continuity zrovna domácí potřeby má nahoře barbucha mezi výjimkama. to jsem fakt zvědavá, co z toho vypadne. zjevně ten jarní seznam zkoušeli nějak upgradovat - vivat sběrny!
Koronavirus
viktorka_od splavu Hlavne ne vsude je Tesco:-D. Spis, kdyz je v nejakem obchode zasilkovna, tak ten obchod smi prodavat sve veci nebo jen dela tu sluzbu zasilek?
Karja myslím že tam pak ale nejsou ani hračkářství:-) aspoň já pamatuju takový ty menší tesca i na dědinách, nebo i v jiných řetězcích mívají hračky, minimálně v různých těch akčních nabídkách
continuity no nevím. V sekci služby jsou mimo jiné: květinářství, prodejny domácího textilu a galanterie, domácí potřeby a železářství. To jsou klasické prodejny.
Jen pro odlehceni - rouska a cerna HALLSka nejsou dobra kombinace. Efekt jak pri krajeni cibule![]()
bram a mě trochu děsí ty galanterie - co zas budem šít?!
tina
promiň
viktorka_od splavu A co pošty? Ty jsem nějak přeslechla![]()
Korsičanka myslím že poštu nikdo nezavírá, ta se zavírá sama (viz omezení otvírací doby už dřív:-/
a autoprodejci - budou se prodávat auta nebo jen servisovat?
RoSa Prodávat prý ne. Kamarádka ví.
bram jo, domácí potřeby jsem přehlédla. Ale ty myslím na jaře byly taky?
viktorka_od splavu Dík. A netušíš, zda nám někdo v Luxoru - knize ve Starobrněnské dá ještě tam poslanou zásilku?![]()
Od kolika musí mít děcka roušku? Cestou ze školky jsem ji 4leťákovi nasadila, ale přišlo mi, že byl široko daleko jedinej...
razorblade
O tom se přesně mluvilo na jaře, že tuším síť Flamengo mu patří, takže...
Jinak moc díky za přehlednej článek! Nenašla jsem - banky jsou taky zavřený?
O finančních službách žádná zmínka. Banky, pojišťovny...týká se mě to a jsem poněkud zmatená ![]()
Korsičanka to fakt netuším
tina a to jste se drali mezi lidma? nebo už ten odstup neplatí?
viktorka_od splavu Odstup odzítra už asi neplatí:(
viktorka_od splavu tak davama jsme se nedrali, ale spíš mě zarazilo, že dospělí ji ve většině fakt měli a děcka i mnohem starší fakt téměř nikdo
bram já teda bydlím v Praze a hračku jsem koupila v kamennem obchodě parkrat, moje děti tak do pěti let vůbec netušily, že něco jako hračkářství vůbec existuje.
Občas si něco kupovaly sami, ale ty už taky učím, že internet je v tomto lepší.
tina já se dnes prodírala hlouckem čtyř matek s kocarkama, které blokovaly chodník, prestoze vezely 5 metrů od dětského hřiště, kam si lze zalézt a nepřekážet.
Roušky neměly, u toho totiž nejde kouřit. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY