continuity Zcela s tebou souhlasím, ale prosímprosímprosím, "aby jsme" neeee!
Koronavirus
Opravim. Já se obvykle fakt snažím, ale teď mi to nějak uteklo.
continuity to ze lidi necestuji prece nesouvisi s jejich strachem z nakazy. jinak by nebyla v lete nejvetsi starost at se da jet do chorvatska
continuity Ja osobne ve svem okoli nemam nikoho, kdo by dite vzal ze skoly dobrovolne, jeste nez je zavrou. Mozna dite na imunosupresi, to samozrejme chapu. Nekdo tu daval odkaz na rozhovor s MUDr. Balikem, kde padlo i to, ze zavreni skol od 2.stupne vys nas momentalne ekonomicky nepolozi, ale vyhledove ma i to nejakou financni hodnotu, o tech jinych hodnotach nemluve. Proste na urcity stupen vzdelani pak nedosahnou deti, ktere by byvaly mohly. Volnocasove aktivity...dite bylo na krouzku kresleni, kde nesedeli vedle sebe, celou dobu meli rousky a od pristoho tydne je zavreno, protoze ddm. Jestli tohle nejak citelne snizi cislo R, tak...budu prekvapena![]()
Nechápu, proč se takhle nevyšiluje každoročně, zde třeba rok 2017. Čísla mnohem hrozivější, navíc zahrnují ty SKUTEČNĚ nemocné, nikoliv osoby zdravé s pozitivním testem.
Já jsem tak ráda, že máme koronavirus za sebou, protože teď jsem konečně po půl roce v klidu. Dnes už jsem nebyla v karanténě, tak jsem vyrazila se psem do lesa, super.
Jinak bilance: kromě mě měl pozitivní test taky manžel a dvě ze čtyř dětí. Naštěstí všichni mírný průběh, nejmladší a manžel jeden den teplota, já a manžel několik dnů bolest hlavy a šíje, trochu škrábání v krku, manžel ztratil čich (ale švestkové čatní cítil a odpaďák taky :-)
Moji rodiče a tchán to naštěstí nechytili a to rodiče strávili s nejmenším synem dva dny.
Nechápu, proč se takhle nevyšiluje každoročně, zde třeba rok 2017. Čísla mnohem hrozivější, navíc zahrnují ty SKUTEČNĚ nemocné, nikoliv osoby zdravé s pozitivním testem.
Treba proto, ze z toho mnoszstvi nakazenych potrebovalo hospitalizaci s intenzivni peci jen neco pres 600 lidi a zemrelo 261 lidi? Tabulka 1 na strane 4: http://www.szu.cz/uploads/documents/CeM/chripka/2019_chripkova_sezona/Zprava_za_sezonu_ARI_ILI_18_19.pdf
P.S. na koronavirus za 7 mesicu jeho radeni pri opatrenich, ktera jsou mnohem vyraznejsi nez se delaji kvuli chripce zemrelo jiz vice lidi, nez na chripku od roku 2013....... To jen k tomu porovnavani.....
4n4 Tak to jste měli štěstí a dobrý průběh
. Ta moje známá v Řecku v neděli pozitivní test. Do čtvrtka psala o rýmě a zkažené dovolené. Včera už o hrůze, horečkách, bolení všeho a zvracení. Sama zavřená někde na ubytovně. Prý teda nečekala, že ji to tak semele. ![]()
A666 to jsou "zemřelí s Covidem", že? V naší obci je zatím jedno úmrtí s Covidem, dotyčnému bylo přes devadesát let a do nemocnice se dostal s těžkým průběhem meningitidy. Kolik takových to číslo zahrnuje?
A666 to jsou "zemřelí s Covidem", že? V naší obci je zatím jedno úmrtí s Covidem, dotyčnému bylo přes devadesát let a do nemocnice se dostal s těžkým průběhem meningitidy. Kolik takových to číslo zahrnuje?
hele a Ty víš určitě, že ten člověk zemřel jen kvůli meningitidě a covid v tom vůbec nehrál roli? A že je skutečně zahrnut ve statistikách? A i kdyby, kolik myslíš, že takových případů mezi těmi mrtvými je? A myslíš, že v případě chřipky by to nebylo stejné, že nejsou mezi mrtvými lidé, kteří umírají podle této terminologie "s chřipkou" ?
Fiction vedle psala o tom, jak to momentálně je s lidma, kteří mají těžký průběh:
https://www.parfumanie.cz/forum/detail/tlacharna:c7/t92.htm?page=1943
A666 já mám jednu známou, jejíž babička umřela na infarkt, bylo jí 85. Dva dny předtím byla testovaná na covid a pozitivní. Umrtí bylo na covid. Covid v tom hrál roli určitě, už jen v přístupu záchranářů. Nebyla jsem u toho, ale zase není důvod, aby si to ta dotyčná vymyslela.
A666 nevím nic určitě, ale ty víš prd úplně stejně jako já.
A666 já mám jednu známou, jejíž babička umřela na infarkt, bylo jí 85. Dva dny předtím byla testovaná na covid a pozitivní. Umrtí bylo na covid. Covid v tom hrál roli určitě, už jen v přístupu záchranářů. Nebyla jsem u toho, ale zase není důvod, aby si to ta dotyčná vymyslela.
Já věřím, že jednotky případů jako toto existují. Nemyslím si ale, že to je nějaký výrazný podíl z počtu úmrtí a nemyslím si, že se tohle neděje u chřipky, se kterou je covid neustále porovnávaný....
Ještě větší blbec, než jsme doufali.

Nevíme, jestli Kenzo zemřel opravdu NA covid (komplikace způsobené covidem) nebo v našich končinách obvyklým (a alibistickým) S covidem, a taky nevíme, jestli pro některé lidi je jeho věk 81 let na mávnutí rukou, jakože přes osmdesát, no... ale mně přijde škoda každého roku/měsíce/dne, o který je život zkrácený, když mu covid překříží cestu.
Sweet Potato to je strašné.
Ja jsem ho teda neměla ráda nikdy, ale poslední dobou se odkopal úplně dokonale.
domenica Taky jsem to zrovna četla.
Takové to nevyřčené (někdy i vyřčené) "stejně by umřeli" je dost hnus.
A666 Tak myslim, ze v devadesati samotna meningitida uplne staci, vlastne cokoli, co stareho cloveka kompletne upouta na luzko byva konecna. Nechci se tu poustet do srovnani covidu a chripky, navic ted nejsem v aktivni sluzbe v nemocnici... ale i chripka je pekne hnusna zalezitost a nektere kmeny jsou obzvlast agresivni u mladych lidi, coz covid (asi) nedela. Je to smutne, ale stari/polymorbidni/obezni jsou proste zranitelni, a kolikrat fakt je ten covid jen posledni hrebicek a neda se poznat, co pacienta vlastne zabilo. jinak v pulce devadesatek zabila chripkova epidemie nevim presne, asi 5tis lidi, to uz je slusne cislo ne?
Jinak jsem taky tabor ,, nebojim se covidu, ale toho, co prinesou vsechna tato chaoticka opatreni".
Jos četla jsem 12 tisíc, ale nevím.
Sweet Potato continuity Už jsem i četla, že Trump vůbec pozitivní není. Jen chce být pozitivní pro situaci, jako že i on to zvládá v pohodě a není se čeho bát.
Renusatko tak ale zrovna dneska tu byl odkaz na článek, kde bylo napsáno, že covid je primárně cévní onemocnění, že způsobuje sraženiny. Na a infarkt nebo mrtvice může být toho důsledkem. Takže je otázka, jestli by ten infarkt přišel i bez covidu. Oddělovat to nejde, to "s" covidem nebo "na" covid je blbost, v těle je tak provázaný všechno se vším, že není jasný, jestli by ten člověk, byť vyššího věku, a polymorbidní, tu nebyl bez nákazy třeba ještě deset let...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY