Prymula pro Respekt řekl, že šlo o urgentní jednání, Babiš už ho pokáral...![]()
A v 11 vyjádření vlády k celé kauze.
Prymula pro Respekt řekl, že šlo o urgentní jednání, Babiš už ho pokáral...![]()
A v 11 vyjádření vlády k celé kauze.
Navíc - oba přece musí vědět, že mají pořád za zády novináře, takže vylézt v noci z oficiálně zavřené restaurace bez roušky je prostě školácká chyba...
Možná už v tom mám zmatek, ale mám za to, že vadí jen ta hospoda, roušku mít nemusel, když byli jen dva a v okruhu dvou metrů nikdo, nebo ne?
Je to průser, roušku si mohl sundat a by se vysmrkal, to se dá zdůvodnit. Ale proč vycházel z podniku, který má být zavřený? Viděl světlo, tak to šel zkontrolovat? ![]()
Vidím na tom pozitivum, třeba si teď odpustí ty kecy, že opatření nefungují, protože je lidi nedodržují ![]()
nonemy Jenže tam byl řidič vládní limuzíny a Prymula i do auta nastupoval bez roušky - a v kontaktu s řidičem a v autě s cizím člověkem už by ji mít měl /alespoň to jsou argumenty v médiích/.
euridike aha, díky za upřesnění
Myslel si, že vstupuje do lékárny, nebo kam? Jel na adresu a myslel, že jde do salónku. Tohle je jak omluva prvňáčka.
rozarka je to průser, hospody mají být zavřené , mnoho podnikatelů má existenční problemy a ještě mít bude kvůli narizenim vlády a ministr zdravotnictví, člen vlády nařízení porusi, navíc v nouzovém stavu, kdy postihy jsou ještě přísnější než v normálním režimu. je to všechno špatně , důvěra, pokud byla, je pryč.
já si skoro přeju, aby prymula neodstoupil. bojím se, kdo by přišel místo něj...
nonemy Mně by ta rouška v tomhle případě taky přišla jako spíš taková druhotná záležitost, ale je jasné, že novináři si to prostě rozpitvali do detailů a hezky mu to naservírovali.
Já si myslím, že jsem toho zas tolik neprovedl,“ reagoval ministr zdravotnictví Roman Prymula![]()
Ty jo, ne že by byl Prymula dokonalej, ale všechny ostatní možnosti se mi zdají jenom horší a mnohem horší. Když se k tomu dostane Hamáček, máme lockdown horsi než na Slovensku od nasledujici půlnoci. ![]()
nika Uloží sám sobě pokutu za porušení nařízení? Nebo ji dostane majitel restaurace? Třeba to za něj taky vezme někdo na sebe. Když už chtějí lhát, mají to dělat líp. Tohle jim vyvrátí každý.
OliveOyl no tak tímto zdůvodněním tomu teda opravdu pomohl ![]()
continuity já jsem myslela, že vy jste zastánkyní velmi přísných opatření.
Taky myslim, ze odstupovat by nemel. Taky kdo dalsi by dobrovolne polozil hlavu na spalek? Media si smlsnou, ale do tydne si uz nikdo ani nevzpomene.
euridike my co zijeme ve stoce to holt vidime cerne;-)
Faltynkova oblibena restaurace, kam ho naucil chodit Nejedly...krasa prevelika![]()

Prymula by měl odstoupit, v Evropě tohle muselo udělat dost politiků, kteří něco porušili. Je na ně prostě vidět a MUSÍ (alespoň na veřejnosti) jít příkladem - plněním příkazů i osobní zodpovědností.
nika já jsem zastánkyní opatření přiměřených situaci. A hlavně využití vědy, co nejvíc to jde. Pochybuji napriklad, že někdo jako Hamáček bude prosazovat plošné testování.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.