Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 21. zaří 2020 13:41

Garfie U nás byla zpráva z pátku, že se budou děti učit venku, dokud bude hezky a máme jim dát oblečení do parku. No a zítra jdou do toho kina. Taky nechápu proč.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 21. zaří 2020 13:41

continuity No, byli na mne připravený, ale jejich podmínky neakceptovatelný. Poloviční úvazek, na druhou půlku vyhlásit výběrko, pak toho novýho zaškolit a můžu si jít.

Což by znamenalo za poloviční plat dělat tu práci celou, ještě u toho zaškolovat někoho narychlo nabranýho a stejně žádný HO, protože zaškolení kontaktně. A jak se ten akademický rok řídí harmonogramem, tak udělat všechny plánovaný nastavení na půl roku dopředu, aby byla jistota, že to pojede.
Což je už z principu blbost, ty kroky se musí řešit postupně v reálném čase.

A hlavně to teda vůbec neřešilo můj problém. 
Jako z pohledu zaměstnavatele to chápu, bojí se, kdybych s tím sekla najednou, tak co bude. Ale já s tím neseknu, když mi umožní si práci organizovat podle svých možností. 

Takže probíhají nějaký tanečky, minulý týden se mi podařilo vyřešit takovou zapeklitou věc, takže se to začalo klonit k mým návrhům a teď teda mi covid nahrál.

A jak píšeš, díky za každý den, který proběhne nějak v normě a co bude dál, teď neřeším. Prostě dělám, co můžu, jak doma, tak v práci a ono to nějak dopadne.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 21. zaří 2020 13:48

Sweet Potato No, z toho se mi taky navaluje:

Slušnost byla Vojtěchova nevýhoda, řekl Babiš

tahle fraška už je tak do nebe volající, že mi proti tomu chudák Standa Gross s jeho igelitkou od strejdy nebo nějaký Olovo z divokých devadesátek připadá jak dětský hrátky.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 21. zaří 2020 13:50

A k těm kantorům - znám kantory skvělé. A znám i takové, kterým bych nesvěřila ani křečka. Ale neznám žádné jiné povolání, které by bylo tak šmahem házeno do jednoho pytle (vyjma revizorů MHD asi). Buďte si jisti, že ti špatní se kvůli paušalizující kritice za nos nechytí. Ale pro ty dobré to může být ta poslední kapka, kvůli níž to vzdají.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 21. zaří 2020 13:53

Jennyfor

Jen ještě doplním, že Vojtěcha za slušňáka rozhodně nepovažuju. Jeho fungování (kauza kompro Horáček) ještě na minulém postu mluví za vše.

Online continuity
43559 příspěvků moje polička 21. zaří 2020 13:53

Jennyfor a řekli ti jeden jediný důvod, proč bys to měla akceptovat?

To je návrh jak vino, vždyť to bys musela padnout na hlavu. taky vymyslim kopu neakceptovatelnych návrhů, to není žádné umění

Klidně se pomalu rozhlížej, třeba te příležitost frnkne do nosu dřív než bys čekala. Jak se má táta?

Online Garfie
28627 příspěvků moje polička 21. zaří 2020 13:53

nonemy U nás je to právě taky na střídačku, jen potom fakt končí až hrozně pozdě :-( Blbý je, že po obědě jsou za půl hodiny, ale volno mají celou, takže trčí ve škole zbytečně, ale aspoň ten čas netráví ve frontě a můžou jít třeba na školní zahradu. 

Jennyfor To je strašná historka, fakt smutný :-( Ale teď teda je výhoda, že jsou na tom všichni podobně, jak říkala Veselá, nebo jak se jmenuje ta lektorka ze Společně k bezpečí, byly tady války, krize a podobně a nikdy nevyrostla totálně nevzdělaná generace. Já vím, že je to zkratka, ale vždycky se tím utěšuju. :-) Hrozný je, že na to nejvíc doplatí ty slabší děti, nebo děti ze slabšího sociálního zázemí :-(

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 21. zaří 2020 13:54

Jennyfor A ani se s tím netajej, že to upekli dřív než AV tu demisi podal! Takže to prostě dostal nařízeno a pár měsíců nějak překlepe, aby v tichosti dostal místo šéfa VZP. A protože je poslušnej patolízal, udělá Babišovi co mu na očích uvidí, zase. Vojtěch je totiž takovej přizdisráč, že mu na tu lopatu zase vleze a rád. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 21. zaří 2020 13:56

Jennyfor nejak mi neni jasny, jak si muzou tohle tvoji zamestnavatele myslet. Vzdyt jim muzes ze dne na den dat vypoved a jit na neschopenku/ocr cokoliv....myslim ze jim uplne nedoslo ze oni nejsou ti kdo by si meli diktovat.

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 21. zaří 2020 14:06

Jennyfor Na Standu Grosse jsem si dnes taky vzpomnela. 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 21. zaří 2020 14:08

continuity Důvod byla ta ošetřovačka na tátu, lekli se, že bych si mohla jít i na tu dlouhou, 90 dní. Jenže já jsem to OČR měla stejně jen pro forma, stejně jsem musela svou práci udělat, jinak by se systém zadřel

A dík za optání na tátu, ze začátku trochu nahoru dolu, teď už dobrý, cvičíme na šlapadle a včera jsme odpoledne obešli náš blok. Nakoupila jsem respirátory, má ho i venku, kde nikdo není, ale hlavní je, že už si zas začíná v tom pohybu věřit a vrací se aspoň částečná soběstačnost. Takže zatím dobrý a jak píšu, žijeme ze dne na den a "Kdyby hůř nebylo, to by nám stačilo..."

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 21. zaří 2020 14:15

Jennyfor jsem moc ráda, že někomu to zavření vysokých škol udělalo radost, a že jsi to právě ty. Budu to při tomto vědomí sama líp snášet. Jinak držím palce, "aby hůř nebylo"

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 21. zaří 2020 14:15

711990 No oni se asi sešly hlavy pomazaný a promýšlely, jak to udělat co nejlíp pro instituci. A dokonce měli pocit, že mi velmi vychází vstříc tím polovičním úvazkem. Nemyslím, že tam byl zlý úmysl, spíš naprostá nevědomost o tom, co tam vlastně dělám a co a proč po nich chci. Tak jsme si to vyjasnili, rozešli jsme se v dobrým, to zas musím říct, že pochopili, že tohle řešení je pro mne na nic.

Jen tomu HO bránily vnitřní předpisy pro THP zaměstnance, tak se jednalo o nějakou úpravu pro IT, s rychlostí, jak tam všechno probíhá, jsem tipovala nějakou zmenu tak za půl roku. No a zasáhla vyšší moc

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 21. zaří 2020 14:16

Jennyfor mi prijde ze prave nejak nikdo nepremejslelale jeste ze zasahla vyssi moc!:)

Offline Kora
příspěvků moje polička 21. zaří 2020 14:53

Dítě nastoupilo na VŠ, Dnes, ve čtvrtek zavřou. Nasra.ý jsme všichni.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 21. zaří 2020 14:55
Offline bram
4111 příspěvků moje polička 21. zaří 2020 14:59

Sweet Potato chudák Pošta. Ta jen plnila, co dostala befelem a teď to odskáčou :)) 

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 21. zaří 2020 15:00
Offline bram
4111 příspěvků moje polička 21. zaří 2020 15:01

To je fakt reality show, totok..

Online barbucha blogger
36102 příspěvků moje polička 21. zaří 2020 15:22

Garfie 

Byly tady války a krize, ale základky zavřený nebyly nikdy.