Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 24. října 2020 13:12

eeny-meeny Tlak casti verejnosti tu byl - demonstrace milionu chvilek

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 24. října 2020 13:13
Reakce na Sweet Potato:

​Ano. A právě proto se to nemůže někam zamést a odpustit! Ve světě odstupovali politici za míň (za procházku po pláži třeba)

Štve mne, že si na tom Hrabiš včera hrabal body, ale jakékoli jiné řešení by bylo jen horší.

Blbci blbí. Konspiraci bych v tom nehledala, jen typicky papalášské "nám se nic nemůže stát". Arogance moci.

​Do puntiku

Offline eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 24. října 2020 13:16

moora Já vím, je to jen moje naivní přání, že by se konečně mohlo něco změnit. Na druhou stranu teď asi není úplně vhodná doba na výměnu vlády. Jediná naděje jsou volby příští rok.

Offline Sweet Potato
40624 příspěvků moje polička 24. října 2020 13:20
Reakce na eeny-meeny:

S tím souhlasím. Současně ale nechápu, proč to jednomu prochází (Babiš) a druhý musí rezignovat? Babiš se prokazatelně dopustil mnohem větších zločinů, ale premiérem zůstává. 

​Jenže o ty zločiny, zatím neprokázané, teď nejde. Teď jde o symboly. Zní to blbě, ale jsou důležité. Prymula se nechal načapat při něčem, co je teď důležité. Kdyby se šuškalo, že przní jehňata, mohlo by to počkat.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 24. října 2020 13:30
Reakce na Pinot Noir:

andulka01 upřímně, jsem docela v šoku z názorů, že se to mělo zamést, Prymulu podržet, že se nic tak hrozného nestalo... S tímhle nastavením společnosti tu pořád budou rozhodovat Babišové a Faltýnci.

​Naprosto s tebou souhlasím a Babiš udělal jedinou možnou věc. Mě teda ještě dost zaráží jiný aspekt než rouška nebo návštěva zavřený restaurace. Noční "pracovní" schůzka mimo oficiální místa? To mi prostě smrdí levárnou a hodně připomíná devadesátky a mafiánský praktiky. 

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 24. října 2020 13:32

Mám na výzkumu celou škálu lidí od VŠ po ty se základním vzděláním, od dvaceti do sedmdesáti let a všichni do jednoho se shodli na tom, že by měl Primula odstoupit. A ty tanečky, co předvádí po tom, co to prasklo, jsou naprostý děs. A nemyslím, že je jediný, kdo nás může "zachránit". Předpokládám, že tam je nějaký náměstek, který je schopen MZ převzít a kontinuita zůstane zachována. 

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 24. října 2020 13:34

crazydaisy Přesně a ta výmluva, že chtěli použít prostory kapituly. Proboha, to není na vládě nebo v parlamentu nějaká prázdná cimra? 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 24. října 2020 14:02
Reakce na brrr:

Mám na výzkumu celou škálu lidí od VŠ po ty se základním vzděláním, od dvaceti do sedmdesáti let a všichni do jednoho se shodli na tom, že by měl Primula odstoupit. A ty tanečky, co předvádí po tom, co to prasklo, jsou naprostý děs. A nemyslím, že je jediný, kdo nás může "zachránit". Předpokládám, že tam je nějaký náměstek, který je schopen MZ převzít a kontinuita zůstane zachována. 

. Na důstojníka je docela chaotik. To, co předvedl od prvního aranžovanýho vystoupení po to poslední, není nic tak úžasnýho, aby byl nenahraditelný.

Offline barbucha blogger
36081 příspěvků moje polička 24. října 2020 14:03
Reakce na dynda:

euridike 

Já už tu vládní skvadru tak nesnáším, že mi pohled na ty kutálející se hlavičky dělá sadisticky dobře. Škoda, že se ten chlívek nedá spláchnout najednou.

​Moje rec! Navic to velmi pekne ukazuje na Buresovy manazersky schopnosti (kdyby snad nekdo mel pochybnosti). Nedokaze zaridit ani ukocirovat nic, blbec jeden!

A skutecne nechapu, co bylo tak duleziteho a nesneslo odkladu, aby se ministr zdravotnictvi v tyhle dobe musel potaji a pod rouskou noci schazet ausgerechnet s Efkem. Asi zajem statu, co?!

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 24. října 2020 14:04
Reakce na brrr:

crazydaisy Přesně a ta výmluva, že chtěli použít prostory kapituly. Proboha, to není na vládě nebo v parlamentu nějaká prázdná cimra? 

​Faltýnek přece říkal že to tam má blízko domů :) 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 24. října 2020 14:10

Za normálních okolností bych byla první, kdo by kladl důraz na morálku a argumentoval tím, že není možné odpustit sebemenší prohřešek, protože tím to bahno jen podporujeme a nikdy se z toho morálního srabu nedostaneme.

A kdo by mne znal osobně, tak by věděl, že jsem si už tolikrát nabila držku právě kvůli bazírování na dodržování morálních principů. 

Teď ale nejsou normální okolnosti. Teď je ta válka. Tisíce zdravotníků melou z posledního, nemocný se začnou navážet náklaďákama do Letňan a vláda s dědkem na Hradě rozjíždí hru o to, kdo tu má větší moc. 

Mě samotné tedy vadí víc to, s kým s Prymule scházel natajňačku a co tam asi kuli za pikle. Ale to se nikdy nedozvíme. 

To, že Prymula neměl v noci na dvorku hadr na hubě a že vlezl do zavřený hospody, mi fakt žíly netrhá. To je kouřová clona.

Jo, kdyby byl odvolán na základě prokázaného spolčování s grázlem typu Faltýnka, za domlouvání kšeftů, za lhaní o účelu schůzky, za plánování nějaké kriminální činnosti, tak bych byla první, kdo by za vyhození na minutu zvedal ruku.

Ale když se za skandál považuje absence hadru na cestě k autu a odchod ze zavřené hospody, tak mi to přijde, že ten vyhazov je právě proto, aby se nemluvilo o té schůzce a jejím účelu.

A taky se říká, že cestou do kopce se nemá přepřahat.

Ale budu fakt ráda, jestli se ukáže, že nástupce plukovníka bude schopný odborník a manažer, který si nenechá do svých plánů házet vidle Babišem, vezme to pevně do rukou a pomůže nás vyvést z tohohle obrovskýho průseru. 

Offline prďola
4467 příspěvků moje polička 24. října 2020 14:18
Reakce na Jennyfor:

A taky se říká, že cestou do kopce se nemá přepřahat.

Pokud si kočí opakovaně plete brzdu s kvaltem a při tom halasně troubí, nebojte se, teď už to fakt dám, tak já bych docela ráda toho kočího vyměnila

Jediné - opravdu jediné - svoje vyhlášené opatření nenechal doběhnout k měřitelnému výsledku. V praxi se tomu říká příliš měkká zpětná vazba aka chaos v řízení!

edit: a to teď opravdu nechávám stranou posouzení posledního průseru, kde se naprosto ztotožňuji se Sweet Potato Pinot Noir andulka01 Dadoo 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 24. října 2020 14:20
Reakce na Pinot Noir:

andulka01 upřímně, jsem docela v šoku z názorů, že se to mělo zamést, Prymulu podržet, že se nic tak hrozného nestalo... S tímhle nastavením společnosti tu pořád budou rozhodovat Babišové a Faltýnci.

​Tak to je presne

Offline Lenka22
2674 příspěvků moje polička 24. října 2020 14:22

Já jen jednu praktickou, byli jsme teď na testech v  Revoluční, objednaní, jedna fronta se žádankou, druhá samoplatci, byl tam jeden dva lidi. Takže tam dobrý. 

Offline Kokoska
35138 příspěvků moje polička 24. října 2020 14:33

Me by teda zajimalo, proc fungujou farmarsky trhy stylem desitky lidi tesne u sebe a rouska tu a tam. Videno v TV.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 24. října 2020 14:36

Jennyfor A to mají teda morální principy platit jen v době míru? Zajímavé.

Já si teda myslím, že to, co udělal, je společensky mnohem škodlivejsi, než když si někdo v bytě uspořádá taneční párty pro 50 hostu bez roušek. 

Offline Lenka22
2674 příspěvků moje polička 24. října 2020 14:37

Jo a většina lidí, které jsme míjeli od auta tam a zpět neměla roušky, max v ruce nebo pod bradou. V centru Prahy. Včera v Dejvicích dtto. Tj. bude to tu ještě dlouho. 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 24. října 2020 14:38
Reakce na Kokoska:

Me by teda zajimalo, proc fungujou farmarsky trhy stylem desitky lidi tesne u sebe a rouska tu a tam. Videno v TV.

​Tak teoreticky se to neliší od toho, co může být va jakémkoliv supermarketu (a alespoň je to venku). Fakt by by takový problém stanovit množství lidí na m2 ?

Trhy mohly být prostě na větším prostoru..........

Offline Kokoska
35138 příspěvků moje polička 24. října 2020 14:39

Krehutka

To jako fakt? Kolika nemocnyma zatizi jedna huba bez rousky o pulnoci na prazdnym dvore zdravotnictvi? 

Offline Kokoska
35138 příspěvků moje polička 24. října 2020 14:40

A666 v supermarketu jedine s rouskou a jeste hlidali, jestli si dezinfikuju ruce.