Neříkala jsem to? Prý aktivně vyjednáváme
A co dělali toho půl roku?

Se mi dneska dostala do pazour Mladá Fronta. Zavírají se školy a ředitelé neví, jak mají děti učit distančně. Co dělali celé prázdniny? To nemohli nějak vymyslet nebo si mysleli, že bacil nepříjde? ![]()
brrr ono je neco jinak nez pred prazdninama, kdy se distancne ucilo? Myslela bych, ze maji natrenovano.
Kokoska Muhehe.
brrr U nás vše perfektně fungovalo už loni hned od začátku. Teď už jedou pěkně souběžně. Kdo je ve škole, tak se učí tam, kdo je nemocný nebo v karanténě, tak má stejnou výuku přes net. Takže je to spíš o těch školách. My máme alternativní školu a očividně žádný problém.
Kokoska No, to jsem taky myslela, že A) natrénovali, B) měli dost času něco vymyslet
Prosím vás, já jsem celý den mimo dění. Jak je to s rouskama ve škole? Nemyslím Prahu, ale naše maloměsto. Mám zítra zabalit se svačinkou i roušku??
tv jo, minimálně do společných prostor. ![]()
Pavlena sakra už ale.
viktorka_od splavu neco z toho jsem tusila. Nevedela jsem to o tom aktivnim vyhledavani. Ale ja rikam v labu pri testech (materialu), rekni, co chces za vysledek a ja ten test tak nastavim.
Candance a to tomu mám fakt rozumět tak, že všichni vytestovaní pozitivně vlastně žádný covid neměli..?? Nebo většina z nich..? Shodou okolností se na to můžu zeptat někoho, kdo se testy dost odborně zabývá, tak jsem zvědavá na odpověď (no vlastně ji už tak trochu tuším)..
tv Ano. Ideálně dvě. V sáčku.
Candance a když jsem se ptala na motivaci (toho nastavení) tak - "ukažte mi produkt, který bude mít sedm miliard zákazníků".. musím říct že byť jsem vůči konspiračním teoriím poměrně imunní, v tomhle korupcí prolezlým oboru mi to dává dost smysl
andulka01 Jj v nasi zemi by mi to taky nedelalo dobre. Ale treba nekde v Nemecku maj lidi povinnost pri vstupu do restaurace nechat svy kontaktni udaje s casem, kdy tam byli, kvuli trasovani... takze doufej, ze to netrkne Andreje a nebudes muset pri kazdy navsteve obchodu nebo verejnejch zachodku nechavat svy iniciale
Hele tímhle se pořád argumentuje, ale faktem je, že to neplatí zdaleka v celém Německu. Tady v sasku to rozhodně zavedené není, byla jsem v Berlíně a tam nám jen donesli papír s QR kódem ale nijak se to nevyžadovalo.......
Jinak momentálně mě česká vláda s... neskutečně, nejdříve to po.... přehnanýma opatřeníma, teď zase nedostatečnýma. V obou případech to pro mě znamená nevidět svou rodinu a to měla za týden a půl přijet návštěva ![]()
Sweet Potato úplně jedno to neni, ty webove formulare umí být z hlediska bezpečnosti pekni previti, na druhou stranu rozumne to zabezpečit není neprekonatelny problém. Více méně se stačí na to nevy.rat.
Obecně nepřekonatelný problém to není, ale co má v pácu naše vláda........ tam bych fakt radši info necpala......
Sweet Potato Asi vyjednávali pasivně
.
Když si odmyslím zodpovědnost v práci (hurá, máme pravidla a jsme celkem připraveni), tak za sebe udělám max. abych to nechytla a až mi bude špatně, budu to řešit. Protože ten cirkus nedává smysl.
Pavlena všichni vytestovaní pozitivně měli nějakou koronavirovou infekci, nebo taky falešně pozitivní test. něco z toho každopádně![]()
Mohlo by se vám hodit.

Sweet Potato u toho jsme dostali s ditkem výtlem už odpoledne
fakt je to chvilema uplne snový
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.