Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 26. října 2020 09:04

A ještě k trhům: https://www.forum24.cz/to-je-silene-lide-na-naplavce-nedodrzuji-opatreni-hrimal-babis-takhle-situace-skutecne-vypadala/

Offline euridike blogger
3911 příspěvků moje polička 26. října 2020 09:13

jitřenka Mudr. Balík byl naprosto skvělý, jako vždy...

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 26. října 2020 10:53

nam zrovna oznamili, ze  po skonceni pracovni doby tady pusti tu lampu s UV zarenim, aby se nam kancelar "vydesinfikovala", takze HO stale nehrozi...

v radiu rikali, ze na jare byl doma na HO kazdy treti a ted jen kazdy sedmy

Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 26. října 2020 11:21

A horníci furt jedou, v tom jejich prostředí...

Offline viktorka_od splavu
49432 příspěvků moje polička 26. října 2020 11:23
Reakce na razorblade:

viktorka_od splavu No prave... a jak vis, ze vsechny ty decka maj doma rodice na ho? Jak vis, ze neci mazka nedela ve spitale? V duchodaku? Nemyslim si, ze vswchny nactilety decka, ktery po vecerech vymetaj obchody a parky, musej mit rodice bily limecky.

​ja jsem teda presvedcena ze ti co delaji ve spitale nebo duchodaku by se meli testovat+nosit respiratory... protoze jejich klientela je ta ohrozena. bohuzel to funguje presne obracene

49432 příspěvků moje polička 26. října 2020 11:25

jinak teda vtipny telefonat s muzovou PL, ktera je v tymu "popiracu":-) resp netvrdi ze covid neexistuje, ale ze to je bezne respiracni onemocneni a ze je tu mezi lidma uz minimalne rok

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 26. října 2020 11:30

viktorka_od splavu takže ta banda hypochondrů v nemocnicích po celém světě jen podlehla mediální masáži? :-) 

Offline notna
9526 příspěvků moje polička 26. října 2020 11:45
Reakce na andulka01:

A ještě k trhům: https://www.forum24.cz/to-je-silene-lide-na-naplavce-nedodrzuji-opatreni-hrimal-babis-takhle-situace-skutecne-vypadala/

​To je z extrému do extrému. Ty první fotky s davy byly foceny tak, aby vypadalo lidí hodně. A tyhle z odkazu jsou zase z rána /nebo pozdější odpoledne? podle dlouhych stínu/ kdy tam bylo míň lidí. Osobně jsem tam nebyla, tak jen co vidím na fotkách.

49432 příspěvků moje polička 26. října 2020 11:51

Krehutka  meli hodne pit a papat polivky:-)

Offline continuity
43550 příspěvků moje polička 26. října 2020 12:25

viktorka_od splavu vývar jsem si udělala a láhev rumu zakoupila, Decko zobu, na procházku chodím za každého pocasi. Můžu podle paní doktorky udělat ještě něco?

Offline barbucha blogger
36085 příspěvků moje polička 26. října 2020 12:27
Reakce na MP Meri:

Liesel No a? Na tom snad není nic nelegálního ani nemorálního? Tak prostě probudili spící firmu, aby začali vyrábět desinfenci a technologii dostali 50 % dotaci. Co na tom? Kdyby to nebyla Prymulova dcera, vadilo by to někomu? Prmula určitě nemůže za to, že je tady poptávka po desinfekci a jestli může za to, že firma jeho dcery tu dotaci dostala ... o tom dost pochybuju.

​Tak uz v breznu tady byla firma, ktera vyrabela dezinfekci ktera jinak, jak jiste pamatujes, nebyla k sehnani - a dodavala ji zadarmo vsem potrebnejm. Nejakej Zufanek... nu a co se nestalo - vlitli na nej celnici () a ryche mu to zatrhli s oduvodnenim ze nema dostatek povoleni.

Kdyby byl dokonce snad zazadal o dotaci, tak se smejeme jeste ted. Tam byl problem v klicovem slove "zadarmo", rekla bych. Inu konkurence!

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 26. října 2020 12:29

barbucha navic je trosku blby, ze Karolina ve skutenosti pracuje v konzultacni it firme a realne nemam dojem ze by tu firmu nejak provozovala....

Offline barbucha blogger
36085 příspěvků moje polička 26. října 2020 12:36

711990 

Tak urcite je vyborna manazerka!

Offline 999
19889 příspěvků moje polička 26. října 2020 12:41

A novýho Tondu jste viděli?

https://www.youtube.com/watch?v=GmjjAdP0gLE

Offline Torrah
3404 příspěvků moje polička 26. října 2020 12:48

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 26. října 2020 12:49
Reakce na baltik:

v radiu rikali, ze na jare byl doma na HO kazdy treti a ted jen kazdy sedmy

​Oni pořád srovnávají situaci s jarem, co se týká lidí doma, tak by taky ale měli srovnat výši náhrad. Na jaře bylo např. OČR do 13 let věku ve výši 80 %, teď do 10 let 60%, pokud se nepletu. To je jedno, ale prostě nemůžou čekat, že se lidi tolik omezí, pokud nebudou mít z čeho žít (odhlížím teď psychologický aspekt, kdy to někteří lidé stále bagatelizují, to má samozřejmě taky vliv). A samozřejmě ty finance nejsou nafukovací, stát už na to nemá. Začínám si myslet, že ten jarní lockdown byl příliš silný, přestože jsem předtím měla opačný názor. Jsem zvědavá s čím teď dojdou, a v jaké výši budou ztráty všem postiženým refundovat. Kdyby aspoň nevyhazovali zbytečně (např. za roušky důchodcům).

49432 příspěvků moje polička 26. října 2020 12:57

continuity hlavně nebuď zbytečně hysterická

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 26. října 2020 13:01

Kolega cestou do obchodu. Prý to všichni vzali s kamennou tváří, jen jedna maminka říkala dítku:"Hele, tučňák!" :-)

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 26. října 2020 13:08

999 a dnešní Šídlo, taky stojí za zhlednutí

Offline prďola
4467 příspěvků moje polička 26. října 2020 13:10

999 Tonda výbornej!

To u nás jedeme trochu jiný level - přítel se koncem týdne necítil moc dobře, tak v neděli naběhl na korona test a cestou domu mi píše: "...akorát to bylo pěkně hnusný, když mi tam rvali ten čip!"

Takže to mám v domácnosti už 2 ze 3 a chci se zeptat jestli netušíte, kde si můžu vyzvednout to dálkový ovládání? Hafana ještě zvládám, ale na přítele by se občas hodilo...