptá, tak si teda rozhodně nevzpomenu, jestli jsme spolu jeli do šestýho ve středu nebo to byl už pátek.
notna Ty to nechápeš, teď na to dostanou formulář! A na webu! Pokrok![]()

Sweet Potato
Puč
Sweet Potato Přiznávám, nečetla jsem to. Jsem si myslela, že místo telefonu z hygieny si bude každý obvolat všechny sám :-) A Von pokrok! Formulář :-)
Ale to sebetrasování není úplná blbost. Nedávno jsem četla, že to tak funguje v Rakousku? nebo kde. V podstatě jde o to, že po pozitivním testu vyplníte nějaký online formulář, kde sepíšete, s kým jste se v tom období potkali, na jak dlouho a kontakt, pokud znáte. Potom se vám ozvou z té hygieny, ale už mají ten formulář, takže se jenom na něco doptají, pak si teda musí sehnat ty kontakty do Alberta,... Obvolat ty lidi kvůli karanténě by pak stejně měla hygiena. Ale prý to dokáže dost zkrátit čas toho telefonu, protože už nepátráte v paměti, kde člověk všude byl. Samozřejmě je otázka, co si pod tím představuje Babiš.
Evaeva Ale jo, klidně, ale objevit takovouhle Ameriku po půlroce? Za miliardy?
Evaeva Dyť já taky neprotestuju, kdyby si to každej zapsal a v případě potřeby by měl svý kontakty hezky pohromadě, tak je to stokrát rychlejší vytrasovat, než celá chytrá karanténa.
Jenže u mne to naráží na fakt, že než najdu tužku a papír, tak zapomenu, na koho jsem to před chvílí prskala.
ááááááááá!
A co takhle každý sám sobě lékařem, každý sám sobě hrobníkem? Nejdřív se vytrasuješ (na hubě doma šitou roušku), pak neprodleně zahájíš samoléčbu (rovněž domácími přípravky)... a když se nebude dařit, z posledních sil si vykopeš hrob, lehneš do něj, zasypeš se vápnem a v poklidu vyčkáš konce...
Jako tahle vláda fakt stojí za každičkej halíř, kterej na ni z našich daní vydáme!
Jen mě těší nebývalá zlovůle v diskusi. A to je na Novinkách!
Sweet Potato to jak se tady snaží "řešit" situaci kolem koronaviru vláda fakt už ani nejde komentovat, pro to už jedině fakt
Co se dělalo ty dva měsíce fakt nechápu. Tuhle možná i tady proběhl ten rozhovor s šéfem seznamu, který byl součástí toho IT týmu, co se snažil zavést tam nějaké modernější technologie a postupy, název už si nepamatuju. Teď sám onemocněl a jak popisoval, jak ho (ne)kontaktovali, jak ztratili jeho test,... ale i jak se od března snažili vládě a hygieně pomoct v podstatě bez výsledku, to úplně bolelo to číst. Kdyby se aspoň to samotrasování trochu podařilo a těm hygienám to trochu odlehčilo.
Evaeva Jasne, ze to nemi blbost, ale kdyz si to dame do souvislosti s tim vsim, co nase mila vlada v uplynulych mesicich vymejslela, narizovala, rusila atd, tak to pusobi desne srandovne. Meli skoro pul roku se pripravit na podzim, kdy se nejspis bude nakaza vic sirit, a oni neudelali nic! Vubec nic. Takze se pak nediv, ze z nich maj lidi prdel, i kdyz ohlasi vcelku uzitecnou vec...
razorblade já myslím, že nejsme ve při. Spíš ze mě mluví nenapravitelný optimista.
razorblade Ale mě se teda dost kroutěj palce při představě, že do nákýho webovýho formuláře píšu jména lidí... jakkoliv by to mělo bejt účinný.
RoSa a jaktoze tady neprobehlo, ze Babis vzkazal WHO, ze ma mlcet a neplest se do toho?
baltik Protože všechno ani nestíháme jak je plodnej ![]()
andulka01 Jj v nasi zemi by mi to taky nedelalo dobre. Ale treba nekde v Nemecku maj lidi povinnost pri vstupu do restaurace nechat svy kontaktni udaje s casem, kdy tam byli, kvuli trasovani... takze doufej, ze to netrkne Andreje a nebudes muset pri kazdy navsteve obchodu nebo verejnejch zachodku nechavat svy iniciale![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.